Tokatlılar


Rafi60Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 11/12/2008
İl: Tokat
Mesaj: 1525
Rafi60Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2012 23:22
    Yıllardır ilimizde bu hobiye gönül vermiş arkadaşların, ihtiyacını duyduğu, hobicinin halindan anlayan amacı kar etmekten çok hobiye ve Tokatlı hobiciye hizmet etmek olan bir akvaryumcunun özlemiyle bu hobiyi idame ettirmeye çalışırdık. Ancak sonunda bu arzumuza kavuştuğumuzu düşünüyorum. Sattığı ürünleri ya toptan fiyatına yada buna çok yakın rakamlarla son kullanıcıya ulaştırmaya gayret eden , bilinçsizce yapılan alışverişleri önlemeye çalışan , kaliteli ürünlerle Tokatlı akvaristleri Tokat şartlarında ucuza buluşturmaya gayret eden, kendiside hobiye yıllarını vermiş bir hobici artık Tokatlı arkadaşların hizmetinde. Mutlaka bu Ardala sokaktaki akvaryumcuya (ne kadar akvaryumcu demeye dilim varmasada) bu hobici dostu mekana gitmenizi ve tanışıp en azından bir çayını içmenizi nacizane öneriyorum.
    Ticaret kaygısı güdülmeyen bir akvaryumcuda hobiden anlayan ve hobiye gönül vermiş insanlarla en azından hobiye dair sohbetlere katılmak için orada olmanızı ve o sıcaklığı yaşamanızı isterim.
 
     Kimbilir belkide Tokatlı akvaristlerin bir araya gelip bir topluluk oluşturması içinde bir fırsata vesile olur diyerek sohbet bölümüne açtığım konuyu burayada açmak istedim. Umarım bir sakıncası yoktur.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

alkaraÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]8691,1[/B]
Kayıt: 13/03/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 329
alkaraÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2012 12:46
Göktuğ hocam...
Canlıyı neredeyse kendisine geliş fiyatına veren ve bu işi asla para için yapmayan bir hobici yunus abi. hatta niksardaki bir müşterisini kırmayıp kendi arabası ile niksara müşterinin ayağına balık götürdüğüne dahi şahit oldum. insan bu işi para için değil olsa olsa sevdiği için yapar ve bizim ihtiyacımız olan da bu anlayış değil mi zaten.
mengele712012-09-27 12:47:08

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Rafi60Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 11/12/2008
İl: Tokat
Mesaj: 1525
Rafi60Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2012 19:41
Bilmeyen arkadaşlar için yazalım. Niksar Tokat'a 45km mesafede bir ilçemiz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

flat_kilÇevrim Dışı

Kayıt: 18/04/2012
İl: Tokat
Mesaj: 201
flat_kilÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2012 20:22
Kesinlikle . Bende çok beğendim bayadır takip ediyorum . Tropheus ikoları gördüm 30 TL demişti. 1e 3d alsak 4x30 = 120 TL eder . İnternette bile bu fiyattalar . Gerçekten dediğiniz gibi sanki karsız satıyor balıkları . Böyle bir akvaryumcuyu Tokat 'a kazandıran ve yöneten herkese çok teşekkürler ...


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Melih BARIŞÇevrim Dışı

Kayıt: 23/02/2014
İl: Tokat
Mesaj: 45
Melih BARIŞÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 23:48
Merhabalar göktug bey öncelikle böyle bir konu açtığınız için size ayrıca teşekkür ederim yunus beyle yeni tanıştım ve cok da memnun kaldım geçenlerde aldığım bir vatozu geri iade etmek istediğim söyledim.diğer akvaryucuların kırk nazla almak istemelerine karşı yunuz beyin hiç itiraz etmeden kabul etmesi beni ayrıca şaşırttı ve bir okadarda memnun etti.ve yunus beyin iş yerinde istediğim türleri görmeyince elimdeki bazı balıklarımı değiştirmek için bir başka akvaryumcuya gittim.ismini vermek istemiyorum o iş yerinin ama inanın cok üzüldüm o şekilde bir alış verişle karşılaştığıma .1e3d damızlık altı yunus 1e 4d damızlık portakal karşılığında s.p ve m.p almak istediğimi belirttim ve bana verilen cevap kafa kafaya alamazsın üste para vereceksin şeklinde oldu öyleki almak için seçtiğim balıklar damızlık bile değilken yunus özellikle belirtiyoru kafalı yunus larla bir hatta yunusların s.plerden daha aşşa tutulup benden üste para istenmesi beni cok üzdü.ve bende bundan sonraki hobicilik yaptığım zaman boyunca aldığım yavrulardan tokat ta bu hobiye gönül vermiş kişilere 1krş bile beklemeden hediye edeceğimin sözünü burda size vermek istiyorum.ben Almus ilçesinde ecz.tekisyeniyim ceritoğlu eczanesine tokat lı her akvaryum severi belerim. bu işi daha önceden yapmıştım ve elimden akvaryum imalatı gelir hemde kapak ve ışıklandırma sistemide dahil tokat ve çevresinde akvaryum sahibi olmak isteyenler malzemelerini aldıkları taktirde ben el emeğimi gönüllü olarak karşılarım hatta elimden geldikçe malzemede bile yardımcı olurum.herkese kolay gelsin iyi hobiler.Melih BARIŞ2014-03-03 23:52:30

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

yelpeliÇevrim Dışı

Kayıt: 19/04/2013
İl: Tokat
Mesaj: 142
yelpeliÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2014 10:16
Merabalar arkadaşlar bende yunus abi gibi bir hobici abimizin petshop işi yapmasından dolayı çok memnunum bu güne kadar ne aldıysam internetten getirmeyi tercih ediyordum lakin yunus abinin tutum ve davranışları beni bu alışkanlıktan tamamen uzaklaştırdı istediğimiz türü edine biliyoruz ayrıca gösterdikleri ilgi ve alaka insana doğru yerde olduğunu hissettiriyor. Dün yeni tropheuslarım geldi ve istediğim ikolaları tüm ikolaları tanktan çıkardı ayrı bir yere alarak sanki kendi akvaryumuna atacak gibi birir birer üç kere elden geçirerek elindeki en iyileri vermeye gayret etti eğer o mekanda alış veriş yapacaksanız yok canlı iyimi köyümü yem bayatmı tazemi diye düşünmenize gerek yok sadece yunus abime ve serhan kardeşime isteğinizi söylemeniz yeterli ihtiyacınızın en uygun şekilde görüleceğine emin olabilirsiniz. Herkese iyi hobiler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir