Tetratec ex600 Anadolupet Teşekkürler


zanzibar71Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 11/03/2009
İl: Isparta
Mesaj: 262
zanzibar71Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2010 21:17
Bundan 4-5 ay önce yaklaşık 1-1.5 yıldır sürekli alış veriş yaptığım akvaryumcumdan (Onur Akvaryum-Isparta) Tetratec ex 600 modeli dış filtre aldım. 3-4 ay kullandıktan sonra üst kapağından sızdırmaya başladı. Forumda araştırma yaptığımda klasik bir sorun olduğunu görerek akvaryumcuma filtreyi götürerek ilgilenmesini rica ettim. Akvaryumcum filtreyi Ankaraya götürdü ve üst kapağı çevreleyen contayı değiştirdiğini söyledi. Dış filtreyi yeniden yerleştirip kullandığımda sorunun devam ettiğini gördüm ve akvaryumcuma geri götürerek ürünün garanti kapsamında değiştirilmesini talep ettim.

Akvaryumcum beni bir hafta kadar oyaladıktan sonra elindeki kullanılmamış filtrelerden birinin musluk takımıyla benimkini değiştireceğini söyledi. Ben ise ürünün değiştirilmesi konusunda ısrarcı olunca elinden gelenin bu olduğunu söyledi. Bende filtreyi alıp Anadolupet ile irtibata geçtim.

Sağolsun "Semih Bey" konuyla ilgilendi ve filtreyi göndermemi rica etti. Yapılan incelemelerden sonra musluk takımı değiştirilerek tekrar yollandı. Filtreyi kargodan aldıktan bir hafta kadar sonra kurma şansım oldu. Ancak çalıştırdıktan yarım saat sonra sızıntı aynı yerden devam etti.

Tekrar iletişime geçerek filtreyi gönderdim. İki-üç haftalık denemeden sonra ürünün yenisini gönderdiler.

Akvaryumcudan göremediğim ilgiyi firmadan gördüm. Buna mı üzülsem yoksa verdiğim o kadar kargo parasına mı bilmiyorum. Sikkin

Anadolupet'e, özellikle de Semih Bey'e ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir