VIV International


Anadolu PetÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 21/06/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 323
Anadolu PetÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2014 12:37
VIV International Cooperation Limited, Honkong menşeili akvaryum destek ve bakım ekipmanları üreten Dünya’ca ünlü bir firmadır. Temmuz satışa çıkan bu grup Anadolu Akvaryum’un Exculisive Distribütörlüğü ile Türkiye’de dağıtılacaktır.

Özellikle kullandığı laboratuar kalitesinde çelik ve cam hammaddeleri farklı tasarımlar ile birleştirerek, hedef olarak bitkili akvaryum tasarlayan hobicileri seçmiş, bu alanda çelik makas, çelik cımbız, cam boru, cam difüzör, cam yemleme aletleri, balon sayaçları gibi birçok yardımcı ekipman ile akvaryum severlerin beğenisini kazanmıştır.

Kristal sadeliğinde cam ekipmanlar ile kullanıldıkları akvaryumlarda görselliğe katkı sağlayan çok çeşitli ürün gamına sahiptir.

Çelik makas ve cımbızlar da ameliyathanelerde kullanılan çelik hammaddeden yapılmıştır. Bu sebeple tamamen paslanmazdır ve keskinliklerini uzun süre muhafaza ederler. 

Türkiye’de bir ilk olan diğer grup ise cam yemleme makineleridir. Bu makineler pul ve granül yemler için iki ayrı yapıda üretilmiştir. 

VIV markalı ürünlerden bazıları:







Anadolu Pet2014-07-18 13:12:08

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir