Yavru bakımı nasıl yapılır?


furkansunaÇevrim Dışı

Kayıt: 06/09/2011
İl: Konya
Mesaj: 306
furkansunaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2012 15:03
Arkadaşlar sarı prenseslerim yavruluyor fakat yaruları yaşatamıyorum çeşitli nedenlerden dolayı ölüyor.Şu anda da sarı prenseslerimden birinin ağzı dolu.Yavruları aldığım andan ana akvaryuma atabilecek boya kadar nasıl yetiştirmeliyim?Bu yavrularıda kaybetmek istemiyorum.Her adımın planlı olmasını istiyorum.
Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

O5manÇevrim Dışı

Kayıt: 22/09/2012
İl: Antalya
Mesaj: 566
O5manÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2012 15:19
[QUOTE=furkansuna]Arkadaşlar sarı prenseslerim yavruluyor fakat yaruları yaşatamıyorum çeşitli nedenlerden dolayı ölüyor.Şu anda da sarı prenseslerimden birinin ağzı dolu.Yavruları aldığım andan ana akvaryuma atabilecek boya kadar nasıl yetiştirmeliyim?Bu yavrularıda kaybetmek istemiyorum.Her adımın planlı olmasını istiyorum.
Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler...
[/QUOTE]

Yavruları erken alıyorsundur bence, 15. 16. gün alırsan keselerini atmış olarak doğarlar sonra ana tankta delikli bir pet şişenin içine koyarsın, pet şişenin içinede hava otoru bağla 1 ay sonra falan küçük bir akvaryuma atarsın yavruları, yetişkin boya geldiklerinde yani yavrular  ana tankındaki diğer balıklara yem olmayacak kadar büyüdüğünde de ana tanka atarsın.

Bu sürede sana gereken 5 ltrelik bir pet şişe ve küçük bir yavruluk akvaryumudur.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir