Tabana Moss Yerleştirmek .
[QUOTE=krebnas] Fazlasıyla yararlı olacak. Teşekkürler. Ben de tekrar edeyim iki cevaplanmamış soruyu
[/QUOTE]
Taşa bağlama işlemi sırasında mossları hazırlamak için herhangi bir işleme gerek yoktur, kafanıza göre koparıp taşın üstüne koyup sabitliyebilirsiniz .
Budama işleminin özel bir zamanı yoktur, dilediğiniz boya geldiğinde budayabilirsiniz.
[QUOTE=kartalbey]Burada kullanılan taban kumu nedir acaba?.
[/QUOTE]
Oliver Knott'un kendi kumu . Markası Oliver Knott
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bu akvaryumun aynısını yapmayı planlıyorum.İç sump olmayacak sadece taban gübresi ve sadece ışık ile yapacağım akvaryum 40*25*30 şeklince olacak 30 litre tank sadece java moss 14 W Daylight mı iyi olur yoksa 18 W Grolüx mü iyi olur ? ikiside T8 olacak.
Birde java moss yavaş büyür diyenlere birşey anlatacağım.
Babam bir akvaryum kurdu bitkiden kum görünmüyordu ve amazon yaprağında 6-7 cm. uzunluğunda bi tane kıl şeklince javamoss geldi bildiğimiz normal 1 tane saç kılı gibiydi ve hemen mongrove köküne bağladım be 1,5 ayda 3 pet bardak dolusu çoğunluğa erişti ışık olarakta yanlış hatırlamıyorsam 3 grolüx bir gün ışığı bi aquastar vardı yalan olmasın öyle hatırlıyorum benim gözümde çok basit bir bitki sadece ışığı tutturmak lazım bende bu yüzden ışık olarak 1 adet grolüx mü daylight mı takmam lazım ? Babam daylight yosun yapar grolüx tak dedi.
7-9 kök yilki kuyruğu ve yere java moss.