Yokmu böyle bir balık türü?


HeroakvaristÇevrim Dışı

Kayıt: 08/02/2013
İl: Kocaeli
Mesaj: 5
HeroakvaristÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2013 16:41
Hönönlü üstadım bende 70 litrelik bir akvaryuma 2 erkek 6 7 dişi sp yada yunus ekle demiyorum küçük boy 1 e 2 d sp yada yunus diyorum ve size sunuda söyliyeyim 60 litrelik bir akvaryumda 1 e 3 d sp besledim ve düzenli olarakta yavru aldım gerekli su degişimini ve gerekli bakımı yaptıktan sonra istediginiz akvaryumda istediginiz balıkları besliye bilirsiniz bu kadar tepki gösterilcek bir yazıda deil bence msjım saygılar ! ben kendi deneyimlerimden örnek verdim sadece unutmayın önemli olan LT yada hacım deil önemli olan saglık ve gerekli bakıyım sadece suyun hacmi büyüdükce bakımı biraz daha kolaylaşacaktır tekrardan saygılar !

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Hanönlü37Çevrim Dışı

Özel Üye
[B]8811,1[/B]
Kayıt: 19/11/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 1192
Hanönlü37Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2013 17:05
[QUOTE=Heroakvarist]Hönönlü üstadım bende 70 litrelik bir akvaryuma 2 erkek 6 7 dişi sp yada yunus ekle demiyorum küçük boy 1 e 2 d sp yada yunus diyorum ve size sunuda söyliyeyim 60 litrelik bir akvaryumda 1 e 3 d sp besledim ve düzenli olarakta yavru aldım gerekli su degişimini ve gerekli bakımı yaptıktan sonra istediginiz akvaryumda istediginiz balıkları besliye bilirsiniz bu kadar tepki gösterilcek bir yazıda deil bence msjım saygılar ! ben kendi deneyimlerimden örnek verdim sadece unutmayın önemli olan LT yada hacım deil önemli olan saglık ve gerekli bakıyım sadece suyun hacmi büyüdükce bakımı biraz daha kolaylaşacaktır tekrardan saygılar ! [/QUOTE]
Hocam ne bu şiddet celal bişey demedim sadece görüş paylaştım. Şimdi hocam bir 60 litrede bakılan sarı prensese bakın birde geniş hacimlerde boylanmış prensesleri kıyaslayın olmaz diye bişey yok o zaman 60 litrede sizin anlatımınıza göre yunustan yavru alınabilir. İstediğiniz kadar iyi bir bakım olsa bile bu litrede canlı tam gelişim sağlayamaz ve yanık kalma durumu neredeyse kaçınılmazdır. Önemli olan litre veya hacim değil demişsiniz ama örnek olarak verdiğiniz sarı prensesler bile tüm malawilerde olduğu gibi geniş yüzme alanlarına ihtiyaç duyan canlılardır ve ayrıca ben size tepki vermedim yanlış bilgi vermeyin dedim. Saygılar !

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir