![]() |
Yeni sunucuya geçtiğimiz için bazı kısımlarda geçici sorunlar ve yavaşlıklar olabilir, sorunları bu konudan bildirebilirsiniz. |
|
|
| Akvaryum ve Tür Tavsiyesi | |
| Konu: 4 Sp, 2 Iceman, 1 Cüce Vatoz Birlikte Yaş | |
| Bu Forumdaki: Önceki Konu - Sonraki Konu |
| Yazar | Mesaj |
|
emuslu
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 11 Mart 2010 Durumu: Çevrim Dışı |
Alıntı Yap Konu: 4 Sp, 2 Iceman, 1 Cüce Vatoz Birlikte YaşGönderim Zamanı: 15 Mart 2010 Saat 19:01
|
|
Başlıkta yazmış olduğum balıkların 2 adet sp 8cm(1e,1d) ,2 adet sp 3-4cm(cinsiyetleri bilinmiyor), 2 adet iceman 5-6 cm(1e,1d) ve 1 adet 3 cm boyunca cüce vatoz 150 lt akvaryumda birlikte yaşar mı? Varsa tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkürler.
|
|
|
Emre Muslu
|
|
| Yukarı Dön | |
|
azat3838
Forum Özel Üyesi Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2009 Konum: Kayseri Durumu: Çevrim Dışı Meslek: endüstri mühendisi |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 15 Mart 2010 Saat 19:03
|
|
Yaşar. Ama tankınız için en güzeli tek tür dür. Sadece sarı prenses yapın daha güzel olur.
|
|
150X50X60 ANA TANK 100X35X45 YAVRU TANKI 50X35X35 YENİ DOĞAN TANKI |
|
Yukarı Dön ![]() |
|
|
karsinojen
Forum Özel Üyesi
Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2006 Konum: Diyarbakir Durumu: Çevrim Dışı Meslek: intern |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 15 Mart 2010 Saat 19:13
|
|
Yaşar, ayrıca damızlık dişi sayınızı arttırın, aksi halde var olan dişileriniz çok yıpranacaktır.
|
|
|
Ahmet Nedim SİVEREK
İNSANLARI TANIDIKÇA; BALIKLARIMI DAHA ÇOK SEVİYORUM. |
|
Yukarı Dön ![]() |
|
|
darXis
Forum Özel Üyesi
Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: Eskisehir Durumu: Çevrim Dışı Meslek: üniversite öğrencisi |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 15 Mart 2010 Saat 19:18
|
|
Yaşar yaşamasına da bahsettiğiniz balıklar 1 erkeğe 4 dişi şeklinde beslenmelidir,aksi takdirde ciddi sıkıntı çekersiniz.
|
|
Hobide memnuniyetin anahtarı==> 1-Sitemize danışmadan "hiçbirşey" almayın 2-Tüccarlara & "ben yaptım oldu"culara kanmayın 3-Balık bir "canlıdır" unutmayın |
|
Yukarı Dön ![]() |
|
|
emuslu
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 15 Mart 2010 Saat 19:20
|
|
Genelde her 1e 4d şeklinde tavsiyede bulunuluyor. Bu şekilde yapmazsak ne gibi problem olabilir. Dişi sayısındaki azlık veya erkek sayısındaki fazlalığın doğuracağı sonuç nedir?
|
|
|
Emre Muslu
|
|
| Yukarı Dön | |
|
azat3838
Forum Özel Üyesi Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2009 Konum: Kayseri Durumu: Çevrim Dışı Meslek: endüstri mühendisi |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 15 Mart 2010 Saat 19:24
|
|
Erkek balıklar (aynı tür olanlar) ilk önce kendi aralarında bir baskınlık savaşına girecek hayatta kalan baskın erkek olacaktır. Baskın erkek bu sefer sürekli çiftleşmek isteyecek ve dişileri hırpalamaya başlayacaktır. Ağzına yumurta alan dişilerinde hırpalanmaması için 4 dişi uygun düşmektedir.
+1 Diyenler: karsinojen, |
|
150X50X60 ANA TANK 100X35X45 YAVRU TANKI 50X35X35 YENİ DOĞAN TANKI |
|
Yukarı Dön ![]() |
|
|
emuslu
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 15 Mart 2010 Saat 20:39
|
|
Teşekkürler çok açıklayıcı olmuş
|
|
|
Emre Muslu
|
|
| Yukarı Dön | |
Favorilerime Ekle |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |