Yeni tanklar ve Yeni türler Çok Çok Yakında


orkaliÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 11/07/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 114
orkaliÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 13:56
[QUOTE=BURHANERCAN]Madem artık dile getirildi tekrar birşeyler karalayalım.. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun katotolarınız hasan bey. Elimden geldiğince yardımcı olmaya da devam edeceğimden hiç süpheniz olmasın yeni balıklarınız aslında şimdilik halen bende bulunan emanet balıklarınız hakkında bazı bilgiler sunayım.

1- Direk çeşme suyunu alışkınlardır hiç sorun yaşamamışlardır aksine memnun olmuşlardır.
2 - Erkek sayısının 6 adetten 5 adete düşürebilmiştim sizin o geniş hacimdeki akvaryumunuz da herhangi bir sorun yaşayacağını düşünmemekteyim. Yeterki uygun şartları saylamanız yeterli olacaktır.
3- Alacağınız balıklar kesinlikle blout tedavisi görmemiştir.
4- Katotolarım ekstre bir masraf çıkartmaz ph için ek kimyasal hiçbirşeye gerek yoktur. Şayet ben bu zamana kadar kullanmadım FIRATSS kardeş de şahittir kullanmadığım halde ph 8.5 çıkmıştır.
Demem o ki mecbur kalmadık ça kimyasala gerek yoktur. Yinede seçim sizindir.
5- Haftada 2 kere mutlaka su değişimi yapılmakta olup, taze su sirkülasyonunda çiftleşmeleri göz önünde açık saçık takip edebilirsiniz.
6- Anaçlar hiçbir şekilde kusturulmamıştır tamamen doğal ortamlarındaki gibi yaşamlarını sürdürmek için elimden geleni yaptım. Umarım sizde aynı şekilde devam edersiniz.
7- Yemleri otomatik yem makinası ile sabah 07:00 - 11:00 - 15:00 - 19:00 saatleri arasında 4 kez yemlenip akşamları keyiflerine göre ek yem vermekteyim.
8- Işıklandırma sistemini hemen hemen neredeyse kullanmıyorum salonumda yer aldığından akşama kadar ışık içerisinde akvaryum ve akşamları da salonumun spotları yeterince aydınlattığını düşünüp ışık açma gereksinimi duymadım bu zaman kadar ama illa açmak isterseniz akşamları gün ışığı florasanla bir sorun olmadığını açabileceğinizi söyleyebilirim.
9- Haftada bir kez Seachem Garlic Guard sarımsak suyu ilavesi yapmaktayım yemlerine.

Şimdilik aklıma gelenler bunlardır aklınıza takılan herhangi bir şey olursa yine yanıtlamaya çalışırım.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım sizde bol bol yavrular alıp, bir çok kişiye bu türü ulaştırabilirsiniz.



[/QUOTE]
Hasan Bey Balıklarınız hayırlı olsun.Güle güle besleyin.Konunuzu bölmek istemezdim.Sizden özür dileyerek.Burhan beyin 1.maddesi çogu hobicinin aklını karıştıracak şekilde o yüzden yazma gereği duyuyorum.
Hiç bir(BALIK)akvaryum balığı KLOR a karşı toleranslı degildir.Çünkü klor ZEHİRDİR.Direk çeşme suyunu Akvaryumlara uygulamak KESİNLİKLE yanlıştır.Yağmurlu havalarda Belediyelerin klor oranını yükselttigini biliyoruz.Kaldıki ben hep böyle yapıyorum diyen bir çok arkadaşımız sonunda balık ölümleriyle karşılaşmışlardır.Direk çeşme suyunun zararlarından biride ani su sıcaklığında ki değişimdir.Kış şartların su çeşmelerimizden çok düşük sıcaklıklarda ulaşır.Yüzde 20 lik su değişiminin Akvaryumumuza etkisi 7 dereye kadar çıkabilir.Bu ani ısı kaybı balıkların hastalanmalarına zemin oluşturur.Klor hakkında bilgilenmek isteyen arkadaşlar google da klor nedir yazmaları yeterli.Ben yinede birtane klor nedir sorusunun cevabını veren bir link eklemek istiyorum.Hasan bey sizden tekrar özür diliyorum.Saygılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ByTKNÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 05/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 416
ByTKNÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 13:57
Burhan bey
Benim bir kuyruk acım yok ama sizin baya olmuş yazdıklarınızdan anlaşılan.Katato literatür de olabilir ama benim gözümde öyle olabilir.Bu benim düşüncem.Herkesin düşüncesine saygı gösteririz.Benim yanıma yada ardıma birini takmama gerek yok burhan bey polimiğe girmiyorum.Düşünceleriniz kişiliğinizin aynasıdır. burhan bey başka söze gerek yok.
Hasan Bey konunuzu kirlettiğim içinde özür dilerim ama burda özgürce düşünceleri belirtmek yanlış anlaşılıyormuş tekrar özür diliyorum.
[QUOTE=BURHANERCAN] [QUOTE=ByTKN]Hasan
bence Katato değilde daha güzel daha orjinal bi tür beslemeni beklerdim. O kadar emek ve para veriyorsun bence orginal bir ilangi kasakalawe yada red olabilir.Katato güzel balık olabilir ama soluk rengi ile çakma kasakalawe gibi duruyor.Bence daha özel bi türe yönel 
[/QUOTE]


Ali beytekin bey neden böyle bir yaz yazma gereğini duyduğunuzu az çok tahmin edebiliyorum belli ki kuyruk acınız var.

Daha güzel daha orjinal derken bendeki balıkların orjinal ve kötü olduğunuzu ima etmekle birlikte karalama kampanyanıza barandoruk nickli kişiyide yanınıza alarak bakıyorum da peşpeşe yazılar yazmaya başlamışsınız. O kadar para ve emek sarfeden hasan beye benim zorla sattığımı mı düşünüyorsunuz sanırım yada dur şuna çamur atayım izi kalsın peşindemisiniz. Tamamen benim dışında gelişen bir olay satış olduğundan daha balıkları görmeden satın almıştır hasan bey. 
Bu da birşey ifade ediyordur umarım size hakkımdaki düşünceleri.

Maalesef ki  sizle daha önce tanışmamızda yaşanan bazı sıkıntılar ve daha sonradan akvaryum satışınızla ilgili bazı gelişmelerden dolayı bir arkadaşım benden çok sonra yardım talep etmiştir sizde anlaşamamışsınız detaylarına girmeden konuyu geçiyorum siz anlamışsınızdır. Hatta ve hatta sizden çıkıp siteden bir başka nickli arkadaş en son sizin akvaryumunuzu sattığınız görmüştüm hadi neyse.

Bence siz doğru bir yola yönelmenizi yoksa hasan beyin konusunda gereksiz yere büyük tartışmalar çıkacağını hatırlatmak isterim. Ben elimden geldiğince herkeze yardımcı olmaya çalışıyorum. Sizin gibi olur olmaz ortaya laf atmıyorum çakma kasakalawe gibi yorumlarda bulunmuyorum.

Ne kadar rahatsız etmiş yazdıklarım seni diyeceksin belki ama ben rahatsızlık inan duymadım KATOTOLARIM hala benimdir satış gerçekleşmese de başımın tacıdır. Şunu söyleyebilirim ki literatürde KATOTO varken hala senin çakma kasakalawe diyerek küçük görmelerin yok mu o beni rahatsız etti bu yüzden konuya müdahil oldum. 

Sitede o kadar yavrularına talip olanlar varken demek ki sizin gözünüzde hiç bir değeri yokmuş çakma katotolarımın. Ama siz içinizi ferah tutun ve kendi yolunuzda devam ediniz yoksa alan-satan memnun olduktan sonra sizin burada yazdıklarınız hiç bir önemi olmaz ve inanın 1 arpa boyu yol almazsınız bu tavır ve düşüncelerinizle.

Barandoruk nickli bülent bey sizde lütfen tutarlı davranın hobiciye yakışır bir davranış sergileyiniz.
Başka bir arkadaşınız ilan açabilirken siz gidip destekcinizin olan arkadaşların ilanlarını kendi ilanınız gibi satmayınız.

[/QUOTE]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

NoDcCÇevrim Dışı

Kayıt: 23/04/2010
İl: Konya
Mesaj: 111
NoDcCÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 13:59
[QUOTE=ByTKN]Hasan
bence Katato değilde daha güzel daha orjinal bi tür beslemeni beklerdim. O kadar emek ve para veriyorsun bence orginal bir ilangi kasakalawe yada red olabilir.Katato güzel balık olabilir ama soluk rengi ile çakma kasakalawe gibi duruyor.Bence daha özel bi türe yönel 
[/QUOTE]
Hasan bey tropheus türünde her türün kendine göre güzellikleri vardır bence çakma kasakalawe gibi duruyor derken kanaatimce yanlış bir şey yazmışsınız .. Forumda geneline bakacak olursanız katoto besleyenlerin hepsi gerçekten bu işin hakkını veren kişiler gerçekten profesyonel hobiciler..Ayrıca burhanercan beyin balıklarının konusunu okumuş balıkların fotoğraflarını videolarını görmüş bir kişi olarak şunu söyleyebilirim ki harika balıklar f0 türünün nadide örneklerinden saf kan balıklar. İmkanım olsa bir akvaryum daha kuracak olsam tercih edeceğim türlerden biriside katotolar.Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz.
Saygılarımla..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 14:08
Burhan abi boş değildir maşallah . Burhan abi çakma balıklrınla milleti ne kadar rahatsız etmişin . Ayrıca sunuda belirtmek isterim bende güzel yavru veren red rainbow kantalanba kolonim var f0 olarak ld akvaryumdan alınmıştır . Tefarruatları boş verelim verin bakalım kelle başı 300 lira veriyormuyum . Buraya en az 5 tane isim yazarım hepsinede tek tek sorabilirsiniz bu parayı veriyorlar. Konuyu suraya getireceğim burhan abi bu balıkların yavrularını bu site üzerinden bir cok hobici arkadasım ile paylaşmış birisidir yavru veren kasakaleve kırması bu balıgı başka satan varsa gösterin banada . Burhan abi atılsada yapışmaz o çamurlar sen rahat ol . Hasan bey hayırlı olsun böyle güzel koloniye ben şahsen paha biçemezdim gercekden f0 olan bir balıktır ve kırma gibilafları hak etmiyor . Aslına bakıldığı zaman zaten bütün balıklar türlerindeki çeşitlilik kırılmadan meydana gelir . Gölde oluşumunu tamamlamış olmasıdır önemli olan.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BURHANERCANÇevrim Dışı

[C]2,1,104587[/C] [B]7564,3[/B]
Kayıt: 05/01/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 1745
BURHANERCANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 14:09
[QUOTE=barandoruk]Burhan Bey sizi ilk önce gerçekten terbiyeye davet ediyorum.Çünkü Ali yi ben bu forum sayesinde tanıdım ve gerçekten şuan çok iyi bir dostum hatta kardeşim diyebilirim.Neden mi? şU SEBEPTEN dolayı beni hiçbir zaman yanıltmadı her zaman doğruyu söyledi ama sadece bana değil herkese aynı şekilde davranmıştır.Örneğin Hasan Beyin yanına gittiğimizde aynı konuşmalarda bulunduk.Kendisinedebu şekilde  ifade bulunduk.ANCAK biz ona nasıl kendi fikirlerimizi söylediniz  SENİN GİBİ kendi fikirlerimizi yazdık...AMA SANIRIM SENİN BİR KUYRUK ACIN VARKİ HEMEN SALDIRAYA GEÇMİŞSİN... Bunu ben değil herkes diyor. Hasan Bey gerçekten bir hobici ben kendisini tanıdığıma çok mennun oldum gerçekten. Ama kendisininde güzel bir tür balık beslemesini isterim.Sonuç olarak o kadar para veriyor kendisi... HE KATATO kötü bir tür balık değil AMA BİR İLANGİ, RED GRUBU DURURKENDE kusura bakmayın ben ona bakmam....
 
SAYGILARIMLA...
[/QUOTE]

Terbiyesiz birşey yazdığımı düşünmüyorum açık sözlü olarak içimden ne geçiyorsa onları ifade etmeye çalıştım. Çok iyi arkadaş olduğunuz ap açık ortada konulara bile birlikte eşlik ediyorsunuz peş peşe 

Diyorsunuz ya ,Ama kendisininde güzel bir tür balık beslemesini isterim.
Fikir ve beyanatlarınız bile tıpa tıp aynısı siz ne derseniz deyin ben size sadece
 gülüp geçiyorum.


Ali bey özgürce düşüncelerinizi elbette ifade ettiniz ilk mesajınızda bende özgürce cevap yazdım tarafınıza. Sizin gözünüzde bir yer sahibi değilse ve düşüncelere saygı gösteriyorsanız hasan bey zaten memnun düşüncelerinide dile getirimiş o zaman sizin yazdıklarınız neyi ifade ediyorum. Çelişki içerisinde çelişki dediğim gibi siz arkadaşınızla başka sevdalara koşun bence 2 değil 200 kişide olsanız benim düşüncelerim sabittir. Okurum yorumlarım ama kimseye ve kimseye bunu niye aldın demem. Sadece biliyorsam bir aksilik olduğunu kendisini uyarım.


Hasan bey de istediği kararı verebilir benim açımdan hiçbir sıkıntı yoktur. İstediği an satışı iptal edebilir sonuçta ne karşılaştık nede kapora gibi birşey söz konusu oldu. 
Para kendisindedir Katotolar bendedir. 
Eğer ikimiz anlaştıysak ve  bu satış gerçekleşirse size başka söz düşmeyecek sanırım.

Sevgi Saygı benden efendim.







Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

barandorukÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/10/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 298
barandorukÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 14:16
Ben ilk önce HASAN Beyden özür diliyorum. Fazla yorumda yapmak istemiyorum çünkü boyut farklı yerlere kayacak gibi duruyor. Ben ne senin satışına karışırım nede başkasına...Sonuç olarak alan mennun satan mennun. Ben yine fikirlerimi beyan ettim....Tekrardan yazıyorum ALİ BEYTEKİN benim çokkkkk iyi arkadaşım ve dostumdur. ONUN arkasında her türlü duracam tabi ne olursa olsunda durmaya devam ederim.... KEŞKE SENİN ARKANDA DA BİRİ OLSAYDI DA DESTEKLESEYDİ. OYÜZDEN BENDE SANA GÜLÜYORUM
 
 
SAYGILARIMLA..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

celikgÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 22/01/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 309
celikgÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 14:22
Hasan bey öncelikle yeni yaptırdığınız ve alacağınız balıklar için şimdiden hayılı olsun. Akvaryum ölçüleriniz ve kullanacağınız malzemeler bu hobiye ne kadar ilgi ve özen verdiğinizin göstergesidir. 3d fonlada kaliteyi umarım artırırsınız.
Trophlar konusuna gelecek olursak. Denizyıldız abiden beri takip ettiğim, Deniz Abi ve Burhan Abiden yavrularını aldığım, yakınen takip ettiğim bir kolonidir. Renk konusu tamamen kişiye bağlı olup kimse çıkıp bu troph başka bir tropheusun çakması diyemez. Bu kadar varyant çeşitliliği varken herkes kendi zevkine uyan bir varyant bulacaktır.  Keza sizinde beslediğiniz tropheuslardan bulduğunuza inanıyorum.
Bu sözleri sarf eden birisinden de açıkcası art niyet ararım/arıyorumda. Konunuza Burhanercan'dan balıkları alacagınızı belirtmeden mesajı ve ilgisi olmayan üyenin, birden bir akvariste yakışmayacak şekilde balıklara çamur atmak istemeside manidardır.
Katoto olarak safkan olduklarına forumdaki kimsenin şüphesi olmadığı kanaatindeyim. Tamamen (sağılmadan) doğal yolla bu kadar yavru veren kolonide forumda bir elin parmaklarını geçmez. Bu koloninin yavruları bile 6-7 aydan itibaren yumurta tutmaya başlamıştır.
Sağlıcakla kalın..
Sağlıklı trophlar
celikg2011-09-26 14:26:23

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

The_ReligiouSÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 30/03/2011
İl: Ankara
Mesaj: 554
The_ReligiouSÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 14:23

Güzel bir tanıtım konusu bir kaç kişinin bir balığı sevmemesi üzerine ne hal alıyor. Gerçekten komik bir durum. Bence yapılan alışverişlerin arkasından bu tür konuşmalar hoş değil. sonuçta bu bir zevk meselesi, Katoto, Kasakalawe, İlangi, Red vs. insanın gözüne nasıl hoş görünüyorsa. Hatırlarsanız bir süre önce yok ilangiler gerçekmi yok şöylemi diye konuşuluyordu. O zaman da belki ilangiden soğudu insanlar. Bence hayırlı olsun sağlıkla besle demekten başka birşey düşmez bizlere. Bu konu eğer ne tür besleyim konusu olsaydı yazılanlar haklı olabilirdi ama bitmiş bir alışveriş üzerin konuşmak hoş olmamış. Ayrıca konunun amacının dışına sapması Hasan beye yapılacak en büyük saygısızlıktır.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BURHANERCANÇevrim Dışı

