Yurt Disindan Canli Getirme


erkan candemirÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 31/01/2017
İl: Izmir
Mesaj: 530
erkan candemirÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2017 13:07
Bildiğiniz üzere tüm sınırlarda, yetkililerin bavul açtırma ve açma hakları var. Xray' den geçerken şüphelendikleri bavulu açarlar (sıvı gördüklerinden). Eğer adetiniz belirlenen sınırdan fazla ise size sormadan el koyarlar, gelirsiniz balıklar yok. Eğer çıkarılması yasak, değerli bir tür çıkarmaya çalışıyorsanız, zaten sizi uçağa bindirmezler, gerisi nezarette sohbet muhabbet[:)))]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DeadPooLÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 02/01/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 105
DeadPooLÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2017 14:01
[:iyi:]Arkadaşlar merhaba ,

Çıkış yapacağınız ülke'de bilet satın aldığınız firma'ya konuyu ilettiğinizde size adet ve taşıma koşulları hakkında bilgi verirler. Daha bileti almadan bile bu durum hakkında sizi bilgilendireceklerdir.

Sizden el bavulunuzda ve Strafor kutu içerisinde taşınmasını talep edebilirler. Sadece nadir ya da yurt dışına çıkış yasağı olmayan ve belirtilen adeti geçmeyen bir tür olmalıdır. Bahsettiğimiz balık betta ise gönül rahatlığıyla getirebilirsiniz. ( Air France'dan en son bu şekilde bir üye arkadaş getirmişti ancak üye ismi aklımda değil. )

İkincisi yine bilet aldığınız firmanın anlaşmalı olduğu kargo firması vardır. Öneğin ; THY ve bünyesindeki THY Cargo gibi. Bunlar aralıcık faaliyeti gösterir. Gerçi bir betta için bunu isteyeceklerini düşünmem ancak bilgi almakta fayda var. Zaten o zaman üzerine canlı yazılır ve " keep warm " " sıcak tutunuz " ifadesi yapıştırılır.

Üçüncüsü ise yine uluslararası taşımacılığa aracılık eden farklı kargo firmaları vardır. Gittiniz ülke'de , dükkan'da balığınızı beğendiniz ve dükkan sahibine bunu ülkenize istediğinizi söylediğinizde. Siz hiçbir işleme karışmadan kendileri anlaşmalı oldukları firmalarla tarafınıza yollayacaktır.

Tayland'a giden arkadaşlara eğlence dolu an'lar dilerim. Velhasıl kelam güzel memleket :)

[:iyi:]


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

brigantesÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 18/11/2014
İl: Bursa
Mesaj: 3586
brigantesÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2017 13:48
Petşopçu bi arkadaş toptancılar balıkları bayıltılmış olarak getirdiklerini söyledi. Suya atınca uyanan uyanıyormuş uyanamayan rahmetli.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir