Uydu Alıcısı


Kara GöneÇevrim Dışı

Kayıt: 08/10/2012
İl: Bursa
Mesaj: 37
Kara GöneÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2013 20:54
Arkadaşlar digitürk üyeliğimi iptal edeceğim bunun için yeni bir uydu cihazı almak istiyorum ben bu işlerden hiç anlamam. beklentilerim ise şöyle yabancı kanallar olsun özellikle yabancı haber kanalları, görüntüsü iyi olsun,kumandası iyi olsun.

sizce nasıl bir cihaz almalıyım ?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

byyilmazÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 28/09/2010
İl: Ankara
Mesaj: 1249
byyilmazÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2013 00:35
Alacağınız uydu cihazlarının hemen hepsi bu özellikleri size sağlar,yeter ki gerekli donanımlara siz sahip olun.Yabancı kanalları izleyebilmek için çanak anteninizin avrupa yayınları yönüne kurulması gerekli,hemen hemen tüm yabancı kanallar açık olacaktır.

Digitürk,dsmart gibi firmalar aslında sadece 30 liralık bir uydu alıcısının verdiği hizmeti allayıp,pullayıp etik olmayan bir şekilde satışa sunuyorlar.Digitürk,D'smart gibi servis sağlayıcıların sadece kendine özel sinema kanalları ve spor kanalları dışında başka bir ekstra yan getirisi yoktur.Yabancı kanalları paket ile alırsınız,paketinizde yabancı kanallar yoktur vb. saçmalıklara kesinlikle itibar etmeyin,iş ne uydu alıcısında,ne servis sağlayıcısında tamamen çanak antenin avrupa yayınlarını alacak şekilde  kurulmasıyla bağlantılıdır. 


byyılmaz2013-07-10 00:38:24

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir