Yeni Bir Yem


musty92Çevrim Dışı

Kayıt: 24/04/2007
İl: Izmir
Mesaj: 86
musty92Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2007 11:40
Merhaba arkadaşlar,
 
Yıllardır çeşitli yemler kullandım, pahalı-ucuz-canlı-kurutulmuş v.s. ancak yavru balıklar için bir türlü istediğim verimi alamıyordum, artemia çıkarmak ise zahmetli ve oldukça maliyetli bir yöntemdi, bu nedenle protein ağırlıklı çeşitli yem karışımları hazırladım, ilk başta sanırım aşırı protein yüklemesi nedeniyle balıklarım kabız olup öldüler, daha sonra bitkisel eklemeler yaptım bu defada büyüme hızı yavaşladı, ama sanırım en sonunda aradığım yemi buldum, bende oldukça işe yaradı neredeyse artemia kadar etkili ve toz halinde olduğu için yavru balıklar için yemesi kolay oluyor, ayrıca gözlemlediğim kadarıyla bitkiler içinde faydalı.
 
Konuyu açma sebebime gelince, profesyonel arkadaşlardan yardım istiyorum, bu yemi denemelerini karşılaştırmalarını ve su değerlerinde bir bozulmaya sebebiyet verip vermediğini araştırmalarını rica ediyorum, yemin maliyeti artemia ile kıyaslanmıyacak kadar düşük, eğer olumlu sonuç alırsak hepimiz için faydalı olur. Denemek isteyen arkadaşlar lütfen bana ulaşsın ve ben onlara bir miktar numune vereyim.
 
Ayrıca belirtmek isterim ki yemin içinde hormon v.b. yoktur, sadece bir miktar vitamin ve kötü kokmaması için doğal aromalar var.
 
Şimdiden teşekkürler.
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir