![]() |
Yeni sunucuya geçtiğimiz için bazı kısımlarda geçici sorunlar ve yavaşlıklar olabilir, sorunları bu konudan bildirebilirsiniz. |
|
|
| Malawi & Tanganyika Akvaryumları | |
| Konu: 150x65x50 Tanganyika ( Yeni Fotolar Eklendi ) | |
| Bu Forumdaki: Önceki Konu - Sonraki Konu |
| Yazar | Mesaj |
|
zorzanaad
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2008 Konum: Izmir Durumu: Çevrim Dışı |
Alıntı Yap Konu: 150x65x50 Tanganyika ( Yeni Fotolar Eklendi )Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 14:08
|
|
Boyut: 150x65x50
Kapasite (litre): 475 lt Canlılar: 4 Frontosa brundi, 2 Julidochromis marlieri, 2 neolamprologus brichardi, 3 cüce vatoz.
Malzemeler: Dophin c1300 dış filtre, hava motoru. Akvaryum Bakımı: 15 günde bir 3de1 su seğişimi ve dip çekimi Kullanılan Yemler: nls formula, sera granured, pul yem Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: maden suyu, tuz, karbonat.(yeterince) Fotoğraf: 270 lt. den bu akvaryuma geçiş yaptım, herkesin istediği akvaryuma kavuşması dileğiyle:)
Düzenleyen zorzanaad - 13 Mart 2010 Saat 21:45 Teşekkür Edenler: 10.KÖY, Tebrik Edenler: GuppyKeeper, bluestrategy, freeasabird, 10.KÖY, emreking, alptekin12, UĞUR FIÇICIOĞLU, cihangir, AJAN, 9410278, +1 Diyenler: ergin59, |
|
|
muharrem deniz
|
|
| Yukarı Dön | |
|
GuppyKeeper
Forum Üyesi
Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2009 Konum: Bursa Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Kajmeran |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 14:13
|
|
Akvaryum ve balıklar çok güzel olmuş.Tebrikler..
|
|
72 lt 4 adet japanese fish :) |
|
Yukarı Dön ![]() |
|
|
bluestrategy
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Öğrenci |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 14:19
|
|
Akvaryumunuz çok güzel tebrikler. Sağ tarafta ki taşları daha iyi şekilde yerleştirebilirmişiniz. :)
Tebrik Edenler: yediNT, |
|
|
Bora Halim / 80.45.50 Red Severum, Gold Severum. Yavru Tankı - 60.30.35
|
|
Yukarı Dön ![]() |
|
|
zorzanaad
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 15:03
|
|
Teşekkür ederim.
Sağdaki taşları görünümden ziyade balıkların yuva olarak faydalanabilmeleri için o şekilde dizdim.:)
|
|
|
muharrem deniz
|
|
| Yukarı Dön | |
|
asichackal
Forum Üyesi
Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2009 Konum: Antalya Durumu: Çevrim Dışı Meslek: kabin memuru |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 15:34
|
|
O taşları nerden aldınız gayet iyi bir saklanma yeri olmuş.
|
|
![]() ümit kılavuz |
|
Yukarı Dön ![]() |
|
|
zorzanaad
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 16:17
|
|
Teşekkür ederim. Taşları İzmir' de dekoratif taşlar satan bir yerden aldım.
Düzenleyen Adem TANIŞ - 28 Şubat 2010 Saat 17:24 |
|
|
muharrem deniz
|
|
| Yukarı Dön | |
|
devran1984
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2007 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim Dışı Meslek: serbest |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 17:28
|
|
Dekor ve canlılar çok güzel tebrikler.
|
|
| Yukarı Dön | |
|
asichackal
Forum Üyesi
Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2009 Konum: Antalya Durumu: Çevrim Dışı Meslek: kabin memuru |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 17:57
|
|
Julidochromis marlieri bu balığı beğendim bende de frontoza var almak istiyorum ama bulamadım sanırım zor bulunan bir cins forumda da satan kimse yok :S
|
|
![]() ümit kılavuz |
|
Yukarı Dön ![]() |
|
|
zorzanaad
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 22:39
|
|
Evet Julidochromis marlieri yani yılan ciklet pek bulunan bir tür değil. İzmir'de satan sadece bir yer biliyorum. Agresif ve zeki bir balık. Benim brichardilerle sürekli mücadele halindeler:)
Düzenleyen UĞUR FIÇICIOĞLU - 11 Mart 2010 Saat 08:08 |
|
|
muharrem deniz
|
|
| Yukarı Dön | |
|
zorzanaad
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 07 Mart 2010 Saat 23:27
|
|
muharrem deniz
|
|
| Yukarı Dön | |
|
emreking
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim Dışı |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 08 Mart 2010 Saat 02:50
|
|
Akvaryumunuzu çok beğendim.Kazasız belasız kayıpsız sorunsuz devam etmeniz dileğiyle.Ayrıca son resimlerde çok güzelmiş.
|
|
|
Emre Can
400 lt. Malawi 40+60Lt canlı doğuranlar... 30lt Beta |
|
| Yukarı Dön | |
|
tanganyikacı
Forum Özel Üyesi
Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2007 Konum: Bursa Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Graffiti Sanatçısı |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 11 Mart 2010 Saat 02:20
|
|
Akvaryumunuz herşeyiyle çok güzel ama akvaryumunuzun bir köşesine irili ufaklı taşlardan mağaralar yapın tanktaki ufak balıklar için...
Saygılar... Düzenleyen UĞUR FIÇICIOĞLU - 11 Mart 2010 Saat 08:07 |
|
| Yukarı Dön | |
|
zorzanaad
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 Saat 21:32
|
|
Sağolun arkadaşlar. Küçük balıklar için aslında küçük taşlardan uzun bi süre akvaryumda vardı, ancak vatozlar dahil çoğu balık taşların içinden çıkmıyordu sıkıldığım için çıkardım.Zaten benim akvaryumda saklanması gereken en büyük balıklarım olan frontosalar,brichardiler üreme döneminde olduklarından sürekli frontosaları kovalıyorlar:)
|
|
|
muharrem deniz
|
|
| Yukarı Dön | |
Favorilerime Ekle |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |