150*55*60 Orta Amerikan Karma Akvaryumum


Tony MontanaÇevrim Dışı

Kayıt: 05/06/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 130
Tony MontanaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2011 09:47
[QUOTE=barbarossa]Normal vatoz alın. Onlar bile zor dayanıyorlar ki, sizin seçtiğiniz türler yetişkin olunca, cüce balığı yem olarak görebilirler.

Dekoru, kayalardan ziyade, dal ve köklerle zenginleştirebilirsiniz. Hem su şartlarını balıkların doğasına uygun olarak geliştirir hem de saklanma alanları oluşturur. Gerçi şu hali bile güzel, ama ileride saklanma alanları olmazsa kavgalar olabilir.
[/QUOTE]

Sizin akvaryumunuzda forumda en beğendiklerimden. Viejalardan hevesimi aldıktan sonra. Green Terror Oscar, Severum üçlüsü ilk hedefim. Hatta şu an bile akvaryuma bir oscar atmamak için kendimi zor tutuyorum. Vatoz olarak da Leopar vatozda karar kıldım. Formu iyi  bir tane bulunca ekleyeceğim.
Birde ben akvaryumda çöpçünün faydasının çok olduğuna inananlardanım. Ters yüzen hariç hangi çöpçü konulabilir. Aklımda 4lü bir sterbai sürüsü var gerçi çöpçü değil ama dip balığı olduğu için frenatus da düşündüklerimden

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Barbarossa42Çevrim Dışı

Kayıt: 27/07/2009
İl: Konya
Mesaj: 1740
Barbarossa42Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2011 10:22
Bence bir adet oscar eklenebilir. Silver dollar a gelince, bence 5-6 lı bir sürü hareket katar. İri amerikanlarla bakılabilecek çok güzel bir sürü balığıdır. 

Bence böyle iri amerikanlarla çöpçüyü denemeyin, ileri de hap gibi yutabilirler. Frenatus ve makrakanta gibi türler yavru avcısı türlerdir. Balıklarınız eş tutarsa, canınızı sıkabilir.

İyi hobiler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir