Sefaköy Guppycenter Petshop


protozoanÇevrim Dışı

Kayıt: 15/09/2021
İl: Istanbul
Mesaj: 55
protozoanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2022 11:30
Buradan 2 ay kadar önce panda cory aldım memnun kaldım. Geçen gün de kampanya olarak yaptıkları bitki paketinden ve nerite salyangozlardan aldım, fiyatı uygundu. Onlar sağ mı kalacak yoksa formları mı bozulacak neriteler 1 haftaya ölecek mi daha yorum yapamam. Ama Küçükçekmece-Sefaköy civarındaki hobiciler için görece çok canlı ve bitki çeşidi olan, aynı zamanda aquascape malzemeleri ve yem ya da gübre gibi şeyler de satan bir yer. Fiyatı da oldukça uygun. Forumda daha önce konusu açılmış mı diye aradım bulamadım, açıldıysa affedin.

Edit: Bugun yine aynı mıntıkada Channa Petshop'a da gittim. Oldukça profesyonel bir yerdi. Yeni açılmış. Deniz canlıları da gelecekmiş.[EDIT]Lasanie,2022-02-12 13:12:48[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

hokia386Çevrim Dışı

Kayıt: 08/12/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 298
hokia386Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2022 16:27
[QUOTE=Lasanie]Buradan 2 ay kadar önce panda cory aldım memnun kaldım. Geçen gün de kampanya olarak yaptıkları bitki paketinden ve nerite salyangozlardan aldım, fiyatı uygundu. Onlar sağ mı kalacak yoksa formları mı bozulacak neriteler 1 haftaya ölecek mi daha yorum yapamam. Ama Küçükçekmece-Sefaköy civarındaki hobiciler için görece çok canlı ve bitki çeşidi olan, aynı zamanda aquascape malzemeleri ve yem ya da gübre gibi şeyler de satan bir yer. Fiyatı da oldukça uygun. Forumda daha önce konusu açılmış mı diye aradım bulamadım, açıldıysa affedin.

Edit: Bugun yine aynı mıntıkada Channa Petshop'a da gittim. Oldukça profesyonel bir yerdi. Yeni açılmış. Deniz canlıları da gelecekmiş.[/QUOTE]

Ben guppycenterdan memnun kalmadım. Plati aldım ordan. 2 tane dişi diye aldim ama ne hikmetse eve gelince gonopodu vardı ikisininde. Girdiğimde bir hanimefendi vardı. Show boy plati alicaktim 2 dişi şeklinde ama hanımefendi 1 e 1 d şeklinde satabilecegini söyledi. Bu şekilde satmazsa erkekler ellerinde kalacağını söyledi. Alt kattaki beyefendi bana yardımcı olacağını söylemişti daha önceden. Gerçekten ordaki tavirlari iyiydi hatta ilgisiz bir şekilde değil seçerek verdi kesin dişi olsun diye . Ben de evde balıklara baktığımda gonopod görünce bu durumu ilettim WhatsApp aracılığıyla. Balıkların dişilerle değiştirilip degistirilemeyecegini sordum . Yazdı ki onlar dişi yelken platilerde öyle gözükür ama dediğim gibi onlar dişi yakında karınlarını doldururlar.
Ama ne hikmetse dişilere halleniyorlar [:)]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir