YENİ TETRA TEC EX 1200


ibrahimsarıÇevrim Dışı

Kayıt: 30/03/2010
İl: Bursa
Mesaj: 389
ibrahimsarıÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2012 10:25
Açıklamalarınız için çok teşekkür ederim Ertürk bey cuma gününe kadar durumu halledeceklerini söylediler eğer hallolmazsa dediklerinizi aynen yapıp hakkımı kanuni yoldan aramak niyetindeyim bıktım inanın böyle lakayıt tavırlardan ve malı sattıktan sonra müşteriyi bir sıkıntı halinde süründürmelerinden.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Anadolu PetÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 21/06/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 323
Anadolu PetÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2012 11:58
[QUOTE=ibrahimgemlik] Açıklamalarınız için çok teşekkür ederim Ertürk bey cuma gününe kadar durumu halledeceklerini söylediler eğer hallolmazsa dediklerinizi aynen yapıp hakkımı kanuni yoldan aramak niyetindeyim bıktım inanın böyle lakayıt tavırlardan ve malı sattıktan sonra müşteriyi bir sıkıntı halinde süründürmelerinden.[/QUOTE]
Merhaba,
 
Cuma gününe kadar durumu halledeceğini söyleyen kim? Bu bilgiyi de paylaşırsanız tüm forum üyeleri daha net bilgilendirilmiş olurlar.
 
İyi günler dileriz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ibrahimsarıÇevrim Dışı

Kayıt: 30/03/2010
İl: Bursa
Mesaj: 389
ibrahimsarıÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2012 12:54
Semih bey iş sizden çıktı şu an ali bey kafanın kendisine hiç ulaşmadığını söyledi, tamam o konuda mutabıkız sizde değil canpet yetkilisi adı aklımda kalmamış ki her aradığımda aynı kişiyle görüşüyorum telefonda sıkıştırmayıp ters konuşmasam hiç bir cevap alamıyorum yani koskaca firma bir ürüne sahip çıkamıyor.Semih bey bu filtre kafası yüzünden bir sürü telefon konuşması yaptım faturam epey bir kabardı eğer sorunuma çözümünüz varsa siz beni arayın ama yoksa sakın zahmet edip aramayın çünkü çok kızgınım suçunuz yoksa bile tüm kızgınlığımı sizden çıkarabilirim beni arayacaksanız sizin sorununuza çözüm buldum diye arayın çünkü laf salatasına karnım doydu belki çok ağır yazıyorum ama beni bu kadar kızdıranlar utansın.
05454490053


Semih beye çok teşekkür ederim kendisi bana telefonla ulaştı ve gerekli izahati yaptı, tatmin edici ve mantıklı bir açıklamaydı.Anadolu pet olarak artık bu kaçak ürünlerden kendilerininde bıktıklarını söylediler.Bize canpetin yolladığı kasa fişi ile hakkımızı arayamayacağımızı sebebinin ise kesilen kasa fişinin akvaryum malzemesi olarak kesildiğinden o fişle tüketici heyetine başvursakta bir şey elde edemiyeceğimizi söylediler evet fişte dış filtre yazmıyor gerçekten akv malzemesi yazıyor.Yani canpet bizleri ayakta uyutmuş ve devletten düpedüz vergi kaçırmış kendilerini maliye bakanlığına şikayet ettim benim param uçtu başkalarınınki uçmasın.Lütfen sizlerden rice ediyorum ürünlerinizi güvenilir yerlerden ve fatura ,distribütör garantisi ile alın ki hakkınızı arayasınız.Anadolu yetkilisi semih bey beni yapmam gerekenler konusunda yönlendirdi almanya tetra yada şikayet maili yazdım ve türkiyedeki kaçak ürünlerin arkanın adını kötüye çıkardığını ve bu sorunla ilgilenmelerini söyledim canpetten ağzı yanan herkes bu yazımın altında bana destek olun lütfen hakkımızı arayalım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

www.canpet.netÇevrim Dışı

Kayıt: 27/03/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 30
www.canpet.netÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2012 22:56
Merhabalar ,
 
Semih'cim bugun de konustugumuz uzere konuyu bılıyorsun kı İbrahım Bey'ın(Mafya babasıda diyebiliriz) 1200 kafası emıs gucu yetersızlıgı ve pompanın basılı kalmasından dolayı arızalı olarak bıze gerı gelmıstır. Urun 2011 yılında alınmıs olup garantı kapsamındadır fakat o zamanlar garantı belgesı uygulaması cıkmadıgından dolayı garantı belgesı yoktur sonradan bu belgeler sızler tarafından bızlere dagıtılmıstır. Bundan yana sorun yoktur. Alısverıslerde ırsalıye ve yazar kasa fişi bulunmaktadır. Bana fiş gelmemiştir. (FİŞİ VE İRSALIYEYI ARTIK BEKLIYORUM) Oda sorun degıldır kı cunku benım musterım oldugundan dolayı olayı yokuşa sürmemek adına urun ıcın geregını yapılacaktı.
 
 Fakat İbrahim Bey'in forumlarda yazdıgı Can Pet kacak tetra satıyor vergı kacırıyor  kacakcı  bunlardan alısverıs yapmayın tarzında lekeleyıcı ve iftıra demeçlerınden ve bızı maliyeye sıkayet edıcekmıs gibi soylemlerınden dolayı  kesınlıkle talep edıyorum ki sıkayet etsın evraklarım ıncelensın sonra malıye ve dıger kurumlar  bana gerekcelı kararı sunsun ki bende  sonra İbrahım Bey'e davamı acıyım iftira karalama yada neyse... Hem cahilhemde İbahım Bey sanırım mafyasın , vergı kacırmak nedır fiş yada fatura kesmemektır. Dış Filtre Akvaryum Malzemesı degılde nedir otomobil parcasımı :))   Fişsiz mi geldi ürün sana ???? Kaçak satıyormusum internetten satıyorum hemde kaçak kargalar bile güler ama istedıgın olmadı ya bırde ayaklarımdan vurdurucakmıs Gemlıklıymıs  Gemlıgın ortasına gomucekmıs hatta ayagı kırıkmıs gecmıs olsun kırık ayagını bı tarafıma... neyse konuyu saptırmadan şunu belırtmek ısterımkı . Allah'a havale edıyorum sandın kı abıcım yapma sen buyuksun demeyı foruma yazdın ya aman yazma aman yapma dememı ama tehdıtle klavye kabadaylıgıyla ısler yurumuyor . Elinden gelenı ardına koyma heryere sıkayet et sıkayet etkı benı ıncelesınler sonra bana kımın sıkayet ettgını resmı olarak sunsunlar sonrada ben davamı acıyım bakalım ıftıra atmak neymıs anla ..
 
TETRA,EHEİM VE BIR COK MARKANIN DİSTRİBÜTÖR'Ü ANADOLU PET'TİR. Anadolu Pet kuralları cercevesınde urunler kendılerıne geldıkten sonra gereklı ıslemler yapılmaktadır . Şimdıye kadar da hıc bır sıkıntı yaratmadıgın ıcın ayrıca Semih'cim tesekkur ederım. Ama şurda hatalıyım kı ben hıc ugrasmadan sıze musterı yonlendırmem gerekırken devreden cıkıp sonucta ben satıcıyım once fıltreyı ben goruyum benım yapıcagım bırsey varsa mil,pervane yada baska bır sorunda anında cozmek ve mesgul etmeme adına kendıme urunlerı ıstıyorum. İbrahim Bey de buna ıstınaden bana gondermıs olup , bugun yenısını gonderıcektım kı (FİŞİ VE IRSALIYESINI ) bana gondermemesıne ragmen kaybetmıs cunku... Hakkımdakı kacakcılık sahte mal satma ,tehdıtlerınden ,kufurlerınden  dolayı vazgectım. Kanun neyse o olsun tuketıcı hakem heyetıne gıdebılır heryere sıkayet edebılır.
 
İbrahim Bey bu motordan sıkıldım sump sıstemıne gecıcem bana para puan tanıt yada kafa motoru alıyım demesıne ragmen nıyetı de ortadadır aslında ama bunu dusunemedık. kendısı aslında daha once Sicce dıs motor alıp kullandıktan sonra memnun kalmadım dıye gonderdı bızde musterıyı kırmayalım dıye gerı aldık keske almaz olaydık degmezmıs cunku.
 
İbrahim Bey Mafya Babası da dıyebılırız bana yaptıgın tehdıtler hanı telefon konusmamızda ben senı tehdıt fılan etmısım ya sende kaydetmıssın lutfen yayınla yayınla, heryerde 350 TL ye aldım dıyorsun  ya 250 kusure aldıgın fıltreyı ıstersen burdan ırsalıyesınıde koyuyum sıkayet kısmına koydugum gıbı...
 
 
Uzatmak ıstemıyorum Semıh'cım sende ıstersen yenı kafayı gonderıcem, ben fırmamla ılgılı yaptıgı elde edebıldıgım tum ıftıralar kacakcımısım fılan bunlar hakkında kanunı ıslemlere basvurucam o benım sorunum ama TETRA MARKASI ADINA BU KONUNUN COZULMESINI ISTIYORUM. TETRA ANADOLU PET'İN SENELERDIR EMEK VERDIGI BIR MARKA OLUP INSALLAHTA HEP OLACAKTIR.Keske tum İthalatcılar Anadolu PEt gıbı kalıtelı urunler getırebılse ve sattıgı urunlerın arkasında durabılse.
 
Arkadasları mesgul ettıgım ıcın ozur dılerim ...
 
Saygı ve Sevgilerimle
 
Tuna
www.canpet.net2012-09-13 23:05:20

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ibrahimsarıÇevrim Dışı

Kayıt: 30/03/2010
İl: Bursa
Mesaj: 389
ibrahimsarıÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2012 11:04
Tuna bey gene bir sürü laf kalabalığı yapıp insanların kafalarını karıştırmışsın neden kısa ve öz yazmıyorsun ortaya bir sürü laf salatası yapıyorsun.Senin ürününün kutusunda anadolu per ithalatı yazmıyor içinden da türkçe kullanım klavuzu çıkmıyor garanti kağıdı çıkmıyor daha ne konuşuyorsun bana mafya demişsin sen kendinin ne kadar lafını bilmez bir insan olduğunu niye yazmıyorsun.Şimdi burda bir olay var ya sen yalan söylüyorsun yada semih bey insanları aydınlatmak adına anadolu petten bir an önce açıklama bekliyorum insanlar enayi değil ve o parayı sokaktan toplamıyor.Bankadan da kredi kartı ekstresini tekrar istedim her şey ortaya çıkacak ha dediğin gibi 350 değilde 250 tlye almışsam o zaman özür dilemeyide bilirim sen niye meblaya takılıyorsun sonuçta 250 de olsa 350 de olsa ortada uçan bir para var.Ha mahkemeye verecekmişsin elinden geleni ardına koyma ölmüş eşşek kurttan korkmaz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Anadolu PetÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 21/06/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 323
Anadolu PetÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2012 11:21

Merhaba,

 
Konunun bu hale gelmesi ve şirketimizin aranızdaki satıcı - müşteri ilişkisi arasında konumlandırılması bizi oldukça rahatsız etmiştir. Lütfen aranızdaki konuları halletmek için Anadolu Pet'i araya sokmayınız.
 
Daha öncede defalarca belirttiğimiz gibi,
 
Anadolu Pet'in satış yaptığı ürünlerin içerisinden T.C. Sanayi Bakanlığı onaylı Türkçe kullanım klavuzu ve garanti belgeleri çıkmaktadır. Ürünün adının yazılı olduğu satış faturası ve garanti belgesini mutlaka muhafaza etmeli ve teknik servisimize istenildiğinde ibraz etmelisiniz. Bu şartları sağlamayan ürünlerin Anadolu Pet Garantisi altında olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim.
 
Anadolu Pet olarak Türkiye'nin tüm şehirlerine ulaşan dağıtım ağımızla Tetra Markasının Yasal Distrübütörlüğünü yapmaktayız. Nihai Tüketicinin ürün ile ilgili sıkıntılarını bu ürünü satan satış noktalarına yansıtmasını engelleyerek kullanıcılara daha hızlı ve kesin hizmek vermek adına yetkili servis hizmeti veriyor ve nihai tüketici ile birebir temasa geçiyoruz. Fakat ürünün satışı esnasında ve sonrasında satıcı yada kullanıcıdan kaynaklanan sorunlar bizim dışımızda kalmaktadır.  Bu sebeple lütfen Firmamızın adını kullanarak sorunlara ortak etmeyiniz.
 
Saygılarımızla.
 
 
Saygılarımızla.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

www.canpet.netÇevrim Dışı

Kayıt: 27/03/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 30
www.canpet.netÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2012 22:53
Sizin aldiginizda urunde o tarihlerde garanti belgesi uygulamasi yoktu .urunun bizden alindigina dair fisi gonderdiginizde urun yenisi ile Semih bey anadolu petin bilgisi dahilinde degisimi yapilacaktir. Urunun fisi geldigi anda yenisi sizdedir .

Son 4-5 ay icerisinde sattigimiz tum urunlerin icinden garanti belgesi cikmaktadir. Bir cok sattigimiz filtrelerle beraber belgeler gitmistir. Arkadasla burdan da teyit edebilir.