[C]2,1,104587[/C] [B]7564,3[/B]
Kayıt: 05/01/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 1745
BURHANERCANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 14:26
[QUOTE=barandoruk]Ben ilk önce HASAN Beyden özür diliyorum. Fazla yorumda yapmak istemiyorum çünkü boyut farklı yerlere kayacak gibi duruyor. Ben ne senin satışına karışırım nede başkasına...Sonuç olarak alan mennun satan mennun. Ben yine fikirlerimi beyan ettim....Tekrardan yazıyorum ALİ BEYTEKİN benim çokkkkk iyi arkadaşım ve dostumdur. ONUN arkasında her türlü duracam tabi ne olursa olsunda durmaya devam ederim.... KEŞKE SENİN ARKANDA DA BİRİ OLSAYDI DA DESTEKLESEYDİ. OYÜZDEN BENDE SANA GÜLÜYORUM
 
 
SAYGILARIMLA..
[/QUOTE]

Ah bülent bey ahh ne diyeyim ben sana benim arkadamda olanları ve konumu takip edenleri sen gerçekten gözlemlemedin sanırım olsun dalgınlıktır görmemekten gelmektir belki olabilir ama ben seni aydınlatayım bak bu benim konum;
52 sayfa olmuş / 715 cevap  / 27710 tıklanma sanırım arkamdaki ordu sevgisini anlatıyordur sana ben 1-2-5-10-20-50 gibi kişilerle diyolog içinde değilim herkes bilir beni o yüzden sen bir daha incele kimin arkasında ne gibi dostluklar muhabbetler var.

O kadar iyi arkadaş olduğunuzu zaten öğrendik tekrar dile getirmenize gerek yok ama arkadaşlığınızı dostluğunuzu satış ilanlarında da kendi ürünlerinizi satmanızı temenni eder diğer hobici kardeşleri yanıtmamanıza rica ederim. Bu kadarda dostluk olmasın bence öyle değil mi ?


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ByTKNÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 05/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 416
ByTKNÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 14:26
Burhan bey konu katotolar siz değilsiniz ki neden böyle bir cevap vermeyi uygun gördünüz.siz herhalde bu dünyada katoto besleyen tek kişisiniz niye üstünüze alınıyorsunuz.ben sizin satışınıza değil hasan beyin alışına cevap yazdım buda benim özgür irademle yazılmış bir cümle katoto yı begenmek zorunda mıyım?illa almayın diye bir ifademde yok.Ama o kadar verilmiş bir emek varken beğenmediğim bir tür olan katoto yu seçtiği icin ben de kendi düşüncemi yazdım.
Kimseye çamur atmadım.ve TAMAMEN kendi düşüncelerimi beyan ediyorum bu şuç değil heralde :)
Saygılarımla
Bu konu hakkında daha fazla yazmayacağım ve Hasan beyden özür diliyorum.
Burhan bey konunuz o kadar rağbet görmesi herkese msn den yada ÖM ile yorum yazman için link attığın için olabilir mi?hem Dostluklar konulara yazılması ile değildir.biz burda kimseyi kötülemedik.Sadece Katato ile ilgili düşüncelerimi yazdım ama siz neler neler yazdınız.Rica ediyorum Hasan beyin konusunu kirletmeyelim.Özelden yazışabiliriz


edit:ekleme yapıldı


 

ByTKN2011-09-26 14:30:24

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 14:26
Arkadaşlar sizlerden ricam konunun dışına çıkılmaması.Ben kendi kararımı verecek yaştayım.Bu nedenle almış olduğum Balıklardan da çok çok memnunum.gönül isterdiki Albino kipili yada k gold alayım ve besleyeyim ama kısmet değilmiş.ilangisi olan çok arkadaşımız olduğu içinde bu türden de vaz geçtim.Kısmette KATATO varmış ve o oldu ayrıca BURHAN Bey Bana illada balıklarımı al veyahutta buna ben zer tekliflerle gelmedi Ben bir ortak arkadaşımı devreye soktum ve onun ricası ile aldım.
Neticeye gelirsek sizlerden Tek ama Tek ricam konu dışına çıkılmaması.
 
Burada konuma dahil olan  öneri ve güzel temennilerini bizlerle paylaşan tüm hobici dost ve arkadaşlarıma TEŞEKKÜR Ederim. Saygı ve Sevgilerimle...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

EmreCavusogluÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 31/12/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 286
EmreCavusogluÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 14:42
 
Hasan abim hayırlı olsun dileklerimi buradan yazmak istedim .Her aşamada yanında olan bir kardeşin olarak,sakin ve sabırla ilerlemeni haddim olmayarak tebrik etmek istiyorum.Hobici ve akvarist arkadaşların seni senden çok düşünmesi de ne kadar güzelmiş .İnşaallah herşey gönüllerince ve gönlünce olur abi .
Tanıtıma yazılanlara ek olarak icraat'a devam...
 
Topflighter2011-09-26 14:43:18

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BURHANERCANÇevrim Dışı

[C]2,1,104587[/C] [B]7564,3[/B]
Kayıt: 05/01/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 1745
BURHANERCANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 14:45
[QUOTE=ByTKN] Burhan bey konu katotolar siz değilsiniz ki neden böyle bir cevap vermeyi uygun gördünüz.siz herhalde bu dünyada katoto besleyen tek kişisiniz niye üstünüze alınıyorsunuz.ben sizin satışınıza değil hasan beyin alışına cevap yazdım buda benim özgür irademle yazılmış bir cümle katoto yı begenmek zorunda mıyım?illa almayın diye bir ifademde yok.Ama o kadar verilmiş bir emek varken beğenmediğim bir tür olan katoto yu seçtiği icin ben de kendi düşüncemi yazdım.
Kimseye çamur atmadım.ve TAMAMEN kendi düşüncelerimi beyan ediyorum bu şuç değil heralde :)
Saygılarımla
Bu konu hakkında daha fazla yazmayacağım ve Hasan beyden özür diliyorum.
Burhan bey konunuz o kadar rağbet görmesi herkese msn den yada ÖM ile yorum yazman için link attığın için olabilir mi?hem Dostluklar konulara yazılması ile değildir.biz burda kimseyi kötülemedik.Sadece Katato ile ilgili düşüncelerimi yazdım ama siz neler neler yazdınız.Rica ediyorum Hasan beyin konusunu kirletmeyelim.Özelden yazışabiliriz


edit:ekleme yapıldı

Yok susayım karışmayayım diyorum ama maalesef ki içimden tutamıyorum.
Hanginiz hanginizin avukatı çözemedim ama ben genede size son cümlelerimi yazayım. 
Bu dünyada emin olun ki tek katoto besleyen benim diye bir ifade kullanmadım ama şunu açık bir dille söyleyebilirimki Katoto gibi bir güzel bir türün türkiyede olmasından dolayı bir çok arkadaş bu türü tanımış videolarla fotoğraflarla gözlemlemiştir. 

Bu bülent beyin dediği gibi herkezi iştirak ettiğimden demek ki Anlamadığım herkezi bir atarsın iki atarsın üç atarsın da ya 715 tane kişiye nasıl yorum yazdırabilirsin ki  karşındaki insaf der artık öyle değilmi. Benim anladığım demekki bu zamana kadar 27000 bini aşkın kişi boşu boşuna tıklamış çakma katotolara görmek için ve bende milleti çakmalara yönlendirdiğim için ayıp etmişim o zaman.


Katoto yu beğenmeyebilirsiniz şahsım adınada üstüne alınmamın nedeni satış yapılmış alan satan memnun sizi neden bu kadar rahatsız ediyor. Katotodan değil bence sıkıntınız benim sivri ve gerçek sözlerim olabilirmi ?

Arkadaşlığınız dostluğunuz her daim olsun benden size ekmek kapısı çıkmaz siz kendi aranızda satılık Malzemeleriniz change edip ilan açıp durun. Belki burada size faydam dokunur. Ama emin olun hakkız birşey gördüğümde de beyan etmekten de asla vazgeçmem.

Hasan bey tekrar özür diliyorum sizden yine açık ve net şekilde diyebilirim ki midenizi bulandırdıysa aklınıza herhangi birşey takıldıysa böyle arkadaşların başka arkadaşları da sizin kafanızı çelmeye çalışıyorsa boşverin satış gerçekleşmesin. 

Bunun yerine kafa karıştıran arkadaşlara ben bir hediye göndereyim..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

efsane07Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 22/06/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 1005
efsane07Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 15:07
Sayın abilerim saygı değer üstadlarım hattime değil yorum yapmak ama ..sayın hasan abim
Kuzguna yavrusu ŞAhin gözükürmüş derlerya sizin gözünüzdede katato öyle gelmiş demek ne güzel işte herkes fikrini beyan etmekte özgürdür ama abi ne güzel yapmışsın valla en azından bilindik tanıdık bir arkadaştan almanız gerçekten çok ii olmuş.benimde gönlümde yatan tür red reinbowdur ama şu an ikola besliyorum vede gayet güzeller hoşlar bilmem anlata bildim sayın abim hayırlı olsun abi tekrardan

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir