yerlibitki.com dan salyangoz


SarayaltiÇevrim Dışı

Kayıt: 05/08/2008
İl: Usak
Mesaj: 27
SarayaltiÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2008 15:20
Bir de şöyle birşey var. Bu yaratıklar parayla satılıyor. Orda da parayla satılıyor. Eşantiyon gibi birşey olmuş aslında. Sizin hoşlanmamanız problem olmuş. ;)

Şahsen ben de bir ay kadar önce 4 çeşit bitki, bir balık, 2 tane midye sipariş etmiştim. 7 çeşit bitki, 3 tane midye geldi. Tabi salyangozlar da... Salyangozlar biraz büyüdü. Bendeki altın renkli salyangozlardan daha sevimli geldi bana. Bedava olduğu içindir belki. ;)

Sonuçta böyle bir uyarının sitede yapılması gerektiği konusuna katılıyorum. Ama bitki olan yerde zaten böyle şeylerin olacağını alıcılar da biliyordur diye gerek görülmemiş olabilir. Belki şimdiye kadar şikayet eden de olmamıştır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

acemibalıkÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 28/10/2008
İl: Bolu
Mesaj: 2624
acemibalıkÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2008 16:26
Arkadaşlar hasanbeyden (yerlibitki) bende birkaç parça canlıbitki aldım işallah yakında yeni siparişlerimde olacak ve şimdilik birşey görünmüyor.
Şunu belirteyim bende akvaryumumda benim isteğim dışında canlı yaşasın istemiyorum. Bu yüzden buradan canlı bitki ve salyangozlardan anlayan arkadaşlara sesleniyorum, bizler canlı bitki alırken daha çok hangi bitkileri seçmeliyizki bunlarda salyangoz yumurtası veya salyangoz olmasın, çünkü bazı bitkiler su dışında yetiştiriliyormuş, bazılarınında yaprakları müsait değil kanımca. İlgilenecek bilgili ve tecrübeli arkadaşlara teşekkür ederim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir