sarı prenseslerim ölüyor


cyrelmanÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 26/01/2009
İl: Ankara
Mesaj: 1415
cyrelmanÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2009 16:20
[QUOTE=MEMETT]Kardeş verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.[/QUOTE]
 
Rica ederim.
 
Amacımız hobiciyi bilinçlendirip, hobiyi geliştirmek.
 
Sağlıklı Balıklar dilerim.
cyrelman2009-09-09 16:22:59

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

enginilhanÇevrim Dışı

Kayıt: 11/11/2008
İl: Tekirdag
Mesaj: 39
enginilhanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2009 17:51
[QUOTE=blue_zombi]İlk öncelikle merhaba Alper kardeş demiyorum benden büyüktürsün ben saygımı yapıyım artık sen nasıl bi saygı yaparsın bilemem..Bak Alper abi 100 litrede ben kimsede iç filtre görmedim bal gibi olmaz lafınla burdaki hobicileri şaşırtıyorsun..Maşşallah dediğin içinde teşekkür ederim o lafın ardındaki gereksiz lafı hiç hoş değil burda ben bildikleri söylüyorum ve bilmediklerimide öğreniyorum mesaj gereksiz değildir benden şikayetçiysen bi yöneticiye bildirirsin ama sana bir şey yapmadan bana böyle konuşuyorsan demekki kıskanıyorsun..Hiç forumu takip etmediğin belli millet 60 70 litrede iç filtre kullanmaktan çekinip dış filtre kullanıyo senin dediğin iç filtre olur lafın beni şaşırttı bunuda yazdığının hiç farkına varmamışım msn de bi abime yardım ediyordum...Lütfen kışkırtıcı ve aşşalıyıcı,kötüleyici,rencide edici laflar kullanmayalım..İyi günler..Sağlıklı günler...[/QUOTE]
 
Merhabalar öncelikle burada birbirimizden öğrenecek çok şey olduğunu belirtmek isterim. 100 litre için iç filtre yerine dış filtre kullanmak daha akıllıca olur, 100 litre için iç filtre yetersiz kalacaktır, diye bir mesaj vermişsiniz.
 
Bir hatırlatmada bulunmak isterim, bu durum kullanacağınız iç filtre kalitesine göre kesinlikle değişir. Aslında kaliteli bir marka kullanıldığında 200 litre için bile iç filtre yeterli olacaktır, şimdi burda reklam olmasın diyerekten marka ismi vermek istemem.
 
Konuyu açan arkadaş, bu hobide yeni olduğunu belirtmiş, şimdi siz bu arkadaşa yardımcı oluyorsunuz iç filtre olmaz dışfiltre kullanmalısın diye, İşte benim sorumda size tam bu noktada geliyor ya bu arkadaş gidip sadece dışfiltre olsun diye adi kötü bir çin malı dışfiltre alırsa ne olacak? bu tür bir dış filtre kaliteli bir içfiltreden dahamı iyidir?
 
Biliyorsunuz ki dışarıda 50 TL ' ye bile dolu dış filtre bulmak mümkündür ve içinde büyük ihtimalle sadece elyaf basılıdır.
 
Lütfen konulara cevap yazarken daha dikkatli davranalım, yardım bekleyen arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

NoFeaRÇevrim Dışı

Kayıt: 21/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 1338
NoFeaRÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2009 18:14
Engin abi bende gördüm 200litrelik akvaryumda ic filtre ama akvaryumdaki görevini dış filtre kadar görmüyo arkadaşımız hobiye yeni başlamış iç filtre biraz eziyetli olucak temizlemiyor fazla akvaryumu dış motor daha iyi...Arkadaşımıza iç filtre söyleriz alır sonra bakar keşke dış motor alsaydımder ve hobiden soğur bende bunları göz önünde bulundurarak bunu yazdım..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir