![]() |
||
|
| En Faydalı Tartışmalar | |
| Konu: Akvaryum Hangi Odada Olmalı. | |
| Bu Forumdaki: Önceki Konu - Sonraki Konu | Sayfa 123 4> |
| Yazar | Mesaj | |
|
temer
Forum Üyesi
Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2009 Konum: Zonguldak Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Ev tekstili |
Alıntı Yap Konu: Akvaryum Hangi Odada Olmalı.Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2009 Saat 12:54
|
|
|
Merhaba arkadaşlar.Benim merka ettiğim konu akvaryumun konması gereken oda nasıl olmalıdır.malumunuz çıkan sesten dolayı yatak odasına koymak rahatsız edici.Benim tankım sürekli oturduğum odada ancak odada sürekli hareket olması ve tv nin açık olması balıkları strese sokarmı.şimdiden herkese teşekkürler.
|
||
|
||
| Yukarı Dön | ||
|
karsinojen
Forum Özel Üyesi
Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2006 Konum: Diyarbakir Durumu: Çevrim Dışı Meslek: intern |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2009 Saat 12:56
|
|
|
Aslına bakarsanız bence en ideali misafir odasıdır.Ama eşiniz veya anneniz bu konuda ne düşünür bilmiyorum :)
|
||
|
Ahmet Nedim SİVEREK
İNSANLARI TANIDIKÇA; BALIKLARIMI DAHA ÇOK SEVİYORUM. |
||
Yukarı Dön ![]() |
||
|
acemi_balık
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2009 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim Dışı Meslek: öğrenci-bilgisayar |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2009 Saat 13:01
|
|
|
Görüntü olarak misafir odasında güzel durur.Dikkat çeker.
|
||
samet kılınç
|
||
| Yukarı Dön | ||
|
ceridoglu
Forum Özel Üyesi
Kayıt Tarihi: 14 Mart 2009 Konum: Denizli Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Makine Tasarım |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2009 Saat 13:15
|
|
|
Selamlar.
Ben akvaryumu ilgi çekici bir süs değilde, izlemekten/uğraşmaktan zevk alınacak bir hobi olarak gördüğümden dolayı; en çak vakit geçirdiğim yere yani oturma odama kurdum.
Ses konusunda ise ekipmanlarımın tamamı Eheim olduğundan dolayı bir rahatsızlığım yok.
Ancak tabiki oda içindeki sürekli hareketin balıklara stres yaratabileceğide bir gerçek.
Saygılar.
|
||
|
Erman CERİDOĞLU
95*55*60 - Güney Amerika Akvaryumu hazırlığında. Yavru Tankı - L144 |
||
| Yukarı Dön | ||
|
temer
Forum Üyesi
Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2009 Konum: Zonguldak Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Ev tekstili |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2009 Saat 14:22
|
|
|
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.Benim bu soruyu sormamdaki amaç 10 gün evvel yavru tutan balığımın yavrularını yutması.Acaba odadaki hareket ve ses sebep olmuş olabilirmi.
|
||
|
||
| Yukarı Dön | ||
|
SEZER
Forum Özel Üyesi ![]()
Kayıt Tarihi: 14 Mart 2008 Konum: Ankara Durumu: Çevrim İçi Meslek: üretim ve pazarlama |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2009 Saat 16:04
|
|
|
En ideali evde en çok vakit geçirdiğiniz yere kurmaktır.Sürekli gözönünde durur herhangi bi olumsuzluğa karşı ilk müdaheleyi vakit geçirmeden yapabilirsiniz.
Tebrik Edenler: Tahir2955, +1 Diyenler: esay, dame, fantasticaa, ceridoglu, aktepeli, wildmalawi, bluemax, Bornova, sakaryalıselçuk, tekneci, T3kniker, dadash, monster, Haer17, eseryelkenci, boraulukaya, sukru1818, |
||
|
Ali SEZER
|
||
Yukarı Dön ![]() |
||
|
emrbilgin
Forum Özel Üyesi
Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2008 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim İçi Meslek: Grafiker |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2009 Saat 18:31
|
|
|
Temel Bey, bence sürekli oturulan odanın en sakin köşesinde akvaryuma bakılması daha iyi olur. Hem devamlı izleyebiliriz hemde sakin köşede olması sebebiyle balıkların daha az rahatsız olmasını sağlamış oluruz.
+1 Diyenler: T3kniker, |
||
|
Emrullah Bilgin
110x50x60 Saulosi Coral Red, Mbamba Bay ve Pulpican Yavrular YAKINDA... Hizmet Nimettir (Gavs-i Sani) |
||
| Yukarı Dön | ||
|
osmanerbaa
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2008 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim Dışı |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2009 Saat 18:31
|
|
|
Ben damızlıklarımı stresten uzak kalmaları için yatak odama,1-2cmlik yavrularımıda eve gelen misafirlere balık sevgisini aşılamak için salona koydum.
Tebrik Edenler: eseryelkenci, |
||
|
Osman ÇAĞIL
///////////////////////////// |
||
| Yukarı Dön | ||
|
acemi_balık
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2009 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim Dışı Meslek: öğrenci-bilgisayar |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2009 Saat 19:00
|
|
Çok iyi yapmışsınız bence
|
||
samet kılınç
|
||
| Yukarı Dön | ||
|
MuratGöker
Forum Özel Üyesi
Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2008 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Sibel ve Simge Eczanesi... |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2009 Saat 19:04
|
|
|
Evimde akvaryumum için kendime bir oda ayırdım hobi odası diyebiliriz, yakında odaya bir kaç akvaryum daha kurmayı planlıyorum.
Ayrıca kızımın yanında sigara içmeyi istemediğimden ötürü sigaramıda aynı odada içiyorum camı sonuna kadar açarak, hem balıklarımda fazla rahatsız olmamış oluyor.
Ben evde yokken eşimin misafirleri geldiğinde ise kapı ogün kilitli kalıyor, akvaryumu mutfaktan açılan pencereden izleyebiliyorlar sadece =) Bu sayede misafirlerin çocuklarındanda bir nebze akvaryumu korumuş oluyorum.
Saygılar.
|
||
|
200x80x70h High Tech Bitkili
40x30x30h Low Tech Sanzon İwagumi Murat GÖKER |
||
Yukarı Dön ![]() |
||
|
dr.aqua
Forum Özel Üyesi
Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2009 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim Dışı |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2009 Saat 20:35
|
|
Kesinlikle size katılıyorum! Ev içerisinde ayrı bir hobi odası olmalı böylece balıkları en iyi şekilde korumuş olursunuz. Gelen misafirler sigara içiyor, üzerlerinden uçan parfüm odaya salınıyor balıklar için zararlı olan bu hava motor sayesinde akvaryuma girmiş oluyor. Ayrıca bir tehlike daha varki kesinlikle göz ardı edilmemesi gerekiyor. Misafir çocukları (Balık katilleri) balıklar için tehlike unsurları ellerine geçirdikleri herşeyi akvaryuma dahil ediyorlar Benim 2 akvaryumum misafir çocukları sayesinde patates tarlasına döndü resmen çernobil faciası yaşattılar. Artık kendime ayırmış olduğum odamda balıklarımı güvenle besliyorum.![]() Düzenleyen dr.aqua - 01 Temmuz 2009 Saat 10:12 |
||
|
||
Yukarı Dön ![]() |
||
|
GECE06
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2009 Durumu: Çevrim Dışı |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2009 Saat 05:54
|
|
|
Ben odamın birtanesi damızlıklarım yavrularım falan için ayırdım 8 tane akvaryum var.Tabi daha profesyonelce yapmak istediğimden garaja inip oraya 20 ye yakın akvaryum kurmak istiyorum. |
||
|
ATAKAN ÇELİK
|
||
| Yukarı Dön | ||
|
Güz Gülleri
Forum Üyesi
Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2008 Konum: Ordu Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Öss Serüveninde..! |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2009 Saat 08:42
|
|
|
Benim kendi odamda ben Misafir odası yerine kendi odamı seçtim.Çünkü Balıklarım daha rahat ve stressizler.'.olarakda nazara inanıyorum gelen a ne guzel a ne guzel deyip 3 e 14dişilik bir yunus kolonimi öldürdüler.O yüzden artık kimseyi odama dahi sokmuyorum.Zaten sürekli ben yanındayım her hangi bir olumsuzluktada müdahalede geçikmedim bu güne kadar.:D
|
||
|
Hasan Hüseyin Yılmaz.
100*65*65h Frontoza Brundi 12 Adet ( 7-11 cm ) |
||
| Yukarı Dön | ||
|
Emre Nar
Forum Üyesi
Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2007 Konum: Rize Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Öğrenci |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2009 Saat 09:02
|
|
|
http://www.akvaryum.com/Forum/yatak_odalarinda_akvaryum_k209565.asp
Bu konuyu dikkate alarak içeriğini okuyarak akvaryumunuzu uygun odaya kurunuz.
|
||
|
||
Yukarı Dön ![]() |
||
Favorilerime Ekle |
Sayfa 123 4> |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |