![]() |
Yeni sunucuya geçtiğimiz için bazı kısımlarda geçici sorunlar ve yavaşlıklar olabilir, sorunları bu konudan bildirebilirsiniz. |
|
|
| Fotoğraflar | |
| Konu: Mobilyalı Akvaryum Resimleri | |
| Bu Forumdaki: Önceki Konu - Sonraki Konu | Sayfa 123 5> |
| Yazar | Mesaj | |
|
alikstps
Ticari Üye
Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2007 Konum: Ankara Durumu: Çevrim Dışı Meslek: akvaryum imalatçısı |
Alıntı Yap Konu: Mobilyalı Akvaryum ResimleriGönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 Saat 21:01
|
|
|
Merhabalar imalathanemizdeki akvaryum resimleri görüşlerinize sunuyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.Saygılar... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen alikstps - 09 Nisan 2009 Saat 21:03 Teşekkür Edenler: erbi, DoGaN, ugur1073, K_E_N_A_N, dadash, Şükrü Elmas, eroy, Tebrik Edenler: Cihat Arslan, The Godfather, Adem TANIŞ, shark, GÜVEN, Fishbones, Demasonilover, KraLmaN, ERKAN EFE, erbi, Emrah, Supreme, scelik, mugo, DoGaN, yusuyew, chrysophlax, 1mposs1bLe, magicworld, Tuncay ÇAKIN, ugur1073, K_E_N_A_N, dadash, hare83, mate, blueaort, SquallTieR, Şükrü Elmas, eroy, Aseuz, +1 Diyenler: Şükrü Elmas, |
||
Ali Kuştepesi
Amacımız her evde bir akvaryum görmek... |
||
Yukarı Dön ![]() |
||
|
thecrow
Forum Üyesi
Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2009 Konum: Ankara Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Öğrenci |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 Saat 21:05
|
|
|
Gayet düzenli bir imalathane.Akvaryumlar da çok güzel.
Saygılar... |
||
|
||
| Yukarı Dön | ||
|
Adem TANIŞ
Forum Yöneticisi ![]()
Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2007 Konum: Ankara Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Pc |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 Saat 21:09
|
|
|
Güzel ve farklı mobilyalı akvaryumlar. Fiyatların da piyasaya göre çok uygun olduğunu biliyorum. Tebrik ediyorum. Teşekkür Edenler: alikstps, |
||
Akvaristler Derneği Yön. Kur. Üyesi
|
||
Yukarı Dön ![]() |
||
|
EmreYıldız
Forum Üyesi
Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2007 Konum: Manisa Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Turk Telekom |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 Saat 21:12
|
|
|
Merhabalar,
Şehir dışına gönderim yapabiliyormusunuz?
Düzenleyen bahtiyar - 03 Nisan 2010 Saat 17:39 |
||
|
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...(M.KEMAL ATATÜRK)
EMRE YILDIZ. BU SEVDA BİTMEZ.(AKVARYUM SEVDASI):) |
||
| Yukarı Dön | ||
|
alikstps
Ticari Üye
Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2007 Konum: Ankara Durumu: Çevrim Dışı Meslek: akvaryum imalatçısı |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 Saat 21:14
|
|
Nakliye ile Türkiye'nin her yerine gönderim yapıyoruz.Saygılar
|
||
Ali Kuştepesi
||
Yukarı Dön ![]() |
||
nuri06
Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2009 Konum: Ankara Durumu: Çevrim Dışı Meslek: öğrenci |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 Saat 21:15
|
|
|
gerçekten güzel akvaryumlar. Yapımlarında emeği geçen herkesin eline koluna sağlık. Fiyat bilgilerine nereden ulaşabiliriz? Benim merak ettiğim soru!!!! Saygılar........
|
||
|
NURİ ERDEM
|
||
| Yukarı Dön | ||
|
turgut06
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2008 Konum: Ankara Durumu: Çevrim Dışı Meslek: muhasebe |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 Saat 21:17
|
|
|
Akvaryumlarınız gerçekten çok güzel. Biz akvaryum severler sizlerin sayesinde bu uğraştan daha çok zevk alıyoruz.Sizden ricam adresinizi ve akvaryum fiyatlarını yazmanız.
|
||
|
turgut çoban
|
||
| Yukarı Dön | ||
|
bo1907
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2008 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim Dışı Meslek: ÖĞRETMEN |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 Saat 21:21
|
|
|
alibey çok ayıp yaptığınız, almak isteyip alamadığım akvaryumu gözüme soktunuz..... :( , ağlamak istiyorum, valla elimi uzatıp almak istedim bilgisayar ekranından ama sığmaz diye düşündüm.....:(
|
||
BÜLENT OKAY
|
||
| Yukarı Dön | ||
|
katmeroglu
Forum Özel Üyesi
Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2008 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim Dışı |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 Saat 21:23
|
|
|
Peki nakliyede akvaryumun zarar görme ihtimali varmı ??
|
||
|
Ümit Katmeroğlu
Bayrampaşa - İstanbul |
||
| Yukarı Dön | ||
|
alikstps
Ticari Üye
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 Saat 21:26
|
|
Önemli değil beğendiğiniz akvaryumu adresinize gönderelim.Saygılarımla
|
||
Ali Kuştepesi
||
Yukarı Dön ![]() |
||
|
akrep06
Forum Özel Üyesi
Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2008 Konum: Ankara Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Memur |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 Saat 21:27
|
|
|
Elinize sağlık hepsi birbirinden güzel ama dernek için yapmış olduğunuz model daha güzel. Renklerde ise venge veya akçaağacı tercih ederim. Hayırlı işler ve bol kazançlar dilerim...Düzenleyen akrep06 - 09 Nisan 2009 Saat 23:17 |
||
|
|
||
| Yukarı Dön | ||
|
alikstps
Ticari Üye
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 Saat 21:27
|
|
Hayır mobilya taşıyan kamyonlar ile gönderiyoruz.Onun için itina ile yolluyoruz. Teşekkür Edenler: katmeroglu, |
||
Ali Kuştepesi
||
Yukarı Dön ![]() |
||
|
bo1907
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2008 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim Dışı Meslek: ÖĞRETMEN |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 Saat 21:31
|
|
|
İnceliğiniz için çok teşekkür ederim, taksitli satışınız varmı? 120*50*60h sumplu dolaplı sistem kaça mal olur?
Düzenleyen bahtiyar - 03 Nisan 2010 Saat 17:40 |
||
BÜLENT OKAY
|
||
| Yukarı Dön | ||
|
murad
Forum Yöneticisi
Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2007 Konum: Usak Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Memur |
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 Saat 21:32
|
|
|
Ali Bey'den talebi olan arkadaşlar bu taleplerini Ö.M. yoluyla kendisine iletirlerse çok daha doğru olur.
Saygılar, +1 Diyenler: BALIK, |
||
| Yukarı Dön | ||
Favorilerime Ekle |
Sayfa 123 5> |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |