yarularim gidiyor


TamerPamukÇevrim Dışı

Kayıt: 27/04/2013
İl: Içel
Mesaj: 4
TamerPamukÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2013 23:54
Selam arkadaslar,,
Bu sitede yeniyim henüz birkacgün oldu.350lt. akvaryumum var bitkili isimlerini bilmiyorum cünkü yegenimin akvaryumundan geldiler. Akvaryumum iki yillik, üc noktali gurami 2e 4d.var erkegin biri su anda 60lt.diger tankta yumurtalari bekliyor 2,5 gün oldu hala bir sey yok bu normalmi???? diger sorunum ise iki yil sonra bugün akvaryumumu komple temizlemeye karar verdim ve baslamadan önce mor ciklitlerimin yuvasina söyle bir gözattim yuva bos görünüyordu, ama suyu bayagi bosaltiktan sonra hindistancevizi kabugunu yavasca kaldirdim altinda bir sürü yavru vardi,yarulari hortumla cekerek bir kücüklegene yuvalari ve anne babalariyla birlikte koydum,,,bu legenide diger tankimin suyunun üstüne yerlestirdim suyu suanda 28derecede amacim yarrulari dagitmadan lagenin icinde yuva-anne-baba dagitmadan, korumak suanda hersey yolunda görünüyor ama bunlar benim ilk yavrularim, anne ve babayi kaymetmek istemiyorum tabi yvrularida ne yapmami önerirsiniz??????

Akvaryumumda 05-1,5 incekum var disfiltreli,300w isiticili,4 tane gümüsköpek,1e-1d mor ciklitim(yavruladilar),20tane plati,1e-1d bolivia ram,5tane pangio kuhlii ve 1tane afrika cüce kurbagasi var, ücnoktali gurami 2e-4d sizce nasil?????almanyadayim ve malesef burada istedigimiz herseyi bulamiyoruz, bulsakda cokcok pahalli? baliklar bile 3-4 kati türkiyeye göre. .....

Bu arada bir tanede Cüceboynuzlu Vatozum var.


Selam Arkadaslar,
ya cok yanlis yaptim, yada yanlis yerdeyim niye hicbir öneri veya elestiri yok anlamadim.Neyse temizlik dün bitti,bu gün baliklari koydum,suan akvaryumun karsisinda yorgunluk kahvesi iciyorum. Yavru mor ciklitler ici dün Artemia hazirladim bekliyorum.Yavrular henüz cok Kücük ve hala legende anne ve babalariyla beraberler arasira cikip yüzüyorlar.Simdilik iyi gibiler bakalim ne olacak resimler sonra yüklenecek.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

_volkan_Çevrim Dışı

Kayıt: 24/03/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 99
_volkan_Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2013 13:10

Abi açıkçası hiçbirşey anlamadım dediğinden muhtemelen diğer kişilerde anlamadaığından cevap vermedi.Biraz daha açık şekilde derdini anlatırsan abi bilgi alabilirsin.Bu arada resimde koysan çok iyi olur abi.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir