yavru sp Balığımı nasıl kurtaracağım ?


ali876Çevrim Dışı

Kayıt: 02/10/2009
İl: Ankara
Mesaj: 1075
ali876Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2010 22:15
Arkadaşlar geçen hafta 2 haftalık sarı prenses yavrusu yavruluktan ana tanka kaçmıştı. Arka fona ait bir mağara var en alt köşede. Oraya girmişti ben yakalamaya çalışırken. Ordada balık vardı, bir anda girince balık kovaladı falan bende yedi zannettim. Ama şu an şans eseri gördüm ki küçücük yavru sp orada yaşıyor Sok Mağaranın içi kısmında fonun altındaki küçük yere giriyoır. Balık olmadığı zaman çıkıyor azcık. Ama balıklar girince hemen geri giriyor. O yavru orada mahsur kaldı yani. Çıksa anında kaparlar sanırım. Yem falanda yiyemez nasıl yaşar yavrucak ? Nasıl kurtarabilirim sizce ?
 
 
1 cm lik bir yavrudan bahsediyoruz hemde arka fonun altında. Yaptığım yorumu bende biliyorum tabiki.  Önemli olan yaşayıp yaşayamayacağı. Yoksa hortumla çekmeye çalılcam zaten yavruyu. Eğer ölmez yaşar derlerse bırakacağım kendi haline.
özkoçak2010-01-08 23:23:28

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

nasdaqÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 08/06/2009
İl: Ankara
Mesaj: 262
nasdaqÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2010 22:45
[QUOTE=ali876]1 cm lik bir yavrudan bahsediyoruz hemde arka fonun altında. Yaptığım yorumu bende biliyorum tabiki.  Önemli olan yaşayıp yaşayamayacağı. Yoksa hortumla çekmeye çalılcam zaten yavruyu. Eğer ölmez yaşar derlerse bırakcam kendi haline.
[/QUOTE]
Ali bey lütfen yanlış anlamayın, sadece sizin ordaki cevabınız dikkatimi çekti ve zaten bunu yapabilirsiniz anlamında kopyaladım onu! Balığınız gerçektende küçük ve hırpalanabileceği kesin. Bunun yerine o mağaranın önüne kepçenizi kapatarak bırakın sanırım onun içine çıktığı zamanı kollamanız yeterli olacaktır. Saygılarımla...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir