Sarı prenses yunus green teror yavruları


polathÇevrim Dışı

Kayıt: 01/11/2006
İl: Izmir
Mesaj: 15
polathÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 13:09
Merhabalar arkadaşlar. .Ben yeni bi akvaryum kuruyorum da. ..Maddi imkanım şuan sınırlı olduğu için ucuz bi şekilde kurtarmaya çalışıyorum. ..25 tane yunus yavrusu,25 tane de sarı prenses yavrusu alcam. ..Yavrular 2-3 samtimlik. ..Akvaryumum 330 litre. ..Ben bunların yanına 15 tane de green terror yavrusu aliim diyorum. ..Ama hiçbi bilgim yok green terror hakkında. .Sadece resimlerini beğendim onun için. ..Bi sorun olurmu. ...Biraz agresif olduklarını duydum. ..Bunlar birlikte yaşarmı? büyütmesi çok mu zor. ...Bi de çabuk büyürmü büyüme hızı nasıl. .2-3 santimlik green teror 5 6 santime 3 ayda falan ulaşırmı acaba?.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

TürkÇevrim Dışı

Kayıt: 03/10/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 656
TürkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 13:26
Oyle bir hatta yapmiycaginizi umarim.Greenterror sert mizacli baliklardir.Belirli bir boya geldiklerinde yunus ve sari prensesleri biceceklerdir.Ben yanina astronot almama ragmen onu dahi param parca etti 1 adet astronotum.Yunus sari prenses buyutun ama greenterror almayin.Birde o kadar baligi ne yapicaksiniz saticakmisiniz besliycekmisiniz.Besliycekseniz abartmayin derim hatta sacmalamayin ama saticaksaniz bilemiycem.Greenterrorlerde Amerikanlar arasinda en yavas buyuyen baliklardir.Eger satmayi planliyosaniz zaten hic almayin cok yavas buyurler. Birde o kadar kucuk baliklari artemiala falan beslemeniz gerekir yoksa kayip cok olur.Kucuk yemlerde var.Fakat dedigim gibi olen baliginizin az olmasini istiyosaniz canli yem kulanmaniz gerekicektir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

hussameÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 22/03/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 355
hussameÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 21:26
[QUOTE=HugoBoss]Oyle bir hatta yapmiycaginizi umarim.Greenterror sert mizacli baliklardir.Belirli bir boya geldiklerinde yunus ve sari prensesleri biceceklerdir.Ben yanina astronot almama ragmen onu dahi param parca etti 1 adet astronotum.Yunus sari prenses buyutun ama greenterror almayin.Birde o kadar baligi ne yapicaksiniz saticakmisiniz besliycekmisiniz.Besliycekseniz abartmayin derim hatta sacmalamayin ama saticaksaniz bilemiycem.Greenterrorlerde Amerikanlar arasinda en yavas buyuyen baliklardir.Eger satmayi planliyosaniz zaten hic almayin cok yavas buyurler. Birde o kadar kucuk baliklari artemiala falan beslemeniz gerekir yoksa kayip cok olur.Kucuk yemlerde var.Fakat dedigim gibi olen baliginizin az olmasini istiyosaniz canli yem kulanmaniz gerekicektir. [/QUOTE]
 
Tamamen katılmak ile birlikte küçük bir ekleme yapmak istiyorum. GT ler amerikan, yunus ve sp ler ise malavi gölü balıklarıdır. Farklı göllerin balıklarını aynı akvaryumda bakmak ileride sorunlar ve kayıplar anlamına gelir. Bunun yanında etçil ağırlıklı beslenmesi gereken green terrörlerin diyetleri özellikle splerde, malawi bloata sebep olur diye düşünüyorum. ( Tabi sarı prensesler hastalanacak kadar yaşarsa Dil%20Çikarma )
hussame2010-12-04 21:26:17

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

trsalihÇevrim Dışı

Kayıt: 01/12/2008
İl: Ankara
Mesaj: 4
trsalihÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2010 14:01
 evet bende gren teror  var  hıcmı hıc tavsıye etmıyorum  ve bıde yavru verdıgı zaman en kotu 400 600 arası dokuyo ve elden cıkarmak zor oluyo sp yunus ve ucuz olarak portakal veya beyaz prenses beslıye bılırsın trsalih2010-12-07 23:41:55

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir