Teşekkürler Akvaryum.Com, Herkes Okusun Mutlaka


SuperMarcyÇevrim Dışı

Kayıt: 22/06/2013
İl: Adana
Mesaj: 42
SuperMarcyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2013 14:18
ncelikle bu konuyu açıp okuyan herkese teşekkür ederek yazıma başlamak istiyorum. Bu forumda yeniyim, bu hobiye yeni başlamam vesilesiyle internetteki araştırmalarım beni bu forumla buluşturdu, bir çok bilgiyi burdan edindim. Sonra ne olduysa oldu işte forumun bağımlısı oldum :)

Öyle bir ortam varki forumda sanki sanal alemde değiliz reel dünyadayız hepimiz akrabaymışız gibi kardeşmişiz gibi davranıyoruz birbirimize. Bana mı öyle geldi? Kesinlikle hayır. Bu forumda yaşı ne olursa olsun abilerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz her yaştan insan birbirine saygı duyuyor, bir yardımlaşma destek olma çabası var. İnsanlar birbirlerine destek oluyor, bu forumun bu durumu beni kendine bağlamaya yetti arttı bile. Bir çok büyük forumda bulundum, reklam yapmak istemiyorum bazı köklü forum sitelerininde en eskilerindenimdir, kah forumdan yüzünü hayatım boyunca görmediğim bir insanı misafir ettim evimde kah ben gittim misafir oldum, böyle ortamları gördüm, sıcak, dostluk kokan... Ama burdaki bir başka, burada herkes dost.

Bir konu açarsınız sürekli bir yardımlaşma söz konusu, bilgisi olan hemen bilgisini paylaşmak istiyor, ben yapayım benimki daha güzel olsun yok, sen şöyle yaparsan seninki daha güzel olur çabasında herkes. Yeri geliyor biri bir başkasına bir balık hediye ediyor, yeri geliyor dekor hediye ediyor ne bileyim bu tarz şeyler oluyor ve bu kadar kısa bir sürede bunların hepsini gözlemledim, bu dostane ortamınıza kabul edilmekten şeref duyarım :)

Reel dünyada bu kadar dostane ortamlarım var tabiiki ama bunu sanal aleme taşımak o hazzı yaşatmak kolay değil, tüm samimi duygularımla bunu siz değerli Akvaryum.Com üyelerine, yazıyı okuyanlara iletmek istedim, herkesin geçmiş bayramını kutlar, sağlıklı, güzel ve başarılı akvaryumlar dilerim.

Hepinize İyi Forumlar, Saygı ve Sevgilerimle :)


Ekleme : Teşekkür edip ilgi gösteren Hakan Özdemir ağabeyime ve Mustafa Yosun kardeşime ayrıca teşekkürler :) SuperMarcy2013-08-11 19:19:03

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir