Üretimhane kurmak ve ticaret?


blue nightÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 15/08/2011
İl: Ankara
Mesaj: 1149
blue nightÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2013 11:55
Bu işten para kazanılacağını düşünmüyorum. Hakan beyin dediği gibi ek gelir olur ancak. Akvaryumcularda trop. satışı olmaz. (Sıradan akvaryumculardan trop türü alana rastlamadım) Netten ise farklı sıkıntıları vardır elbet.
 
Heleki işçiden bahsetmek gerçekten hayal olur. Kaç para kazanılacakki işçiye verilsin birazıda.
 
Öncelikle güzel bir iş sahibi olmanızı temenni ederim. Hobiyi ticarete dökmek bir meslek dalı sayılmaz. Sonuçta canlı besleyeceksin. Allah esirgesin bir hastalık, aksi giden birşey sonucu herşey başa dönebilir.
 
 
Çok profosyonel üretimhane açayım düşüncen var ise orası ayrı. Merdiven altı üretimcileri zamanla havlu atıyor. (Onlarınki bu işe fazlasıyla tutkun olmaktan kaynaklanıyor. Belkide ilerde bizlerde bu yolu seçeceğiz kim bilir)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

orkinos38Çevrim Dışı

Kayıt: 16/02/2011
İl: Izmir
Mesaj: 53
orkinos38Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2014 17:23
Ev geçindirir geçindirmez orası biraz şartlara bağlı. yaparsın koca bir üretimhane sağlam 10-15 petshop müşterin olur geçindirirsin ev. Ama 20 akvaryumla falan ev geçindirilmez güzel kardeşim. trop türleri Nihat Bey'in de belirttiği gibi pek petshoplar tarafından tercih edilmiyor. meraklısını bulacaksın onları satacaksın da ev geçindireceksin çok zor kardeşim. Beni yanlış anlama seni hobiden soğutmak gibi bir niğetim falan yok ama bir işin kesinlikle olsun. Dünyanın binbir türlü hali var.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2014 23:08
Teşekkürler yorumlarınız için. Sanırım haklısınız. Aklıma takılan tek konu satma işiydi. Tamam balıklar değerli ama kime satacağım? İşin bu kısmı en can alıcı noktası. Tekrardan teşekkürler yorumlarınız için. Peki bir PetShop açsam? 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir