Betta Üretimi

AzeriÇevrim Dışı

İl: Izmir
AzeriÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2022 20:00
Beta üretimi ve yavru yetiştirme ile ilgili tecrübe kazanmak adına küçük bir girişimde bulunmak istedim.
15 litrelik saklama kabına 3 gün önce erkeği ekledim.Şimdi de dişiyi plastik bir kapta yanına ekledim.Erkek sürekli kabarıyor ve dişiye kendini göstermeye çalışıyor.Dişi daha çok uzak durmaya çalışıyor gibi görünüyor,bazen o da karşılık vererek kabarıyor.Bu hareketler sizce normal mi?Bu aşamada dişiyi salmam yanlış karar olur diye düşünüyorum.Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AQUARIUM999Çevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
İl: Çorum
AQUARIUM999Çevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2022 20:03
[QUOTE=Azeri]Beta üretimi ve yavru yetiştirme ile ilgili tecrübe kazanmak adına küçük bir girişimde bulunmak istedim.
15 litrelik saklama kabına 3 gün önce erkeği ekledim.Şimdi de dişiyi plastik bir kapta yanına ekledim.Erkek sürekli kabarıyor ve dişiye kendini göstermeye çalışıyor.Dişi daha çok uzak durmaya çalışıyor gibi görünüyor,bazen o da karşılık vererek kabarıyor.Bu hareketler sizce normal mi?Bu aşamada dişiyi salmam yanlış karar olur diye düşünüyorum.Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.[/QUOTE]en az dişi 1 gün beklesin bence ben öyle yapmıştım

Teşekkür Edenler: [T]124128,Azeri[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir