YURT DIŞI EĞİTİM (ÜNİV) BİLGİ ALMAK İSTİYORUM


SistinozisÇevrim Dışı

Kayıt: 25/11/2013
İl: Mardin
Mesaj: 16
SistinozisÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2013 19:34
Merhabalar, Yurt Dışı eğitimleri hakkında bilgi almak istiyorum. (Üniversite) ''Tıp Fakültesi'' okumak istiyorum. Yurt dışında okuyan Abilerim, kardeşlerim yardımcı olabilirler mi? Örn Eğitim şartları, dili kayıt nasıl oluyor neler gerekiyor, YGS Sınavına girmem gerekiyor mu? öyle ise kaç puan yapmam gerekiyor?

Yurd dışı eğitim ülke'ye örnek, Makedonya, Amerika...

Teşekkürler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

crunchÇevrim Dışı

Kayıt: 23/05/2009
İl: Ankara
Mesaj: 236
crunchÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2013 23:06
Kıbrısı yurt dışından sayarsak ben yurt dışında okudum. Yakın  doğu üniversitesinin tıp fakültesi hacettepe tıptan iyidir rahatlıkla söyleyebilirim. olanakları sınırsıza yakındır. bulgaristanda tıp okuyan arkadaşım vardı. geçiş yaptı Türkiye ye. Ukrayna da okuyan arkadaşım vardı mezun oldu kaldı orada dönmedi Türkiye ye. tavsiye üniversite olarak viyana teknik üniversitesini önerebilirim dünyadaki üniversite sıralmasına bak bizimkiler ne kadar yetişebilmiş o üniversiteye. ama tıp fakültesi varmı bilmiyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Dr. Turen Çevrim Dışı

Kayıt: 17/12/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 16
Dr. Turen Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2013 20:24
[QUOTE=crunch]Kıbrısı yurt dışından sayarsak ben yurt dışında okudum. Yakın  doğu üniversitesinin tıp fakültesi hacettepe tıptan iyidir rahatlıkla söyleyebilirim. olanakları sınırsıza yakındır. bulgaristanda tıp okuyan arkadaşım vardı. geçiş yaptı Türkiye ye. Ukrayna da okuyan arkadaşım vardı mezun oldu kaldı orada dönmedi Türkiye ye. tavsiye üniversite olarak viyana teknik üniversitesini önerebilirim dünyadaki üniversite sıralmasına bak bizimkiler ne kadar yetişebilmiş o üniversiteye. ama tıp fakültesi varmı bilmiyorum.[/QUOTE]

Belirli bir puan gerekiyor mu? Kaç puan? veya  sınavsız giriş olur mu? Dil eğitimi hangi dil? Bir de Tıp okuman Yurt dışında Türkiye eğitimi ile daha mı zor okuması daha mı kolay? Teşekkürler. (Dr. TÜREN Hesabım e posta değiştirdim yanlışlıkla giremiyorum).

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir