Sera Marka Yem Çeşitleri


WildfishÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 16/04/2018
İl: Istanbul
Mesaj: 670
WildfishÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2020 17:19
Yem seçiminde çoğu arkadaşa yardımcı olacağına inanıyorum. Güzel bilgilendirici bir konu.

Sera Marka Yem Çeşitleri ve Özellikleri.
SERA PUL-GRANÜR ve STİCK YEMLER

PUL YEMLER:

SERA VİPAN:
Tropikal akvaryum balıkları için özenle hazırlanmış pul yemdir. İçeriğinde, yılların Sera deneyimi ile dengelenmiş mineral, vitamin, ve belli başlı balık hastalıklarına karşı direnç kazandırıcı mineraller içeren Sera Vipan akvaryumunuzda dengeli bir diet için gerekli bir yemdir.
Sera Vipan pul yem;
* bütün yaşamsal önemdeki vitaminleri ve eser elemanlarını içerir.
* stablize edilmiş vitamin C direnci arttırır.
* vitamin B kompleksi alyuvarların gelişmesini sağlar ve vitaminsizlikten ileri gelen hastalıklara karşı koruma sağlar.
* yemin yüksek kalitesi optimal bir şekilde besinin tüketimini sağlar, gelişmeyi ve direnci arttırır.
* suyu bulandırmaz.

SERA FLORA:
Sera Flora su yosunu türlerinden ve bitkilerden,hububat ve hububat mamullerinden,
balık ve balık mamullerinden ve spirilunadan oluşan bir yemdir.Sera Flora bol miktarda doğal vitaminleri, amino asitleri ve maden tuzları içeren ve sindirimin kolay olması nedeniyle tüm süs balıklarına ara öğün olarak verilebilecek bir yemdir.Dengeli bir beslenme için Sera Flora ve Sera spirulina tableti beraber kullanmanızı öneririz.

SERA SAN:
Sera San süs balıklarında görkemli renkler ve sağlıklı gelişim sağlar.Balık ve tahıl unu,deniz algleri ve spirulina da içeren bir pul yemdir.Çok iyi dengelenmiş yapısı ile mükemmel ve sağlıklı bir gelişim için yüksek oranda protein ve vitamin içerir.Sera San balık verimini ve yavrulamayı arttırır.

SERA GVG-MIX:
Sera GVG-mix bütün süs balıkları için leziz bir yemdir.Albümin yönünden zengin olan deniz balığı,temizlenmiş maya, enerji dolu tahıl ürünleri ve değerli deniz alglerinden yüksek oranda içermesinden dolayı, hayati olan iyot ve mineral geçirimini optimal bir şekilde sağlar ve balıkların sağlıklı gelişimine destek olur.
Sera GVG-mix %80 oranında deniz algi,krill ve plankton, %20 oranında FD kankurdu,su piresi ve artemia içeren özel bir pul yemdir.İyot yönünden zengin olan bu besinler tiroid ve benzeri hastalıklara karşı koruma sağlar.Bu nedenle haftada birkaç kez bu özel yemden balıklarınıza vermeniz faydalı olacaktır.Sera GVG-mix özellikle canlı doğuranların yoğunlukta olduğu karma akvaryumlar ve deniz akvaryumları için çok uygun bir yemdir.


GRANUR VE STİCK YEMLER:

SERA VİPAGRAN:
Sera vipagran itinalı olarak seçilmiş ve koruyucu metodlar ile işlenmiş ham meddelerden oluşan ekstra sınıf bir granül yemdir .Sera vipagran tüm önemli vitamin ve esensiyel iz elementleriniiçerir .Stabilize C vitamini bağışıklık sistemini ve metabolizmanın güçlenmesini sağlar.

SERA DISCUS GRANULAT:
Orta boy ve küçük boy güney ve orta Amerika cikletleri ve disk balıkları için ideal bir besin ve renklendirici granül yem .

SERA GRANUGREEN:
Malawi ve Tanganika gölleri kaynaklı bir çok otçul ciklet, doğada temel besin gereksinimleri kayalar üzerinde yaşayan yosunları yiyerek karşılar.Sera Granugreen hazmı kolay olan tahıl ununun yanı sıra karoten yönünden zengin,süs balıklarının renklerinin görkemli olmasını sağlayan spirulina yosunu içermektedir.
Otçul cikletler için ideal ve dengeli bir ana yemdir

SERA GRANUMEAT:
Sera Granumeat Malawi ve Tanganika gölleri kaynaklı bir çok renkli etçil ciklet, doğada temel besin gereksinimleri küçük canlılarla karşılar.Sera Granumeat balık ürünleri,karides unu,doğal mineraller ve eser elementleri ve karoten yönünden zengin spirulina yosunu içermektedir.Etçil cikletler için ideal ve dengeli bir ana yemdir.

SERA GRANUAR:
Büyük tropikal balıkların (örneğin arowana, büyük cikletler, dev guramiler v.b) ihtiyaçlarını karşılamak için büyük porsiyonlar halinde hazırlanmış özel bir yemdir.Sera Granuar’ın içeriği ve granül ölçüsü ile bu tip özel balıkları doyurmak ve sağlıklı bir şekilde büyütmek artık sorun değil.

SERA CİCHLİD STICK:
Ciklet balıklarının özel beslenme ihtiyaçları göz önüne alınarak yapılan Sera araştırmaları neticesinde bu özel yeme katılan hammaddeler özenle seçilmiş ve dikkatlice işlenmiştir.Sera’nın mükemmel üretim teknolojisi, Sera Cichlids Sticks yeminin yüksek orandaki sindirilebilirliğini garanti eder

SERA DİSCUS COLOR BLUE:
Özel olarak Diskus balıklarının renk tonlarını canlandırmak için geliştirilmiş, vitamin ve mineralce zengin, stabilize-C vitamini ve Spirulina içeren suda yavaş batan granül yemler. Yemlerin kapsamındaki posalar sindirimi kolaylaştırır.

SERA DİSCUS COLOR RED:
Özel olarak Diskus balıklarının renk tonlarını canlandırmak için geliştirilmiş, vitamin ve mineralce zengin, stabilize-C vitamini ve Spirulina içeren suda yavaş batan granül yemler. Yemlerin kapsamındaki posalar sindirimi kolaylaştırır.

Kaynak: www.sera.de
Kaynak: www.akvaryumforum.com[EDIT]Wildfish,2020-08-30 17:20:39[/EDIT]

Beğenenler: [T]225055,Cengizhan06[/T][T]225351,baronvengeous[/T][T]224052,de4b5[/T]
Teşekkür Edenler: [T]225055,Cengizhan06[/T][T]225351,baronvengeous[/T]
+1: [T]225055,Cengizhan06[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Cengizhan06Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 25/07/2020
İl: Ankara
Mesaj: 1889
Cengizhan06Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2020 18:01
Aslında bütün bilindik markaların yemleri resimlerle desteklenerek hangi balıklara verilebileceğinin felanda anlatılması lazım [:iyi:]
Şahsen benim açımdan çok faydalı olmuş konu emeğiniza sağlık [:iyi:]

Beğenenler: [T]205695,Wildfish[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

WildfishÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 16/04/2018
İl: Istanbul
Mesaj: 670
WildfishÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2020 19:09
[QUOTE=Cengizhan06]Aslında bütün bilindik markaların yemleri resimlerle desteklenerek hangi balıklara verilebileceğinin felanda anlatılması lazım [:iyi:]
Şahsen benim açımdan çok faydalı olmuş konu emeğiniza sağlık [:iyi:][/QUOTE]

Rica ederim. Çoğu kez denk geliyorum konu açılıyor. Şu balığa hangi yemi tavsiye edersiniz diye. Yardımcı olur bu konu.
Sera markasının çeşitlerini pek bilmem. O yüzden iyi denk geldi.
Tetra markasının çeşitlerini iyi bilirim. Kullanırımda. [;)]

Beğenenler: [T]225055,Cengizhan06[/T]
+1: [T]225055,Cengizhan06[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir