Senegal Bişiri


xlemreÇevrim Dışı

Kayıt: 30/08/2014
İl: Istanbul
Mesaj: 80
xlemreÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2014 03:19
[QUOTE=Saussure] [QUOTE=StarTears]ben astronot japon ve canli doguranlari aynı akvaryumda besliyorum oyle molilerim varki astronoto vuruo acimasizmiyim bilmem ama akvaryumda herkezin keyfi yerinde :D[/QUOTE]

Tebrik et butonuna bastım, bir de buradan tebrik edeyim istedim. Bir de bana bu üçlünün bir arada yaşayabileceğini öğrettiğiniz için teşekkür et butonuna basıyorum. 

Harun bey, sorular sormuşsunuz, bir sürü cevap geldi. İnternet ortamındaki bilgi kirliliği içinde doğru bilgiye ulaşmak çok zor olabiliyor. İnsanları işletmek için açılan yeni hesaplarla sırf pislik olsun diye değişik şeyler yazılabiliyor, kişisel zevk için. Tabi daha da kötüleri var, yaptığının yanlış olduğunu fark edemeyen "yaptım olducular". Bunlar pislik yapmak için yazanlardan daha da kötüdür, bilgi seviyesi çok rahat belli olur ve kendini hemen belli eder. Söylediklerinin alt yapısı yoktur, tek kaynağı kendisinin yapmış olduğudur. Tabi bir de ikisinin karışımı var, kendilerini çok zeki zannedip bu tür davranışlarda bulunanlar, onlar sadece komiktir. 


[/QUOTE]

Mert bey genel anlamda tavsiyelerinize uyarak, uygun yaşama koşullarını sağlayacağım.Bahsettiğiniz akvaryumu da yapabilirim. 5 cm fazlalıktan zarar gelmez bana canlılar rahat edecekse ama uygun filtre sistemi konusunda biraz daha araştırma yapmam gerekecek.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir