Ana Sayfa Ana Sayfa
  Aktif Konular Aktif Konular   Cevapsız Konular Cevapsız Konular   Arama Arama
Yönetime Mesaj  Yardım Yardım  Akvaryum.com Forum Özel Akvaryum.com Özel
  Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
Filtreleme Seçenekleri
 Akvaryum.com Forum : Akvaryum Kurulum Teknikleri ve Sistemleri : Filtreleme Seçenekleri
Konu: Arkadaşlar Lifetech 835 Filtrem Temizlemiyor
  Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Bu Forumdaki: Önceki Konu - Sonraki Konu
Yazar Mesaj
MrHipHop46

Simge

Durumu: Çevrim Dışı

Alıntı MrHipHop46 Alıntı Yapbullet Konu: Arkadaşlar Lifetech 835 Filtrem Temizlemiyor
    Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 01:31 IP
Akvaryumum 100-50-40 içinde 6 tane 15-20 cm arası astronot 2 tane pacu ve 1 vatoz var jet 907 iç filtrem var akvaryumumda kum yok sadece bi kaç tane kaya var ama su sapsarı  içindeki malzemelerin dizilişi kullanma klavuzunda yazanın aynısı ne yapmam lazım ????
6 oscar 2 pacu 1 vatoZ ..100x50x40
Yukarı Dön Baliklarim
thecrow
Forum Üyesi
Simge

Meslek: Öğrenci

Alıntı thecrow Alıntı Yapbullet Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 01:38 IP
Malzemeler kullanma kılavuzuna göre dizili ama yeterli malzeme varmı filtrenizin içinde?

Yukarı Dön
govel3
Forum Özel Üyesi
Simge

Meslek: 9 Eylül Sınıf Öğretmenliği (4. Sınıf)

Alıntı govel3 Alıntı Yapbullet Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 02:15 IP

Bence biraz filtrenin oturmasını bekleyin(motoru yeni aldığınızı düşünerek). Ayrıca akvaryumunuzun boyutuna göre balık sayınız fazla. Suyun çabuk sararmasında etken bu olabilir. Balıklarınızın hepsi iri ve çok yem yiyip çok kirleten hayvanlar. Yemlemeyi fazla yapıyorsanız sebep bu da olabilir. İsterseniz %50 su değişimi yapıp gözlemleyin. Ayrıca su bulanık mı bunu merak ettim. Zira suyun sarı veya sarımsı olması olağan bir durumdur. Saygılar...

Yukarı Dön
MrHipHop46

Simge

Alıntı MrHipHop46 Alıntı Yapbullet Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 18:19 IP
Su bulanık ama çok değil evet yeterli malzemem var kömür elyaf seramik sünger falan hepsi mevcut. ayrıca bi sorum daha var karbon kömürü denilen şey küçük siyah pullar değilmi ? onun üstünde bez bi torba vardı onu yırttım ve elyafın üstüne koydum doğrusu bumu?

Tebrik Edenler: kurtuldu,
Yukarı Dön Baliklarim
murat.elmamali
Forum Üyesi
Simge

Meslek: memur

Alıntı murat.elmamali Alıntı Yapbullet Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 18:31 IP
Acaba malzemeleri yıkayıp mı yerleştirdiniz özellikle bildiğim kadarı ile kendi malzemeleri içinde aktif kömür de var yıkanmamış ve temizlenmemiş ise o da yapabilir. .
murat elmali
Beni görmek demek,mutlaka yüzümü görmek demek değildir.Benim fikirlerimi,benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız,bu kafidir.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Yukarı Dön
MrHipHop46

Simge

Alıntı MrHipHop46 Alıntı Yapbullet Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 18:34 IP
İlk yerleştirdiğimde yıkamamıştım ve su günden güne sarardı bende motoru  bi temizliyeyim diyerek çıkardım ve temizledim ayrıca dış filtre sudaki sarılığı da alıyor ve pırıl pırıl yapıoyor diyorlar bu doğrumu eğer doğruysa benim filtrem mi bozuk ? :(
Yukarı Dön Baliklarim
murat.elmamali
Forum Üyesi
Simge

Alıntı murat.elmamali Alıntı Yapbullet Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 18:39 IP
Orjinalini yazan: MrHipHop46
İlk yerleştirdiğimde yıkamamıştım ve su günden güne sarardı bende motoru  bi temizliyeyim diyerek çıkardım ve temizledim ayrıca dış filtre sudaki sarılığı da alıyor ve pırıl pırıl yapıoyor diyorlar bu doğrumu eğer doğruysa benim filtrem mi bozuk ? :(
Yıkanmamış ve temizlenmemiş malzemeden kaynaklı bir sorun olabilir, canlı yükünün kaynaklı bir sorun da olabilir, kömürü filesinden çıkartmakla yanlış yapmışsın. .
murat elmali
Beni görmek demek,mutlaka yüzümü görmek demek değildir.Benim fikirlerimi,benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız,bu kafidir.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Yukarı Dön
MrHipHop46

Simge

Alıntı MrHipHop46 Alıntı Yapbullet Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 18:41 IP
Akvaryumcu çıkar demişti xS şimdi ne yapmalıyım ?
Yukarı Dön Baliklarim
murat.elmamali
Forum Üyesi
Simge

Alıntı murat.elmamali Alıntı Yapbullet Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 18:43 IP
Akvaryumcu yanlış bilgilendirmiş kömürler küçük olduğu için devir daim sırasında motora giderse motoru yakabilir. .
murat elmali
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Yukarı Dön
MrHipHop46

Simge

Alıntı MrHipHop46 Alıntı Yapbullet Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 18:46 IP
Yo gitmez çünkü altnda elyaf var üstünde sepet var . ne yapsam motorum temizler?
Yukarı Dön Baliklarim

Favorilerime Ekle

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bu Sayfa 1.172 Saniyede Yüklendi.