Sarı Prenses Yem


SalcigirÇevrim Dışı

Kayıt: 27/06/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 91
SalcigirÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2012 15:55
Öncelikle merhabalar
daha önce defalarca tartışılmış bir konu ama benim hala idrak edemediğim hususlar var sarı prensesler için ençok nls cichlid formula önerilmiş bende gittim nls markasının yelerinden aldım 3 çeşit farklı farklı veriyorum yemleri amarikadan aldım oradaki akvaryumcuya bitkisel içerikli de yem istiyorum dediğimde bu tür et oburdur bitkisel yem sağlıklı olmaz ayrıca suyunuzun kalitesini bozar dedi ısrarlarıma rağmen bitkisel içerikli vermedi bu yüzden hepsi protein ağırlıklı bunların yanına bitkisel içerikli yem almalımıyım almamalımıyım almam gerekiyorsa hangisinden almalıyım ayrıca kaçgünde bir vermeliyim. 
bunun dışında yavrularımı ana tanka almayı düşünüyorum fakat orda ne yerler diye düşünüyorum bu yemleri yemeleri biraz zor büyükler onlara göre sanırım ayrıca diğer balıklar daha yere düşmeden kapıyor zaten onlara bırakmazlar ki öneriniz nedir nls cichlid formula kullananlar yavruları ana tanka alınca ne yapıyorlar. 
bilgilendirme için şimdiden teşekkürler. .


Çok mu karmaşık oldu soru bahsi geçen yemleri atıp pul yemmi alayım yavrular ana tankta büyüyebilsinler diye akvaryumcudakiler neden hep protein içerikli yemler satmaya çalışıyor ki bunlar farklı farklı akvaryumcular pul yem diyorsanız hangi marka yavrularuları ana tanka koymayayım mı?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Hüseyin M.Çevrim Dışı

Kayıt: 25/01/2012
İl: Ankara
Mesaj: 156
Hüseyin M.Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2012 12:35
Yavruların boyu nedir ? Yavrular 3-4 cm oldu ise ana tanka koyabilirsiniz yok eğer olmadılar ise ana tanka koymayın zira yavruları kaybedersiniz.Belirtmiş olduğum ölçülerde ise merak etmeyin o yemini mutlak yer.Ben ana yem olarak tetra discus kullanıyorum onun dışında ara ara bitkisel pul yem-su piresi ve dana yüreği veriyorum sağlıcakla kalın...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SalcigirÇevrim Dışı

Kayıt: 27/06/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 91
SalcigirÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2012 14:14
Cevap için teşekkürler yavrular 2-2,5 cm kadar ama anaçlar da 6-7 cm kadar akvaryuma 1 tane attım kimse kimseye bulaşmadı ama yem sorun olur mu diye düşünüyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir