Ankara-İstanbul buluşması fotoğrafları...2 ve 3syf
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 21:22
[QUOTE=JaCobSEn__]Sayın mod.um değerli üyeler(NE kadar alçak gönüllü bir cümle başlangıcı oldu) Ben yokken bu KRAFTT yine ortalığı bol bulmuş sallamakta, illaki uğraşıcaz kaçarı yok ancak, sayın mod.uma ben kendi ellerimle giderim hiç önemli değil En fazla kuru eti kestiği gibi keser canı sağolsun Uğur abimin ondan gelecek herşeye razıyım
Arkadaşlar hangi üyemiz hangi fotoğrafın çıktısını isterse ban ö.m ile ulaşıp fotoğrafı ve adresini bildirmesi yeterli. Ertesi gün fotoğraf elinde olacaktır.
Saygılar.
[/QUOTE]
Bu durumda ben seni hafta sonu yanıma alabilirmiyim?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 22:07
Getiririz sayın modum sen merak etme sen yeterki kaç porsiyon istersin onu söyle.
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 22:14
[QUOTE=lafayette] Uğur abi ne lazımdı?Hamdi porsiyondan falan bahsediyor?[/QUOTE]
Latif,porsiyon Jacobsen lazım bana.Bu arkadaş beni fena kızdırdıPazar günü ufak bir görüşmemiz olacak onunla.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 22:21
Pazar fuardayız abi değil mi?
Doğan'ı ben korumaya alıyorum abi.Ayrıntıları sonra anlatırım sana.İşim var onunla,bu seferlik azad edersin artık.
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 22:31
Ben de geleceğine seviniyorum.
Seni yeniden görmek zevkli olacak.
RobiNSoN
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 22:36
Uğur abi Latif doğru söylüyor pazar günü fuar var cumartesi günü getirsek olurmu.
O Serkancığımda geliyormuş birde silivrili gelirse sen şenliğe bak
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 22:38
[QUOTE=dejawu]Bende geliyorum:)
[/QUOTE]
Fuara mı Serkan?
Gel gel Mehmet'i de özlediysen hasret giderirsiniz.İlangi gübrelerini unutma bir zahmet.
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 23:07
Abi keske gelebılsem . Bizim Oğlan heyecan yapsın diye yazdım .. Ama insallah en kısa zamanda gelecegım . Reis the mod serefıne yapılacak kuzu cevirme için :)
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 23:10
[QUOTE=lafayette] Pazar fuardayız abi değil mi?
Doğan'ı ben korumaya alıyorum abi.Ayrıntıları sonra anlatırım sana.İşim var onunla,bu seferlik azad edersin artık.
[/QUOTE]
Seni kim koruyacak?
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 23:11
[QUOTE=dejawu]Abi keske gelebılsem . Bizim Oğlan heyecan yapsın diye yazdım .. Ama insallah en kısa zamanda gelecegım . Reis the mod serefıne yapılacak kuzu cevirme için :)[/QUOTE]
"Bizim oğlan?"
RobiNSoN
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 23:11
[QUOTE=dejawu]Abi keske gelebılsem . Bizim Oğlan heyecan yapsın diye yazdım .. Ama insallah en kısa zamanda gelecegım . Reis the mod serefıne yapılacak kuzu cevirme için :)[/QUOTE]
Tamam kardeşim,sen gelmeden kuzu çevirmek yok.
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 23:12
[QUOTE=reis][QUOTE=lafayette] Pazar fuardayız abi değil mi?
[/QUOTE]
Seni kim koruyacak?
[/QUOTE]
SİLİVRİLİ koruyacak, gelirse tabii.
RobiNSoN