Yeni üyeyim


MissSevdaÇevrim Dışı

Kayıt: 11/09/2008
İl: Yurtdisi
Mesaj: 1479
MissSevdaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2008 15:54
merhaba arkadaslar,

Benim adim sevda 20 yasindayim hollandadan katiliyorum. Benimde bir su kaplumbagam var. Ismi leyla cinsiyetini henüz bilemiyorum daha 6 cm cok kücük yani o yüzden simdilik hanfendi diyorum :D.
Hanfendileri akvaryumda tutuyorum. Yem olarakta, kedi yemi ( kurutulmuslardan) kirmizi solucanlardan, sinek, balik, ve yengeç eti akvaryumunda mutlaka yumurta kabugu bulunduruyorum veya kuslarin gagasi icin olan su beyaz seyden bunlar cok önemli, sümüklü böcegide vermeyi düsünüyorum ama bahcemiz olmadigi icin suanlik bulamiyorum. Çok ara sira da kurutulmus yemlerden veriorum ama onlarin fazla vitamini falan olmadigi icin burda tavsiye edilmior. Haftada 3 gün yem veriorum. Gelelim nasil bir akvaryumda kaldigina. Su aralar hasta oldugu icin su isisi 29 derece kapali bir alanda rüzgar ve günes görmeyecek kadar. kurumasi icin turtuledock'u var ve spotu var, leylamiz bayiliyo güneslenmeye. Çok yaramaz bir kaplumbaga. Resimlerini daha sonra yollayabilirim isterseniz tabi :)


Mesajınız imlanızdaki eksikliklerden dolayı diğer üyeler tarafından görülememektedir. Lütfen tuşu ile imlanızı düzelttikten ve bu mesajı sildikten sonra Mesajımı Yayınla'ya basarak mesajınızı tekrar aktif hale getiriniz. MissSevda2008-09-11 16:05:56

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

-Parliamo-Çevrim Dışı

Kayıt: 25/01/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 440
-Parliamo-Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2008 00:38
sevda hanım öncelikle hoşgeldiniz.
 
Kaplumbağanızın beslenmesi bana kalırsa tamamiyle yanlış, Tetra reptomin, sera raffy p ve sera raffy ı(2 yaşına kadar) kullanmanız yeterli olacaktır. Sera raffy ı aşırı protein dolu olduğu için 2-3 günde bir vermenizi tavsiye ederim. Gaga taşı(ahtapot kemiği) kullanmanız çok iyi olmuş, kare şekilde olanlar bir işe yaramaz onlar zaten direk dibe çöker bilginiz olsun.
 
Resimleride merakla bekliyoruz:)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

citronxÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 29/11/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 5773
citronxÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2008 00:41
http://www.akvaryum.com/forum/kuzum_leylanin_resimler__k205669.asp
Buradan devam edebilirsiniz. Konuyu izninizle kilitliyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir