Türkçe Açıklama


tkarnakÇevrim Dışı

Kayıt: 02/03/2013
İl: Denizli
Mesaj: 2
tkarnakÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2013 00:52
Merhaba Sayın Pet Garden yetkilileri;

Sizlere JBL ürünleri hakkında bir şikayet ve önerim olacak. Bugün JBL Florapol 700Gr ürününden aldım. Fakat ürünün üzerine yapıştırılmış olan Türkçe Açıklama etiketinde sadece Uygulama için 2 satır yazı yazmaktadır. Ürünün içinden çıkan içerik kağıdında ise diller olarak tahmin ettiğim kadarıyla JBL'nin ihraç edildiği dünya ülkelerinin kullanmış olduğu diller yer almaktadır ve Türkçe herhangi bir açıklamaya yer verilmemektedir. Benim bitkili akvaryum konusunda çok fazla bir bilgim olmadığı için almış olduğum ürünün içinden çıkan kağıtta veya ürün üzerindeki bilgilere ihtiyacım vardır. Dolayısla herhangi bir tatmin edici bilgi olmadığı için ürün tecrübesiz kullanıcıların aklında birçok soru işareti bırakmaktadır. Bu kadar büyük bir markanın ve Türkiye pazarında ciddi yer etmiş bir markanın ürünlerin içerisinde veya üzerinde yeterli bir Türkçe açıklama olmamasını bana göre ciddi bir sıkıntıdır. Sizlerden ricam bu uygulamayı biraz daha ağırlık vererek incelemeniz. Bu konu hakkında M.Tuna arkadaşımızda daha önceden bahsetmiş ve siz gayet açık bir şekilde şuan ki süreç hakkında bilgilendirme yapmışsınız. Konuyu az önce gördüğüm için mesajımı düzeltme ihtiyacında bulundum. Açıklamanız için teşekkürler. Alttaki konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

İkinci sorunum ise; yeni kuracağım bitkili tankımda taban malzemesi olarak en alt katmana JBL Florapol üzerineJBL Aqua Basis Plus Bitki Gübresi ve üzerine JBL Manado Bitki kumu kullanmak istiyorum. Bu 3 ürünü bir arada kullanmamda herhangi bir problem yaratırmı yada bu kadar ürünü bir arada kullanmama gerek varmıdır?
Bu konular hakkında yardımcı olursanız çok memnun kalırım.

İyi Çalışmalar...

tkarnak2013-05-01 01:01:21

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Pet GardenÇevrim Dışı

Kayıt: 03/01/2011
Mesaj: 629
Pet GardenÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2013 11:26
Tarık Bey,

M.Tuna Bey'in açtığı başlıkta Türkçe açıklamalarla ilgili gelişmeleri açıklamştım.Konu üzerinde çalışmalar devam etmektedir.
Florapol, Uzun süreli besleyici tabaka konstantresidir.Aqua basis plus ile karıştırınız ve üzerine Manado kum ile kapatarak kullanınız.Floropol demir ve kil gibi gerekli bitki besinleri içerir.Fazla besinleri emerek yada gereken miktarda serbest bırakarak besin deposu gibi haraket eder.Üç yıl etkilidir.

Keyifli hobiler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tlgtckÇevrim Dışı

Kayıt: 26/12/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 2367
tlgtckÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2013 11:41
JBL Spırulına aldım ama ele yapışıyordu.. Balıklarımının dışkılamasını bozdu ve yemi çiçegin dibine döktüm.

tlgtck2013-05-02 11:41:41

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Pet GardenÇevrim Dışı

Kayıt: 03/01/2011
Mesaj: 629
Pet GardenÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2013 13:40
Tolga Bey Merhabalar,

JBL Spirulina yem içeriğinden dolayı ele yapışır.Pul yemlerin genelinde benzer durumla karşılaşılır.
Hangi marka olursa olsun Balık yemlerini kısa vadeli değerlendirmemek lazım.Yem değişikliklerinde balıkların değişik tepkileri olabilir.Biraz daha yemelemeye devam etseydiniz sorun kalmazdı.
Keyifli Hobiler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Çevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 20/10/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 818
Çevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 02:18
Merhaba, Türkçe kullanım kılavuzu ile alakalı başlığı görünce eklemek istiyorum.
(Pet Garden yetkilisine)
Bayinizden JBL ProTemp S50 marka/model ısıtıcı aldım. Ancak KANUNİ ZORUNLULUK olmasına rağmen üründen ne Türkçe kullanma kılavuzu nede garanti belgesi çıkmadı. Tüketici kanunu ortadadır ve nettir. ''Çalışmalarımız devam ediyor'' tarzı açıklamalar ''GEÇERSİZDİR'' dediğim gibi kanunlar net. Ya o ürünleri satmayacaksınız yada kanuni mükellefiyetlerinizi yerine getireceksiniz. Her 2 belgenin tarafıma ACİLEN postalanması için gerekli iletişim bilgilerimi info@petgarden.com.tr adresine yolladım. Lütfen acilen belgeler hazırlanıp tarafıma postalansın, yoksa kanuni haklarımı kullanacağımı saygılarımla belirtirim...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir