Kuyruk Ayrilmasi
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2005  00:06
iyi geceler arkadaslar .yeni almis oldugum yilan derisi desenli erkek lepistesimin kuyrugu orta denilebilecek yerden hafifçe ayrilmis %90 baliklar tarafindan(aldigim yerden)bu durum kendiginden düzelirmi.bana göre düzelmez yinede size sorayim sdedim.ne gibi bir seyle bu durumu düzeltebilirim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2005  00:08
 Benimkilerden birinin daha ayrilmisti 3 gün sonra düzeldi desem hemde kuyrugu kocamandi ve bastan sona ayrimsti dert etme derim ben düzelicektir.

Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2005  00:12
ohh be.içime su serpildi. benimkide küçük sayilmaz kuyrugu yilan derisi sari kuyruk .insallah düzelir benimkide
benimkide küçük sayilmaz kuyrugu yilan derisi sari kuyruk .insallah düzelir benimkide
tesekkür edrim
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2005  15:38
Evet dert etmeyin 4 5 güne kalmaz kendiliginden birlesecektir.
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2005  14:33
benimde lepistesimin kuyrugu ayrilmisti cok saglikli gorunuyordu bir sabah kalktimki ölmüs simdi diger lepistesimin kuyrugu ayrilmis odami ölecek bu hastalik olmasin?
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2005  14:39
Baliklariniz insanligi tehdit eden eds vürüs(baliklarda sadece olan)bu vürüs akvalyuma elini soktugunda giriyormus.Belki sizinkide öyle biseydir.harhalde.
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2005  16:47
baliklar isiya karsi duyarlidir belki suyunuz çok soguk veya  sicaktir        &nbs p;    d edayli bilgi için www.akvalyumum.com git
edayli bilgi için www.akvalyumum.com git
 edayli bilgi için www.akvalyumum.com git
edayli bilgi için www.akvalyumum.com git+1: [T]197787,Tweety-che[/T]