Diğer Canlı Doğuranlar
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2006 18:04
Merhabalar arkadaşlar.
Canlıdoğuran forumunda gezindikçe lepistes beseleyenlerin (tabiri caizse) biraz daha "fanatik" olduğunu görüyorum. Forumun en üstündeki "Lepistes Klüpleri" başlıklı yazı da en büyük kanıtı.
Bir çok arkadaşımın canlıdoğuranların diğer üyleri ve bu üyelerin selleksiyonları ile ilgili geniş çaplı bilgi sahibi olmadığını gördüm.
Haydi arkadaşlar, biz de moli, plati ve veliferalarımızın fanatiği olalım
Platiler:
Resimlerin tümü alıntıdır.m4a1 2006-10-22 18:10:24
Canlıdoğuran forumunda gezindikçe lepistes beseleyenlerin (tabiri caizse) biraz daha "fanatik" olduğunu görüyorum. Forumun en üstündeki "Lepistes Klüpleri" başlıklı yazı da en büyük kanıtı.
Bir çok arkadaşımın canlıdoğuranların diğer üyleri ve bu üyelerin selleksiyonları ile ilgili geniş çaplı bilgi sahibi olmadığını gördüm.
Haydi arkadaşlar, biz de moli, plati ve veliferalarımızın fanatiği olalım
Platiler:
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2006 18:07
Evet lepistes besleyenler bayağı bir fanatik ama diger turlerde cok güzel, hepsinin yeri ayrı. M_R_T 2006-10-22 18:35:47
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2006 20:09
Kılıçkuyruklar :
Saygılar.m4a1 2006-10-22 20:23:3
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2006 22:08
Platilerin içinde orta sırada üstten dördüncü sırada olan (sarı kırmızılı) platiden erkeği bende vardı. Diğer platim baskın çıkıp onu sürekli kovalayarak hayatından bezdirdi ve en sonunda öldü. Çok üzülmüştüm. Gerçekten lepistesler bir yana, ben de platileri çok seviyorum.. Zaten nedense lepistesleri yaşatamadım hiç. Kala kala bir tane tosun kaldı. Dişi platileri kovalayıp duruyor. Hayırlısı bakalım ne çıkacak.
Sonuna kadar destekliyorum sizi. Güzel resimler için de teşekkürler.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2006 00:09
Platiler güzel balıklar gerçektende, benimde 2 mavi platim var. 1e 1d ama birbirlerini nöbet değiştirerek kovalıyorlar. Anlamadım gitti... M_R_T 2006-10-24 0:59:20
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2006 16:07
Serkan Bey sol alttaki balığın moli olduğundan şüpheliyim. Şekli lepistese benzese de, o da değil gibi. Bunun ne olduğunu bilen var mı?
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2006 20:45
Birde en ust soldaki balıgın adı nedir ve inci japonun moli versionumu acaba? M_R_T 2006-10-26 2:10:55
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2006 18:16
Bende moly cinsinin mermer (siyah noktalı) 2 tane dişim var. Akvaryumumda toplam 10 tane canlı doğuranım var; 5 moly, 2 platy, 2 lepistes 1 tane de vatoz. M_R_T 2006-10-28 18:40:5