Saulosilerim ve Yavruları


flagellumÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 04/09/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 506
flagellumÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2008 13:16
[QUOTE=reis]Dostum,bu başlık bu kadar zaman nasıl gözümden kaçmış hayret.Tebessüm
 
Akvaryumun ve balıkların çok güzel,yanlız yavru akvaryumunda 15 gün arayla doğmuş yavruları biraraya koymalısın.Eğer bu süre daha uzun olursa yavrularda sorun yaşayabilirsin.
 
Saygılar....
[/QUOTE]
 
Abi teşekkür ederim, sistemi tamamen değiştiriyorum şimdi zaten. Şu anda kullandığım tankı yavru tankına çevireceğim, şu andaki yavru tankını da yeni doğan tankına. Kendi çapımızda hanıma sinir krizi geçirteceğim yani Kahkaha Bu arada seni yakın zamanda ziyaret edeceğim biliyorsun abi...
 
[QUOTE=Saruman]Harika fotoğraflar Çağrı bey,nazar değmez inşallah...
 
Bu arada bu şekilde fotoğraflar koymaya devam edin ki, Sarı Prenseslerden Saulosiye doğru bir geçiş yaşansın... Saulosiler, Sarı Prenseslerin aksine büyüdükçe güzelleşirler, o muhteşem sarılıklarını, sarı demek ile geçiştiremeyiz.Eğer yavruları artemia ile beslerseniz, sarı-kırmızı ve turuncu karışımı harika renklere sahip balıklarınız olur... Artemia olmasa bile kaliteli yemler ile anaç saulosilerden oluşan bir tankın seyrine doyum olmaz.
[/QUOTE]
 
Çok teşekkür ederim Gökhan Bey dostum. Sizlerden çok şey öğrendim, bu fotoğraflar da sayenizde desem abartmış olmam herhalde.

Saulosiler konusunda kesinlikle haklısınız, hem erkek hem dişilerin çok güzel renklere sahip olmaları ve cüce mbuna olmaları sebebiyle çok daha küçük hacimlere ihtiyaç duymaları bence bu balıkları çok kıymetli yapıyor. Ama ne yazıkki henüz hak ettikleri ilgiyi görmüyorlar.
 
Artemia benim eksikliğimdi bugüne kadar ama larviva start türü kaliteli yemlerle ikame etmeye çalışıyordum durumu, artık artemia da verebileceğim inşallah bizim canavarlara Göz%20Kirpma
flagellum2008-12-23 13:17:58

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir