gece ışığı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
 Arkadaşlar bu ışık çok hoşuma gitti odama koyabilirim
Arkadaşlar bu ışık çok hoşuma gitti odama koyabilirim 

sonra odamda denedim,böyle duvarları da sprey boya ile boyamıştım sarı turuncuya felan fıstık yeşili duvar üzerine üzerine.Sanırım o sarı da fosforlu sarı imiş :) Mavi ışığı yakınca tam br disko ortamı oldu.Anneme gösterdim annemde hayran kaldı,sanırım akvaryum yerine odamda kullanmaya devam edicem.
 sonra odamda denedim,böyle duvarları da sprey boya ile boyamıştım sarı turuncuya felan fıstık yeşili duvar üzerine üzerine.Sanırım o sarı da fosforlu sarı imiş :) Mavi ışığı yakınca tam br disko ortamı oldu.Anneme gösterdim annemde hayran kaldı,sanırım akvaryum yerine odamda kullanmaya devam edicem. Uzaklık arttıkça yayıldığı alan çoğalıyor, akvaryumda ise çok fazla uzaklık yaratma imkanı olmuyor bir noktada baya yoğunluk oluyor.
Uzaklık arttıkça yayıldığı alan çoğalıyor, akvaryumda ise çok fazla uzaklık yaratma imkanı olmuyor bir noktada baya yoğunluk oluyor.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Görüntü olarak baktıgınızda belki hoş duruyor olabilir ama, balıklarınızın rahatlıgını düşünüyor iseniz ,ledleri birde kendi gözünüze tutun derim bakalım ondan sonra kullanıcakmısınız.
Gözde çok rahatsız hatta geçici körlük etkisi yapıyor, bu bakış açısı ile kullanma taraftarı degilim.
 Ama bu benim fikrim,  balıklarınızı  seviyor veya sevmiyorsunuz , buyurun siz kullanın
 Böle sarı görmeye başladım etrafı parça parça bir süre.
 Böle sarı görmeye başladım etrafı parça parça bir süre.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
En son led ışığı odamda kullanmaya başladığımı söylemiştim.Dün gece duvara monte ettim ve açılı bir şekilde akvaryuma yönelttim yandan.Balıklar için de böylesi daha iyi oldu benim içinde.Sanırım bir dimmer taktırmak mantıklı olurmuş,çünkü baya güçlü bir ışık veriyor.Odağı akvaryum olmasına rağmen tüm oda aydınlandı. Sadece akvaryuma değil odayada ay ışığı efekti verdi.
Peki bu ışığın balıklar üzerindeki etkisi nedir? Erkek sarı prenses dişileri tüm gece kovaladı durdu hatta bir ara büyük dişi ile yuvarlak çizdiklerine bile şahit oldum.Gün içinde hiç böyle soluksuz kovalamacalar olmuyordu.
 . 15 YTL ye aldım. Bursadaki arkadaşlara yerini tarif ederim (kolay bulunmuyor).
 . 15 YTL ye aldım. Bursadaki arkadaşlara yerini tarif ederim (kolay bulunmuyor).