Siz bizden alindigina dair lutfen fisi tarafimiza ibra ediniz.kisisel problemlerimizden dolayi Distrubitor firma Anadolu Pet i mesgul ettigimiz icin lutfen kusura bakma Semihcim

Eheim Tetra ve bir cok marka distributoru Anadolu Pettir

Saygi ve sevgilerimle

Tuna

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aeakkusÇevrim Dışı

Kayıt: 23/07/2007
İl: Izmir
Mesaj: 298
aeakkusÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2012 09:26
15 Eylül Cumartesi günü İzmir Şirinyer Akvaryem mağazası'ndan tetra tec 1200 aldım.Almış oldugum filitrenin üzerinde new ibaresi vardı.Özellikle sordum; bu filitre anadolu pet distribütörlüğündemi diye?ilgili kisi Anadolu pet ithalatıdır dedi.icinden garanti belgesi be kullanım kılavuzu çıktı.belgerli inceledim gönül rahatlığıyla aldım.garanti beldesinde Anadolu pet yazıyordu.fakat kaşeyi akvaryem firması olarak vurdular.Umarım bir sorunla karşılaşmam.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

baba_storyÇevrim Dışı

Kayıt: 18/03/2012
İl: Ankara
Mesaj: 95
baba_storyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2012 09:57
Bende konuya dışarıdan katılan bir üye olarak canpet'e sormak istiyorum,Ben internetten alışveriş yaparken anadolu pet garantisi altında olan yerlerden almaya çalışıyorum,Peki sizin firmanız http://www.anadolupet.com.tr/iletisim/Nereden-Alabilirim bu adreste neden çıkmıyor merak ettim doğrusu?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Anadolu PetÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 21/06/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 323
Anadolu PetÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2012 08:54
[QUOTE=aeakkus]15 Eylül Cumartesi günü İzmir Şirinyer Akvaryem mağazası'ndan tetra tec 1200 aldım.Almış oldugum filitrenin üzerinde new ibaresi vardı.Özellikle sordum; bu filitre anadolu pet distribütörlüğündemi diye?ilgili kisi Anadolu pet ithalatıdır dedi.icinden garanti belgesi be kullanım kılavuzu çıktı.belgerli inceledim gönül rahatlığıyla aldım.garanti beldesinde Anadolu pet yazıyordu.fakat kaşeyi akvaryem firması olarak vurdular.Umarım bir sorunla karşılaşmam.[/QUOTE]
Merhaba,
 
Garanti belgesine ürünü satın aldığınız mağaza/internet sitesi kaşe vurmalı zaten. Garanti süresi de bu kaşenin vurulduğu tarihten başlar.
 
Yapmış olduğunuz alışveriş tam olarak istediğimiz şekilde sonlanmış, lütfen garanti belgesi ve faturayı muhafaza ediniz.
 
İyi günler dileriz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aeakkusÇevrim Dışı

Kayıt: 23/07/2007
İl: Izmir
Mesaj: 298
aeakkusÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2012 09:37
İlginiz için tesekkur ederim.Umarım bir sorunla karşılaşmam..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

baba_storyÇevrim Dışı

Kayıt: 18/03/2012
İl: Ankara
Mesaj: 95
baba_storyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2012 10:23
[QUOTE=babastoryyy]Bende konuya dışarıdan katılan bir üye olarak canpet'e sormak istiyorum,Ben internetten alışveriş yaparken anadolu pet garantisi altında olan yerlerden almaya çalışıyorum,Peki sizin firmanız http://www.anadolupet.com.tr/iletisim/Nereden-Alabilirim bu adreste neden çıkmıyor merak ettim doğrusu?[/QUOTE]
Bu sorumun bir kısmı da aslında Anadolu pet'i ilgilendiriyor aslında,sizin bir cevabınız var mı acaba?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Cujo®©Çevrim Dışı

Kayıt: 10/04/2011
İl: Balikesir
Mesaj: 292
Cujo®©Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2012 20:58
Canpet ten çöp almam. Tetra ex 1200 alacaktım sitelerinde fakat elimdeki kredi kartı ile anlaşmaları olmadığını söyledi. Peki Gitti G. da birkaç ilanınız var oraya açabilir misiniz dedim, tabi dediler fakat sitede 203 . G.G. a 350 TL fiyat koydular. Sebebini sordum bir sürü sudan bahaneler.  Bir de yukarıda ki yazılanları okuduktan sonra iyi ki almamışım dedim. Başka bir firmadan aldım faturası da geldi. 10 numara beş yıldız.

Ve söylenenlerin aksine sızdırma problemi yok. Saat gibi maaşallah. :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

wiwiwiÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 18/03/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 1605
wiwiwiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2012 16:31
[QUOTE=baba_story] [QUOTE=babastoryyy]Bende konuya dışarıdan katılan bir üye olarak canpet'e sormak istiyorum,Ben internetten alışveriş yaparken anadolu pet garantisi altında olan yerlerden almaya çalışıyorum,Peki sizin firmanız http://www.anadolupet.com.tr/iletisim/Nereden-Alabilirim bu adreste neden çıkmıyor merak ettim doğrusu?[/QUOTE]
Bu sorumun bir kısmı da aslında Anadolu pet'i ilgilendiriyor aslında,sizin bir cevabınız var mı acaba?
[/QUOTE]

Sayın Anadolu Pet temsilcisi arkadaşımız bu soruyu gözünden kaçırmış heralde. Güncellemekte yarar var.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir