25 Kasım İstanbul Ankara Buluşması Fotoğrafları...
Paylaşım için çok teşekkürler sitede yeniyim ama forumları takip ediyorum devamlı. Aranızda olmayı çok isterdim. En çok Rafet Ali Yalçını ve Uğur abiyi merak ediyodum. Reis tahmin ettiğim gibi hafif şişmanmış. (Kızma Uğur abi) İstanbula geldiğimde muhakkak tanışmak isterim. Trabzondan sevgiler ve Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Uğur abi karizma çıkmışım be...
Hiç sorma abi, semtte rezil olduk yaa. İşin diğer kısmı ise; Salyangozları poşete koydum, ölmesinler diyede biraz su, otobüsten bir indim bir ıslaklık. Millete bakıyor, aha birde bakarımki, fermuardan aşağı kısmı heptan ıslak.
Gitti karizma, birde semtte görenler diline doladı...
Saygılarla...
Paylaşım için çok teşekkürler sitede yeniyim ama forumları takip ediyorum devamlı. Aranızda olmayı çok isterdim. En çok Rafet Ali Yalçını ve Uğur abiyi merak ediyodum. Reis tahmin ettiğim gibi hafif şişmanmış. (Kızma Uğur abi) İstanbula geldiğimde muhakkak tanışmak isterim. Trabzondan sevgiler ve Saygılar...
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Uğur abi karizma çıkmışım be...
Hiç sorma abi, semtte rezil olduk yaa. İşin diğer kısmı ise; Salyangozları poşete koydum, ölmesinler diyede biraz su, otobüsten bir indim bir ıslaklık. Millete bakıyor, aha birde bakarımki, fermuardan aşağı kısmı heptan ıslak.
Gitti karizma, birde semtte görenler diline doladı...
Saygılarla...
[/QUOTE]
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
atilla tarhan Uzman Akvarist Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2006 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim İçi Meslek: öğretmen |
Gönderim Zamanı: Bugün Saat 22:49 |
Bu kadar dostlarla tüm gün beraber olduktan sonra ayrılmak bana bayağı koydu.( Yalnızlığı severim de. ) Sıcak söyleşilerle, bazen gülümseme, bazen kahkahalarla geçen bu güzel buluşmaya emeği geçen, Ankara, Muğla, Kayseri , Tekirdağ ve İstanbul'un değişik yerlerinden katılan tüm dost ve arkadaşların ayaklarına sağlık, yeni buluşmalarda görüşmek üzere.
RobiNSoN'dan sevgiler ve selamlar.
Not: Acemilik böyle birşey işte, bune ya |
citronx Forum Özel Üyesi |
Gönderim Zamanı: Dün Saat 23:39 |
Atilla Abi; ağzına sağlık,hislerime tercüman olmuşsun. Ben şahsen,bugün Latif, Süleyman ve Ümit Abi ile yeni tanışmış olmamıza rağmen, diğer İstanbul'lu abilerimi ve arkadaşlarımla tanışmıştım. İlk kez bir buluşma biterken hüzünlenip,durgunlaştığımı hissettim. Zaten Uğur Abi ve son grup ile Hamurabi en kısa nostaljimizi yaparken akşam üstü,acaba burayamı gelecekler falan dedim kendi kendime. Bir buluşma ancak bu kadar güzel olurdu ve tadı damağında kalabilirdi.
Ayrıca,buluşmanın Silivri ayağındaki misafirperverliğin ve insanın dünyasını yine kendisinin büyütebileceğini biz kardeşlerine gösterdiğin için teşekkür ederim.
Bir de unutmadan,katılamayan arkadaşlara ufak bir sözüm var.
İSTANBUL; BÖYLE BİR BULUŞMAYI,NE GÖRMÜŞ NE DE DUYMUŞTUR......
Gözünü sevdiğim duygusallığı Uğur Abi'ye bile memleketini unutturdun ya helâl olsun.Trabzon yeniliyor,G.Saray'lı Uğur Abi SEVİNİYOR. Herşey için tekrar teşekkürler,sayın Abim. En kısa zamanda yanındayım,saat 17:00 den sonra Ümit Abi; umarım daha iyisindir. Belki bizim haplar işi'ne yaramadı ama,o son içtiğin ateş suyu seni düzeltmediyse Geçmiş olsun Abi... |