Canlıpetshop


acemiakvarist65Çevrim Dışı

Kayıt: 06/01/2014
İl: Van
Mesaj: 45
acemiakvarist65Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2014 18:10
Bende sepeti doldurmuştum alışveriş yapacaktım ama yukarıda yazılanları okuyunca vazgeçtim bilgi ve tecrübelerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

fkarakaserÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]13070,2[/B]
Kayıt: 30/09/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 2406
fkarakaserÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2014 10:16
Onur Geçmiş olsun kardeşim. Alışveriş yapacakların kulağına küpe olur artık bunlar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Cüneyt ERGÜNÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 05/01/2009
İl: Ankara
Mesaj: 1205
Cüneyt ERGÜNÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2014 11:32
Faruk bey merhaba,

Bence aslında bunca açılan şikayet/memnuniyetsizlik konusu firmanın kulağına küpe olsa da yahu biz ne yapıyoruz/ne yaptık/nereye varacak bu işin sonu diye artık düşünmeye başlasa iyi olur.

Firmaların farkında olmadıkları bir konu var (veya her nedense görmezden gelmeyi tercih ediyorlar), Nasreddin Hoca'nın dediği gibi "Parayı veren düdüğü çalar" PARA bizde sayın firmalar, emin olun alternatifiniz çok, bırakın yerli esnaf veya başka şehir de ki bir firmadan satın almayı vs. istendiği takdir de birçok mlz.yi yurt dışından getirebiliyoruz/getirtebiliriz, bizim firmalara değil asıl firmaların bize ihtiyacı var.  

Saygılarımla.



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

CERKUTAYÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/07/2010
İl: Manisa
Mesaj: 1889
CERKUTAYÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2014 17:25
[QUOTE=onurdemirbala][QUOTE=HAKAN EFE]Geçmiş olsun. Akvaryum alışverişlerinizi hobicilerden veya bilinen ( özelyem.com, akvaryem.com,evcilal.com) sitelerden yaparsanız bu tarz problemler yaşamazsınız. Bitki içinse yine hobicileri veya Ümit Birkol Bey'i tercih ederseniz sorun yaşamazsınız. Canlıpetshop,canpet(şimdiki adı petsatış) buralardan uzak durun derim.[/QUOTE]

Hakan kardeşim forumda bitki ve balık adına tanımadığım yok diyebilirim ama her zaman dosttan alışveriş yapılmıyor , yahu senden'de paramı alacağız, kanka ne diyeyim'ki şimdi sana saçmalama gibi sözler duyunca, insan bu işe gönül vermiş dostlarımıza emeğinin karşılığını vermek isteseyip veremeyince buda bize gelmiyor. 

Yinede önerilerin için teşekkür ederim.


[/QUOTE]

        Aynı sorun bende de var Onur Bey, bitkilerimi hep forumdan arkadaşlardan alırım çoğu zaman para almıyor arkadaşlar ee böyle olunca da bir daha malesef bitki isteyemiyoruz.Yaşadığım son örnek EROZDEM (Ergün Özdem) abimden bitki aldım o kadar ısrar etmeme rağmen para almadı nasıl bir daha bitki isteyeyim şimdi.Misal ben de forumdan hakikaten bu işe gönül vermiş dostlarımıza hediye bitki gönderiyorum ( Dostlardan kesinlikle para filan almam, işte hobimizin en güzel yanı aslında bu.)aynı durum onların da başına geliyor bir daha bitki isterken çekiniyorlar.
    Konudan saptık biraz kusuruma bakmayın.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

nail111Çevrim Dışı

Kayıt: 23/08/2014
İl: Bursa
Mesaj: 20
nail111Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2014 19:05
22 Aralıkta 19 20 tane karides, yosun, midye, bambu karides üretme çubuğu aldım 23 aralıkta elime ulaştı. İlk açtığımda yarısı ölmüş kimisi parçalanmış torbanın arasında köşesinde  ezilmiş büyük ihtimal ölümlerin sebebi (PET şişelere konsaydı böyle olmazdı) gelen ürünlerde Kırmızı sakura istemiştim başka göndermişler. Resimde ve Yazıda belirttikleri boyutun yarısı bile değiş ben 100 TL'lik ürün aldım 40 TL etmez gönderdikleri şeyler  midyeler o kadar küçük ki elime alamadım  bişey olacak diye resimde yazıda kocaman oldugunu gösteriyorlar gelenler akvaryumda kum kadar 
ben buraya yazıyorum. Ben pişmanım başkası pişman olmasın almayın oradan Kandırıyorlar insanları.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir