Üretimhanesinde Klima Kullanalar


mehmetçaltıÇevrim Dışı

Kayıt: 10/01/2014
İl: Içel
Mesaj: 146
mehmetçaltıÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2017 16:33
Üretimhanesini klima ile ısıtanlar için
1. Klimanın kullanılacağı yerin ev mi yoksa ticarethane mi olduğu önemli. Ticari görünen işletmeler için klima garanti koşulları farklıymış.
2. Klimanızı aldınız ve arızalandı. Servisi çağırıp arızalı olduğuna dair rapor tutturun ama tamir etmelerine izin vermeyin. Tamir etmezsek raporda vermeyiz derlerse, tüketici hakem heyetine başvuru yaparken bunu da belirtin. Rapor varsa zaten sorun yok, para iadesi talebinde bulunabiliyorsunuz.
3. Diyelim ki tamir etmelerine izin verdiniz. Eve gelip arıza tespit ettiklerine ve bu arızayı düzelttiklerine dair raporunuzu isteyin. Tamire başlamadan önce arızayı kabullensinler ve raporda bu arıza, tamir için yaptıklarıyla beraber açıklansın. İmzanızı atmadan önce açıklamaları okuyun ve kopyasını saklayın. Elinizde 3 rapor olduğu zaman, yasal olarak değişim talep hakkınız oluyor. Kaymakamlığa raporlarla birlikte dilekçe veriyorsunuz.
4. Söyledikleri hiçbir şeye güvenmeyin. İspatlayamadığınız, konuşulan her şeyi inkar ediyorlar. Markanın veya kuruluşun hiçbir önemi yok. Kendi yasal haklarını sonuna kadar kullanıyorlar, üstüne yalan beyanlarda da bulunuyorlar. Sizde yasal haklarınızı kullanın, kesinlikle güvenmeyin, sizi yönlendirmelerine izin vermeyin.
Saygılar...
[EDIT]mehmetçaltı,2018-03-06 20:39:17[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir