Selam akvaryum.com


nikomediaÇevrim Dışı

Kayıt: 30/12/2009
İl: Kocaeli
Mesaj: 57
nikomediaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2010 13:42
Kesinlikle söylediklerinize katılıyorum. Benim bu konularda baya hassas olduğumu az çok biliyorsunuz :) ben sadece Özgür beyin duruma müdahale edeceğini umuyor ve bu güzel canlılara hak ettikleri şartları sağlayabilmesi için biraz zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Umarım sessizlikleri ve mutlu görünüşleri boşverilmelerine neden olmaz..:) Malawi türlerini beslemeyi çok istiyordum başlangıçta ama kendimi henüz yeterli göremedim gerçekten ağır sorumluluk bana göre ve herkesin harcı değil. Aslında niyetim 120 lt de 1e 4d demasoni beslemekti. Yani Özgür bey bildiğinizden hiç şüphe etmediğim bişeye örnek vermek istedim.. Malawiler geniş hacimler istiyor ve fazla dişiye ihtiyaç duyuyorlar. Umarım yanlış anlaşımıyorumdur. Saygılar :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ozgur ı.Çevrim Dışı

Kayıt: 26/12/2009
İl: Isparta
Mesaj: 23
ozgur ı.Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2010 22:47
Arkadaşlar hepinize teşekkürler özellikle Serdar Beylere.Ben zaten ilk yazımdada bahsettim eksikliklerin neden kaynaklındığını ve bunları neden düzeltemediğimi buna rağmen yazım okunmamış gibi yorum yapılması beni kızdıran şey oldu.
Eksiklikleri en kısa sürede düzelteceğimden emin olabilirsiniz.Çünkü ben kendimi değil beslediğim canlıları düşünen birisiyim,fakat malumunuz çalışmakta olan ve tek yaşıyan biriyim herşey pat diye olmuyor.Ayrıca Antalyada mavi prenses bulamıyorum bu konuda ciddiyim.
Tekrar yorumlarınız için teşekkürler sizleri anlıyorum ama yorum yaparken daha duyarlı olun teşekkürler.
Saygılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mehmetdÇevrim Dışı

Kayıt: 09/12/2010
İl: Aksaray
Mesaj: 119
mehmetdÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2011 22:26
Şimdiden bol yavrulu günler

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir