Tetra 1200ex Dış Fltre Çamaşır Makinası Gibi Ses Ç


MetinctnkayaÇevrim Dışı

Kayıt: 15/12/2018
İl: Istanbul
Mesaj: 10
MetinctnkayaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2018 16:27
Arkadaşlar tetra 1200 ex aldım fakat diİzilimdenmi yoksa hava mı kaldı anlamadım çamaşır makinesi gibi ses çıkartıo out kısmında gelen suda kabarcıklar mevcut ama bir türlü çözemedim. Vanaları kısma açma yöntemi pompalama sistemi sallama yöntemi komple temizledim mıknatıs kısmını vs ama yok bir türlü normale çeviremedim. Birde hafiften sus akıntısı mevcut vanalarla oynayınca kesiliyor.
Dizilimde şu şekilde
En altta seramik üzerinde siyah sünger onun üstünde biobala onunda üzerinde kömür onunda üstünde sünger elyaf bilen arkdaş varsa yazarsa sevinirim videoda var atıcam.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

exfishÇevrim Dışı

Kayıt: 20/11/2012
İl: Denizli
Mesaj: 175
exfishÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2018 16:51
[QUOTE=Metinctnkaya]Arkadaşlar tetra 1200 ex aldım fakat diİzilimdenmi yoksa hava mı kaldı anlamadım çamaşır makinesi gibi ses çıkartıo out kısmında gelen suda kabarcıklar mevcut ama bir türlü çözemedim. Vanaları kısma açma yöntemi pompalama sistemi sallama yöntemi komple temizledim mıknatıs kısmını vs ama yok bir türlü normale çeviremedim. Birde hafiften sus akıntısı mevcut vanalarla oynayınca kesiliyor.
Dizilimde şu şekilde
En altta seramik üzerinde siyah sünger onun üstünde biobala onunda üzerinde kömür onunda üstünde sünger elyaf bilen arkdaş varsa yazarsa sevinirim videoda var atıcam.[/QUOTE]

Motor sepete tam oturmamış olabilir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir