İstanbul- Ankara Buluşması Gerçekleşti :))
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 16:52
[QUOTE=dejawu][QUOTE=karaca fc] [QUOTE=dejawu][QUOTE=yigit kocbay][QUOTE=dejawu]Abi bulacagım ondan yoksa kendım uretecegım :) [/QUOTE]
Sen onu boşver Nemoları üretmaye başla.[/QUOTE]
Sen ilk önce bir ilangi üret sonrasına bakarız
[/QUOTE]
NE zoruma gidicek senden fazla ben sevinicem :):)
Üretecem abicim merak etme
[/QUOTE]Sen ilk önce bir ilangi üret sonrasına bakarız
[/QUOTE]
Zoruna gitmesin birinin agzı dolu cicim :D
[/QUOTE]NE zoruma gidicek senden fazla ben sevinicem :):)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 19:01
İstanbullu dostlar hayırlısıyla kazasız belasiz evlerine varmışlar, ne mutlu size ve bize. Dönüş yolunda bir de kar topu oynamışlar, şükür mazotlarıda bitmemiş, tırda çekmemiş. Hepiniz birbirinizden alemdiniz, unutamayacağım bir çok anım oldum. Gelen herkese çok teşekkürler. Umarım siz de benden memnun kalmışşızdır. Son durak nargile faslıda çok güzeldi. Benim biraz uykum geldi ve dinleme moduna geçtim o başka tabi.Uzun lafın kısası; en yakın zamanda istanbulda görüşmek üzere...
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 19:19
[QUOTE=ezgixxxxx]İstanbullu dostlar hayırlısıyla kazasız belasiz evlerine varmışlar, ne mutlu size ve bize. Dönüş yolunda bir de kar topu oynamışlar, şükür mazotlarıda bitmemiş, tırda çekmemiş. Hepiniz birbirinizden alemdiniz, unutamayacağım bir çok anım oldum. Gelen herkese çok teşekkürler. Umarım siz de benden memnun kalmışşızdır. Son durak nargile faslıda çok güzeldi. Benim biraz uykum geldi ve dinleme moduna geçtim o başka tabi.Uzun lafın kısası; en yakın zamanda istanbulda görüşmek üzere... [/QUOTE]
Ezgicim biz macera adamıyız tırda çeker , benzinde biter
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 19:41
[QUOTE=dejawu][QUOTE=ezgixxxxx]İstanbullu dostlar hayırlısıyla kazasız belasiz evlerine varmışlar, ne mutlu size ve bize. Dönüş yolunda bir de kar topu oynamışlar, şükür mazotlarıda bitmemiş, tırda çekmemiş. Hepiniz birbirinizden alemdiniz, unutamayacağım bir çok anım oldum. Gelen herkese çok teşekkürler. Umarım siz de benden memnun kalmışşızdır. Son durak nargile faslıda çok güzeldi. Benim biraz uykum geldi ve dinleme moduna geçtim o başka tabi.Uzun lafın kısası; en yakın zamanda istanbulda görüşmek üzere... [/QUOTE]
[/QUOTE
Allah iyiliğini versin emi?
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 19:45
[QUOTE=reis][QUOTE=dejawu][QUOTE=ezgixxxxx]İstanbullu dostlar hayırlısıyla kazasız belasiz evlerine varmışlar, ne mutlu size ve bize. Dönüş yolunda bir de kar topu oynamışlar, şükür mazotlarıda bitmemiş, tırda çekmemiş. Hepiniz birbirinizden alemdiniz, unutamayacağım bir çok anım oldum. Gelen herkese çok teşekkürler. Umarım siz de benden memnun kalmışşızdır. Son durak nargile faslıda çok güzeldi. Benim biraz uykum geldi ve dinleme moduna geçtim o başka tabi.Uzun lafın kısası; en yakın zamanda istanbulda görüşmek üzere... [/QUOTE]
[/QUOTE
[/QUOTE]
Seyyah,seyyah sayın MODUM.Kuş misali geziyoruz.
Bu arada şimdi yolculuk ne tarafa abi?
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 19:49
[QUOTE=lafayette][QUOTE=reis][QUOTE=dejawu][QUOTE=ezgixxxxx]İstanbullu dostlar hayırlısıyla kazasız belasiz evlerine varmışlar, ne mutlu size ve bize. Dönüş yolunda bir de kar topu oynamışlar, şükür mazotlarıda bitmemiş, tırda çekmemiş. Hepiniz birbirinizden alemdiniz, unutamayacağım bir çok anım oldum. Gelen herkese çok teşekkürler. Umarım siz de benden memnun kalmışşızdır. Son durak nargile faslıda çok güzeldi. Benim biraz uykum geldi ve dinleme moduna geçtim o başka tabi.Uzun lafın kısası; en yakın zamanda istanbulda görüşmek üzere... [/QUOTE]
[/QUOTE
[/QUOTE]
Seyyah,seyyah sayın MODUM.Kuş misali geziyoruz.
Bu arada şimdi yolculuk ne tarafa abi?
[/QUOTE]
Kardeş, kış geldi oturun oturduğunuz yerde.
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 19:53
Bu arada kan kurdu satan yer kesin olarak buldum bu gün gittim baktım.Dün de söylemiştim de yolumuz üstünde değildi.Fiyatı 10 ytl.İsterseniz kargo ile yollayım.Daha indirim de yapar galiba.İçim rahatladı onları görünce valla.
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 19:54
[QUOTE=hoca]Kış, kar, Bursa, Uludağ, mangal sucuk. kış deyince böyle bir grup geldi aklıma.
Hocam bunlar kuru kuru gitmez.Siz de bunu anladınız
Anladınız siz onu.
[/QUOTE]Hocam bunlar kuru kuru gitmez.Siz de bunu anladınız
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 19:57
[QUOTE=hoca]Kış, kar, Bursa, Uludağ, mangal sucuk. kış deyince böyle bir grup geldi aklıma.
Anladınız siz onu.
[/QUOTE]
2008'de inşallah.. Bu arada reis oturun demiş, bize oturmak düşer..
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 19:58
Anladınız siz onu.
[/QUOTE]
Yani Ümit abi kalbimden geçmedi değil Uludağ da mangal.Hatta bizim kadro ile bir gece önceden çadır kurarız.(Atilla hoca,SİLİVRİLİ,Ozan).Bizi hiçbir şey yolumuzdan çeviremez.Ne soğuklar,ne karlar kışlar gördük.
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 20:00
[QUOTE=lafayette][QUOTE=hoca]Kış, kar, Bursa, Uludağ, mangal sucuk. kış deyince böyle bir grup geldi aklıma.
Anladınız siz onu.
[/QUOTE]
Yani Ümit abi kalbimden geçmedi değil Uludağ da mangal.Hatta bizim kadro ile bir gece önceden çadır kurarız.(Atilla hoca,SİLİVRİLİ,Ozan).Bizi hiçbir şey yolumuzdan çeviremez.Ne soğuklar,ne karlar kışlar gördük.
[/QUOTE]
Latif yine çadır kurarsanız, Ozanı öldürsen gelmez, Silivrili kardeşim izin alamaz, Sen 1 hafta kendine gelemezsin, gene en sağlam Atilla hocam kalır çadır gurubundan..
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 20:10
Erkut bugün haber bıraktım bir yere,çarşamba toptancısı geliyormuş. Sağolasın eğer bulamazsam Ankara'dan bile getirtirim,sana özelden haber veririm olmazsa da, düşünmen bile yeter,sağolasın.
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 20:14
Latif cim SİLİVRİLİ diye bişey mi okudum orda yoksa gözlerimmi bozuldu ne
lafayette 2007-12-25 10:49:30
bi ara uğrayımda gözlük ayarlayalım bana
dostum o dediklerini yapmak için cesaret lazım.
Bursa dan sonra Tibet'e gidelim balık yılıymış orda