Yunus ve Sp Bitkisel Yem Tavsiyesi


salih_alpbazÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 13/05/2008
İl: Izmir
Mesaj: 146
salih_alpbazÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2010 00:05
[QUOTE=özkoçak]

Salih Bey, açıklama için teşekkür ederim. Ben bu işe ilk başladığımda piyasada Alman hakimiyeti vardı ve onların ciddiyetine alıştık, anladığım kadarıyla Amerikan firmalarından bu ciddiyeti beklememek gerekiyor. Kapağın altındaki beyaz folyo bir ilkokul çocuğunun kırtasiyeden alacağı malzemelerle yapabileceği kalitede ve kapakla birlikte çıkabiliyor olması firma ciddiyeti hakkında çok önemli fikirler veriyor. Dainichi yemlerde en azından daha önce açılmadığını garanti edebiliyorsunuz, NLS'de ise satıcının insafına kalmış durumdayız ve akvaryumcuların genelinin iş ahlakı da herkesin malumu. Pets family yemler bile daha güvenli.

NLS gibi önemli bir alıcı kitlesi olan bir yemin daha ciddi ambalajlarla piyasaya sürülmesini sağlamanız dileğimle.

Saygılar,

[/QUOTE]
 
Bu konuyu Pablo Teboot ile yüzyüze görüşmemde de iletmiştim. Umarım başka ülkeler de böyle isteklerde bulunurlar, onlar da bize uyarlar.
 
Ama tabii bir de şöyle bir durum var. Yıllardır amerikalılar ile iş yaparım, 2001 yılından beri Salt Lake Artemia'yı ithal ediyoruz. İş hayatında çok ciddi ve dürüstlerdir. Onlar dolandırıcılık, sahtekarlık gibi konulara çok yabancı. Amerika'da kimse bir yemin ambalajının sahtesini yapmamış. Cesaret edememiş. Kanunlar çok sıkı. Birisi böyle bir şey yaparsa hayatı kayar. Bu yüzden onlar da sahtekarlıklar konusunda tecrübesiz kalmış. Avrupalı firmalar ise bizim gibi Akdeniz ülkeleri yüzünden böyle durumlara karşı hazırlıklı bir hale gelmişler. Ve kendilerini sağlama alabilmek için sıkı uygulamalara geçmişler.
 
Saygılarımla

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

cichlidciÇevrim Dışı

Kayıt: 25/11/2012
İl: Eskisehir
Mesaj: 3
cichlidciÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2012 18:12
Merhaba NLS yemlerinde daha hiç kapak altı kağıt ile karşılaşmadım.
İki yıldır kova olarak alıyorum ve hiç kapak haricinde bir güvenlikle karşılaşmadım acaba uygulama kalktı mı yoksa çakma yem mi alıyorum.

Syg. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir