Tankım patladı


M.D.Çevrim Dışı

Kayıt: 08/10/2009
İl: Kocaeli
Mesaj: 68
M.D.Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2011 23:48
Bugün hemen tüm akvaryum malzeme ve balıklarımı aldığım, biz akvaristlerin Kocaeli'deki önemli uğrak yeri olan Zet Akvaryumdaki arkadaşlardan bir haber geldi. İthalatçının ürünü değiştireceğini söylediler. Hatta biraz daha ileri gittiler ve kendileri de bir fedakarlık yaparak (aynı akvaryumu tekrar almak istemeyebileceğimi düşünerek) istersem bu akvaryumun değeri karşılığında başka malzemeler de alabileceğimi söylediler. 

Ben bu olanlar karşısında hem şaşırdım, hem de sevindim. Sevindim çünkü artık bizim ülkemizde de tüketiciyi düşünen satıcılar var. Galiba artık biz de gelişmeye başlıyoruz. Eğitim arttıkça insanların memnuniyeti de artıyor. 

Bu olay aynı zamanda benim alışveriş yapmak için iyi bir seçim yaptığımı da gösteriyor. Hem Resunun ithalatçısına hem de Zet Akvaryuma çok teşekkür ediyorum.

Yazacak çok şey var, ama ben bunların bir kısmını sizin düşüncelerinize bırakıyorum.

Umarım hepimiz her zaman böyle satıcılar ile karşılaşırız.

Saygılar...



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DirtyNiggaÇevrim Dışı

Kayıt: 06/08/2010
İl: Antalya
Mesaj: 113
DirtyNiggaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2011 00:06
    Yusufhan abi bir akvarist olarak bu habere ne kadar sevindiğimi anlatamam.Hobini huzurlu ve mutlu anılar içinde geçirmen dileğiyle. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

zetakvaryumÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 07/09/2008
İl: Kocaeli
Mesaj: 144
zetakvaryumÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2011 16:29
Yusufhan Bey
       İyi dilekleriniz için zet ailesi olarak çok teşekkür ederiz,bu tatsız olayı yaşamanızı hiç istemezdik ama kader olan oldu,bizede sizin gibi değerli bir hobiciyi kaybetmemek için her şekilde bu olayı halletmek düşer. Bu hobi sizin gibi insanlarla ilerleyecek,bizlerde elimizden ne geliyorsa yapacağız.
       Hatta hiç vakit kaybetmeyelim sizin konunuz bir başlangıç noktası olsun hobiyi geliştirmede sizlere ve bizlere düşen görevler konusunda bir çalışma başlatalım,aklına birşeyler gelen arkadaşlar varsa uygun bir başlık açmalarını rica ediyorum.(Birileri birşeyler yapmalı kara düzen bitmeli o gün neden bugün olmasın)
                             

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir