![]() |
||
|
| Filtreleme Seçenekleri | |
| Konu: Arkadaşlar Lifetech 835 Filtrem Temizlemiyor | |
| Bu Forumdaki: Önceki Konu - Sonraki Konu |
| Yazar | Mesaj | |
|
MrHipHop46
Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2008 Konum: Eskisehir Durumu: Çevrim Dışı |
Alıntı Yap Konu: Arkadaşlar Lifetech 835 Filtrem TemizlemiyorGönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 01:31
|
|
|
Akvaryumum 100-50-40 içinde 6 tane 15-20 cm arası astronot 2 tane pacu ve 1 vatoz var jet 907 iç filtrem var akvaryumumda kum yok sadece bi kaç tane kaya var ama su sapsarı içindeki malzemelerin dizilişi kullanma klavuzunda yazanın aynısı ne yapmam lazım ????
|
||
|
6 oscar 2 pacu 1 vatoZ ..100x50x40
|
||
Yukarı Dön ![]() |
||
|
thecrow
Forum Üyesi
Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2009 Konum: Ankara Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Öğrenci |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 01:38
|
|
|
Malzemeler kullanma kılavuzuna göre dizili ama yeterli malzeme varmı filtrenizin içinde?
|
||
|
||
| Yukarı Dön | ||
|
govel3
Forum Özel Üyesi Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2007 Konum: Izmir Durumu: Çevrim Dışı Meslek: 9 Eylül Sınıf Öğretmenliği (4. Sınıf) |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 02:15
|
|
|
Bence biraz filtrenin oturmasını bekleyin(motoru yeni aldığınızı düşünerek). Ayrıca akvaryumunuzun boyutuna göre balık sayınız fazla. Suyun çabuk sararmasında etken bu olabilir. Balıklarınızın hepsi iri ve çok yem yiyip çok kirleten hayvanlar. Yemlemeyi fazla yapıyorsanız sebep bu da olabilir. İsterseniz %50 su değişimi yapıp gözlemleyin. Ayrıca su bulanık mı bunu merak ettim. Zira suyun sarı veya sarımsı olması olağan bir durumdur. Saygılar... |
||
|
||
| Yukarı Dön | ||
|
MrHipHop46
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 18:19
|
|
|
Su bulanık ama çok değil evet yeterli malzemem var kömür elyaf seramik sünger falan hepsi mevcut. ayrıca bi sorum daha var karbon kömürü denilen şey küçük siyah pullar değilmi ? onun üstünde bez bi torba vardı onu yırttım ve elyafın üstüne koydum doğrusu bumu?
Tebrik Edenler: kurtuldu, |
||
|
|
||
Yukarı Dön ![]() |
||
|
murat.elmamali
Forum Üyesi
Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2009 Konum: Ankara Durumu: Çevrim Dışı Meslek: memur |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 18:31
|
|
|
Acaba malzemeleri yıkayıp mı yerleştirdiniz özellikle bildiğim kadarı ile kendi malzemeleri içinde aktif kömür de var yıkanmamış ve temizlenmemiş ise o da yapabilir. .
|
||
|
murat elmali
Beni görmek demek,mutlaka yüzümü görmek demek değildir.Benim fikirlerimi,benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız,bu kafidir. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
||
| Yukarı Dön | ||
|
MrHipHop46
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 18:34
|
|
|
İlk yerleştirdiğimde yıkamamıştım ve su günden güne sarardı bende motoru bi temizliyeyim diyerek çıkardım ve temizledim ayrıca dış filtre sudaki sarılığı da alıyor ve pırıl pırıl yapıoyor diyorlar bu doğrumu eğer doğruysa benim filtrem mi bozuk ? :(
|
||
|
|
||
Yukarı Dön ![]() |
||
|
murat.elmamali
Forum Üyesi
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 18:39
|
|
|
||
|
murat elmali
Beni görmek demek,mutlaka yüzümü görmek demek değildir.Benim fikirlerimi,benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız,bu kafidir. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
||
| Yukarı Dön | ||
|
MrHipHop46
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 18:41
|
|
|
Akvaryumcu çıkar demişti xS şimdi ne yapmalıyım ?
|
||
|
|
||
Yukarı Dön ![]() |
||
|
murat.elmamali
Forum Üyesi
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 18:43
|
|
|
Akvaryumcu yanlış bilgilendirmiş kömürler küçük olduğu için devir daim sırasında motora giderse motoru yakabilir. .
|
||
|
murat elmali
||
| Yukarı Dön | ||
|
MrHipHop46
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 18:46
|
|
|
Yo gitmez çünkü altnda elyaf var üstünde sepet var . ne yapsam motorum temizler?
|
||
|
|
||
Yukarı Dön ![]() |
||
Favorilerime Ekle |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |