yerlibitki.com dan bitki alacakların dikkatine


SercettinÇevrim Dışı

Kayıt: 24/04/2012
İl: Düzce
Mesaj: 525
SercettinÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2012 04:01

Arkadaşlar bu siteden alışveriş yapmayın demeyeceğim tabi size ancak başımdan geçen bir olayı anlatayım size takdir size kalmış:

-Malum öğrenciyiz, bu şartlar altında hobimizi sürdürmeye çalışıyoruz, öğrenciler beni daha iyi anlar şu anda. Midye satın almak istiyordum nerede ucuzsa, bu sitede bi yazı gördüm midyeleri zonguldaktan aldım sağolsun 15 tl'ye verdi 10 midyeyi diye. ben de heves ettim inşallah bana da 15den verir diye, direk sordum gittigidiyor.com'daki ilanı üzerinden yerlibitki.com'a, böyle böyle işte bi arkadaş sizden midye almış 15 liraya bana da indirim yapar mısınız 15e yapar mısınız diye. Bir tüccarın,bir esnafın, müşterisine verdiği cevaba bakar mısınız nasıl da küçümseyici aynen kopyalıyorum:

"Arkadaşım , buradan bu fiyatla listeli 2,5 liranın nesinin pazarlığını yapıyorsan ucuza veren varsa git ondan al . Böyle insanların vakitlerini kuruş pazarlıkları ile boşa çalma "

demiş ve engellemiş beni mesaj atamıyorum geri, ben sana burdan sesleniyorum sayın tüccar, sen o sırada büyük paralar peşindeydin sanırım da biz gibi küçük hobicilere ayıracak iki dakika vaktin yoktu. senin için küçük meblağlar başkası için hiç de küçük olmayabilir. insanları kırmamak önemli olan. ahımı aldın onu söyliyim. herkese saygılar sevgiler, takdir sizin. ben müşterilerine böyle küçümseyici davranan bir satıcıdan değil midye, balık vesaire,selam verse selamını almam. sana bol kazançlar.
Sercettin2012-05-22 04:18:48

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir