T3kniker Adlı Şahısın Sattığı Catappalar


cilamureÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 11/11/2009
İl: Trabzon
Mesaj: 882
cilamureÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2012 14:10
Şikayetin Nedeni: Elindeki catappa yapraklarının orijinal olduğuna dair belge talebinde bulundum kendisinden . Sonuçta bu yapraklar bildiğim kadarıyla yurt dışından geliyor.

Şikayet Edilen Kişi / Firmadan Alınan Cevap:  Nasıl bir belge istersiniz? Hıfzı Sıhha, Tarım ve köy işleri bakanlığı? Hangisinden gönderiyim gibi alaycı kelimeler kullandı. Eğer elinde belge vs yoksa yok diyebilirdi en azından. Ayrıca büyüğe karşı saygısı sıfır.

Olayın Detayları: T3kniker kullanıcı nickli şahsa; elindeki catappalardan bir miktar almayı düşündüğümü ve ilanında yazan: '' Arkadaşlar;piyasadaki sahte catappa yapraklarına dikkat edin, bendeki catappalar orjinaldir'' yazısını alıntı yaparak ; elindeki catappa yapraklarının orijinal olduğuna dair belge talebinde bulundum. Sonuçta bu yapraklar bildiğim kadarıyla yurt dışından geliyor.

Bu şahıstan alışveriş yapmadım ; fakat kullandığı kelimeler neticesinde notunu verdim. Merak ettiğim husus halen daha nasıl bendeki catappalar orijinaldir diyebiliyor!..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

vuslatÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
[B]6339,1[/B]
Kayıt: 14/11/2006
İl: Sivas
Mesaj: 3591
vuslatÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2012 14:31
Merhaba.

Bölüm ile ilgili kurallarımız aşağıdaki gibidir.

1- Bir firma hakkındaki probleminizi bildirmeden önce firma ile sorunu çözmeye çalıştığınızdan emin olunuz. Örneğin aldığınız üründe bir sıkıntı yaşadığınızda önce firma ile irtibata geçiniz. Sorun çözülemediyse firma sahibi ile irtibata geçmeye çalışınız, firmadan artık tatmin edici bir cevap geleceğine emin olmadığınızda konu açınız.

2- Yüksek fiyat ile ilgili şikayetler kabul görmemektedir. Bir firma ürünü istediği fiyata satabilir, bu onun ticari politikasıdır. Benzer şekilde internet fiyatı ile dükkan fiyatı da farklı olabilir. Ancak ürünlerin belirli fiyatları yok da örneğin kişinin giyim kuşamına göre fiyat veriliyorsa bu gibi durumlar tabi ki şikayet konusu olabilir.

3- Bu bölüm, hobicilerin istediğini elde edemediği firmalardan intikam alması için değil istediklerini almaları için açılmıştır. Firmaya karşı yapıcı, sorunu çözücü bir tavır ile yaklaşınız. Suçlayıcı ve sert ifadeler firmanın hatayı kendisinde araması yerine savunma refleksi göstermesine sebep olabilir. Hoşgörüsüzlük, hoşgörünün alamadığı şeyleri alamaz ancak hoşgörü hoşgörüsüzlüğün alamayacağı şeyleri alabilir.

4- Akvaryum.com reklam veren firmalarını dikkatli seçer. Akvaryum.com'da reklam veren firmalardan bir şikayet olduğunda sorun çözülemezse yönetime ulaşılabilir. Yönetim firma ile görüşerek ara yol bulmak için gayret gösterecektir. Müşteri memnuniyetine önem verilmediğini farkettiğinde reklam ilişkisini sonlandıracaktır.

5- Alışveriş yapılmamışsa veya herhangi bir mağduriyet yoksa şikayet konusu açılamaz.

6- Geçmiş konulara bakılırsa, şikayet konusu ile ilgili bilgisi olmayan üyelerin konuya yorum yapması, konuyu çözüme kavuşturmadan çok çözümsüzlüğe ittiği görülmüştür. Bu nedenle şikayet var konularına eğer konunun gidişatını değiştirecek, kayda değer bir yazı yazmayacaksanız, lütfen müdahil olmayınız.


Lütfen bu bölüme konu açmadan önce bölüm ana sayfasında iğneli olan kuralları gözden geçirip konu açmaya özen gösteriniz. 

İlgili 5 nolu kuralımız gereği konunuz kilitlenmiştir.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir