tehlikeli mi gerçekten bu zaman az


M.TunaÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 24/08/2012
İl: Ankara
Mesaj: 3395
M.TunaÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2012 23:00
[QUOTE=Mert Yüksel] [QUOTE=kayiboyu][QUOTE=halit7502] Benim geri göndermede kargo ücretim 85 lira bunun için değmez diye geri göndermedim yerinde olup alacak olsam çok farklı olur tabiki.. [/QUOTE]
 
Onların ciğerini sökerim. Adi adamlar hem hasarlı kusurlu mal gönderecek hemde ben kargomu ödeyeceğim değişimlerde. Vallahi ta dükkanlarına gider çökerim tepelerine. Zaten sinir oluyorum bu akvaryum işindeki üçkağıtcı ticarilere.
[/QUOTE]

Bence Ciğer sökme işlemine buradan başlayın sonra diğer üç kağıtçı zerzavatlarla uğraşırsınız :


Başıma böyle bir olay geldi daha önce Ankara'ya gelmediyseniz Ulus çarşısının ne kadar bela bir ortam olduğunu baştan belirteyim.Ben sökemedim ciğerini çarşıda ama kendime sözüm var adalet sarayında duruşmayı beklerken gördüğüm gibi o mercimek kadar beynini patlatıcam o herifin. Ama derseniz ki  kendi mekanında da ciğerini sökerim bunun gibilerin lütfen banada haber verin topluca gidip dağıtalım mekanını.
[/QUOTE]

Durumunuzu Ulus'taki Doğa Akvaryumla konuştum ;suçlamaları reddetti ve tam tersini söyleyip mağdur olduğundan bahsetti.

Konu mahkeme sürecine girdiyse bu şahıs aynı bana dediklerini mahkemede de söyleyecektir ve büyük bir olasılıkla ''takipsizlik'' kararı çıkar dosya kapanır.

Çok şey beklemeyin ve kin yapmayın.

Arkadaşımı yıllar önce girilmez sokağa giren ve yaya geçidinin üstünde ters yoldan giren bir damperli kamyon '''kamyon giremez'''uyarısına rağmen girip ezmiş ve hakkın rahmetine kavuşturmuştu.

Sonuç ne mi:tutuksuz yargılanma süreci ve bir yıllık dava süresi ve bir kaç aylık hapis ama paraya çevrilme dava süresine ilave iyi hal kasıtsız dikkatsizlik bir sürü ıvır zıvır:SERBEST...




Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Mert YükselÇevrim Dışı

Kayıt: 13/01/2012
İl: Ankara
Mesaj: 36
Mert YükselÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2012 10:13
Doğa akvaryumla konustuysaniz yanlis olmus adamin olayla ilgisi yok dogan akvaryumla konustugunuzu varsayarak magdur olan kendisi lafina kahkahalarla guldum hem kazik atacak hem kaba kuvvet kullanacak sonra ben sucsuzum diyecek.Size soyledigi seyleri ettigi kufurler dahil ! öm yoluyla yada buradan belirtirseniz bende ona gore hazirlik yaparim.Soylemek istemiyorsaniz en dogal hakkiniz savci basindan savsa bile zaten B plani hazir ve bu planda siddette yok devletin aci gszabindan kacista yok.Umarim olay bu raddeye gelmeden cozulur.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kayiboyuÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 25/12/2009
İl: Giresun
Mesaj: 1352
kayiboyuÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2012 12:40
Arkadaşlar ben çöekrim tepelerine derken şiddet anlamında söylemedim. Kıvırtıyor vs demeyin ama cidden şiddet kullanırım anlamında söylemedim. Ama gerçekten kandırıldığımı düşündüğümde öyle bir çirkef oluyorum ki ben bile kendime inanamıyorum. Ha iş kavga veya dükkan sahiplerinin birleşip bana şiddet uygulayacağı boyuta da gelirse kimse kusura bakmasın öyle çok fazla alttan alacak, hukuki sürecede güvenecek değilim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

M.TunaÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 24/08/2012
İl: Ankara
Mesaj: 3395
M.TunaÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2012 13:48
[QUOTE=Mert Yüksel]Doğa akvaryumla konustuysaniz yanlis olmus adamin olayla ilgisi yok dogan akvaryumla konustugunuzu varsayarak magdur olan kendisi lafina kahkahalarla guldum hem kazik atacak hem kaba kuvvet kullanacak sonra ben sucsuzum diyecek.Size soyledigi seyleri ettigi kufurler dahil ! öm yoluyla yada buradan belirtirseniz bende ona gore hazirlik yaparim.Soylemek istemiyorsaniz en dogal hakkiniz savci basindan savsa bile zaten B plani hazir ve bu planda siddette yok devletin aci gszabindan kacista yok.Umarim olay bu raddeye gelmeden cozulur.[/QUOTE]

Size özel mesaj yoluyla atacak bir ayrıntım yok ;sadece olayın kabasını sordum ve karşı tarafı ayrıntıya girmeden dinledim çok kısa sürdü zaten.

Bir ortamda küfür yada argo ve buna benzer şeyler olduğunda ortamı terk etme huyum vardır.
Bu itibarla,iletişim kurduğum insanlarla bu çizgide konuşur,konuşmayı yönetir ve anlaşırım.

Ayrıca bu konuda son kararı mahkeme verecek,burada yazılanlar değil.



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir