İstanbul- Ankara Buluşması Gerçekleşti :))
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 23:32
[QUOTE=SERÇE]
Çocuğun üzerine bukadar gitmeyin. Olur böyle şeyler.Saygılar.
[/QUOTE]Sen karışma baklava canavarı.Otur oturduğun yerde bak sağlam kolunuda ben kırarım haaaa.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 23:41
Uğur abi bu tehdit pardon ikaz senin Birol abinin koluna birşeyler yaptığını söylüyor yani forumda konuşulan tabiki
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 23:42
[QUOTE=Hamdi Kasal]Uğur abi bu tehdit pardon ikaz senin Birol abinin koluna birşeyler yaptığını söylüyor yani forumda konuşulan tabiki[/QUOTE]
Ne diyorlarsa doğrudur.
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 23:42
Ha yaşa abi seni destekliyorum bu konuda
lafayette 2007-12-25 11:08:52
Birol abi çıkma öyle
biz gerçekleri deşifre ediyoruz yoksa seninde SİLİVRİLİ'ye benzeyen huylarınmı var
ne dıyosun bu hususta reisim olabilirmi
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 23:44
[QUOTE=SERÇE]Olmassam ne olur minik. Saygılar.[/QUOTE]
Olmazsan öbür kolunuda eline verir,bu sefer hastaneyede götürmem,ne halin varsa gör derim.
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 23:45
[QUOTE=golge]Ha yaşa abi seni destekliyorum bu konuda
lafayette 2007-12-25 11:10:55
Birol abi çıkma öyle
biz gerçekleri deşifre ediyoruz yoksa seninde SİLİVRİLİ'ye benzeyen huylarınmı var
ne dıyosun bu hususta reisim olabilirmi
[/QUOTE]
Yaa Erman,bu nasıl bir adamdır anlayamadım.Esen rüzgara göre saf değiştiriyor.
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 23:47
Birol abicim ağrı kesiciler yan etkimi yaptı sen böyle konuşmazdın hani baklava yiyecektik sonra tatlı helvaya dönmesin
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 23:50
[QUOTE=fsari]Sanırım her ne kadar katılmak ve İstanbul'lu arkadaşlar için ben de birşeyler yapmak istesem de o gün çalıştığım için birşey yapamadım ama benim icin Faruk günü mükemmel hale getirdi. Bir sürü dişi betam var artık. Tekrar tekrar sonsuz teşekkürler ediyorum adaş....
Sayende Bezgin (kendisi ağır abi bettam olur) artık daha mutlu.(Eleman 7 dişilik harem kurdu daha ne olsun, ben olsam ucardım keyiften [/QUOTE]
Sayende Bezgin (kendisi ağır abi bettam olur) artık daha mutlu.(Eleman 7 dişilik harem kurdu daha ne olsun, ben olsam ucardım keyiften [/QUOTE]
Adaş hastanede çalışman nedeni ile ancak kısa süreli gelebildin inşallah başka zaman uzun süreli görüşmek nasip olur, dişiler hayırlı olsun senin istediğin gibi 1-2 tanenin yetmeyeceğini düşündüm, erkek betanın keyfi yerine gelmiştir şimdi..
Saygılar,