sizce hangi erkegimle çifleştireyim(resimli)


sonersoÇevrim Dışı

Kayıt: 05/09/2009
Mesaj: 175
sonersoÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2010 16:05
[QUOTE=cngz23]Öncelikle merhaba;
Soner bey,havalandırmayı içine koymadım hazır ama tankın içinde yok.yavrular oluca çok az verilcek şekilde koyucam tankın içine.erkeğim biraz genç dişime göre ama ikiside karşılıklı kur halindeler.Şöyle bişey var bu konuda bilginizi paylaşırsanız benimle sevinirim.Köpük bardağımı ortadan keserek köşeye sabitledim.Akvaryumun içinede su mercimegim zaten vardı onlarıda köpük bardagın dısındaki su üstüne koydum.şimdi erkek hem burda az da olsa köpük yapmış hemde bardağın içindeki kısma köpük yapmış azar azar.Sizce ne yapayım bardağı veya bitkileri alayım mı?Çünki bir araya yapmıyo dağınık yapıyo.Kafasımı karışıyo acaba.Saygılar.

[/QUOTE]
Kafası karışmaz, test ediyordur neresi daha iyi dağılmıyor falan diye. Ayrıca yuvasını bozmayın strese sokmayin üremesi gecikmesin. Az da olsa yuva varsa dişiyi erkegin yanına atın,gündüz saat 2-3 e kadar atın gec atmayın. 2-3 saat de üreme gecikmesin karanlığa kalmasınlar. Dişinin kuyrugunda yırtılma degilde kopma olmadığı sürece veya ccok iddi hırpalama olmadığı sürece yan yana dursunlar. ilk defa çiftleştikleri için acemiler biraz hırpalanma normal. ikincisinde herhangi bir hırpalama olmadan ürerler.
 
Köpük bardagi bende denedim, tek olumsuz yanı bardagin icinde ciftlestikleri icin gorunmuyor (özellikle yumurtalar) bende keserek koymustum hatta su yüzüne gelen kısmında havalandırma delikleri acmıştım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

nevesataÇevrim Dışı

Kayıt: 22/09/2007
İl: Ankara
Mesaj: 132
nevesataÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2010 13:39

Bence kızımıza soralım...Tey%20Tey


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir